עכשיו לאן?

GeJuFan

New member
כי ABC מטומטמים

הם ביטלו השנה קרוב ל-5 סדרות (אחח למה בינהם גם את בטי למה?!?!) וזה מעבר ללוסט שסיימה את הרצתה.

GeJuFan

New member
לא, לא יהיה, האהבלים

האלו ב-ABC, ביטלו את התוכנית. וזה אחרי שהם הזיזו אותה ליום שישי ואחרי זה ליום רביעי. בסוף הם גם חתכו שני פרקים מהעונה האחרונה, מה שאומר שהיו רק 20 פרקים לעונה האחרונה. העונה הרביעית, ששודרה השנה בארה"ב היא האחרונה.
וזו הייתה אחת העונות היותר חזקות ומעניינות שלה.

leraax

New member
מחכה שכבר תגיע להוט 3

ואם לא מחזירים מתישהו לעוד עונה אני אכעס. אחזיק אצבעות :)

GeJuFan

New member
העונה הרביעית בטח תעלה

בארץ מתישהו בספטמבר- אוקטובר אחרי החגים, זהו זמן השידורים הרגיל שלה בארץ. (אבל למה לחכות? אם את רוצה יש לי את כל הפרקים תשלחי לי מסר). לא תהייה עונה נוספת(כשתראה את הסוף תבין למה זה לא אפשרי) אבל יש שמועות על אפשרות לסרט בעתיד ורוב שחקני הסידרה כבר אישרו שאם יהיה תסריט הם יצטרפו (ביניהם אמריקה שמשחקת את בטי ואם היא תצטרף אז אני מבטיחה לך שגם אריק שמשחק את דניאל יצטרף).

abcd80

New member
שאלה-את יודעת את הסוף?

אני עדיין בשלהי העונה השלישית, אבל מה קורה בסוף העונה האחרונה עם בטי ודניאל?? הם לא ביחד ?

GeJuFan

New member
ראיתי את כל העונה, יודעת מה קרה

וכבר הספקתי (עם מעריצים נוספים מחו"ל) לנתח כל ניאונס של חמשת הפרקים האחרונים
(בכל זאת עבר כבר מעל לחודש) לגבי השאלה האחרונה זה תלוי האם אתה בעד או נגד... בכל מקרה תסיים לצפות בכל העונה השלישית, תשלח לי מסר יש לי את כל הפרקים של הרביעית על המחשב.

GeJuFan

New member
לך על הפרינג'

הם חודשו לעונה נוספת ויש להם רייטינג די גבוה מה שאומר שהם יחזרו אחרי שנה הבאה לעוד עונה לפחות. העונה הראשונה משודרת עכשיו בערוץ 3 בשבתות. אבל יש גם דרכים אחרים להתעדכן בפרקים..

too addictive

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הם דווקא השתפרו מאוד לדעתי לקראת העונה השניה.

GeJuFan

New member
תסלח לי בזמן שאני מגחכת

לא אישי אבל יש לי רתיעה אוטומטית מתוכניות נוסח סטר טרק. היחידה שאי פעם הצלחתי לגרום לעצמי לראות הייתה בבילון 5 וגם זה כשהייתי בת 12, ובאותה תקופה חשבתי, שכאילו, התוכנית הכי, כאילו, מעולה, כאילו, בעולם היא, כאילו, הצלצול הגואל....

יפעת777

New member
בבילון 5 סדרה הכי טובה...

הייתי אומרת "אבודים", אבל בגלל הסוף הגרוע וכל הבלגן שעשו ולא נתנו תשובות, אז אבודים הפסידה את התואר הזה ממני.

GeJuFan

New member
לא יודעת אם הייתי נותנת

לבבילון סידרה הכי טובה, אני יכולה לחשוב על כמה יותר טובות. אבל בז'אנר שלה היא בהחלט לא רעה, אפשר לסבול אותה ואף להנות ממנה אם אתה לא מתחיל לנתח לה את הקרביים. כמובן שאני גם מעולם לא צפיתי בסדרות אחרות בז'אנר אז אין לי גם ממש למה להשוות ויכול להיות שלעומת סדרות אחרות היא נחשבת נחותה יחסית..

יפעת777

New member
בבילון היא באמת סדרה עם קו עלילה מתוכנן מראש

קו עלילה מתוכנן מראש ל 5 עונות ובעונות הראשונות יש רמזים למה שיקרה בהמשך. היא מאוד מורכבת. התסריטאים לא הסתבכו עם עצמם כמו ב"אבודים", הם ידעו בדיוק למה הם הולכים. האמת שהעונה הראשונה קצת שעיממה אותי, אבל אחר כך נעשתה מרתקת יותר ויותר.

למעלה