מסכמת
שאלת השבוע: סוכות! אוהבים את החג? סוכה כבר יש? מתארחים? מארחים? מה סוכה כבר יש? בקושי יצא הצום
אבל כן, אוהבת את החג. וסוכה אבא יבנה מחר
היום הכי טוב השבוע: נראה לי חמישי
היום הפחות טוב השבוע: היה שבוע לא משהו באופן כללי.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הצום כנראה יבש לי את המוח כי אני לא זוכרת כלום.
קניית השבוע: אודיובוק
תוכניות לשבוע הבא: שבוע הבא בונים סוכה לא? אז זה התוכניות! לעזור לשלומית (סבתא שלי) שלא בנתה סוכה כבר 90 שנה בערך(
) לבנות סוכה... פעם סבא שלי לא היה מרשה לנו לגעת בסוכה בכלל בזמן הבניה שלה. זה היה טקס קדוש מבחינתו שבו הוא היה בונה אותה לבד ותולה את כל הקישוטים לבד ואפילו את הקישוטים שהיינו מכינים בגן/בית הספר הוא לא היה תולה כדי לא להרוס את היופי שבסוכה המדהימה שלו
לא היינו נעלבים, ידענו שהקישוטים העלובים שלנו מתאימים יותר לסוכות העלובות שלנו בבית ולא לסוכת העל של סבא שלי
אבל מאז עברו הרבה שנים וסבא בקושי עומד
אז עכשיו אנחנו בונים לו את הסוכה והיא בכלל לא מהממת כמו שהוא היה בונה
אבל אנחנו משתדלים!
סדרה: סמאש, דקסטר, בתוך הבועה, אמילי אוונס, אידול עונה 5 (נשאר לי רק הגמר. וקת'רין מפסידה
)
סרט: חופשיות על הבר
ספר: התחלתי לקרוא את Bossypants של טינה פיי ולמרות שאני מעריכה את גרסת האודיו שטינה מקריאה ולפעמים חורגת מהטקסט בספר- אני כל כך רגילה לספרי קומיקאים של צ'לסי הנדלר שלצד החוויות ההזויות שלה, החוויות של טינה נראות משעממות במקצת... אז אחרי איזה 100 עמודים בחצי שעה בערך עברתי לקרוא את משחק הציד של הרלן קובן. התחלתי לקרוא לפני שעתיים וחצי והגעתי לעמוד 250 שזה מזה מהיר עבורי כי אני איטית מאוד בקריאה אבל הספר ממש מענין. איך שיצא הצום הלכתי לשתות שוקו ולאכול מעדן וחזרתי לספר. עכשיו עשיתי הפוגה קצרה כדי לשתות חצי כנרת ולבוא לחפור כאן קצת ואני אלך לסיים אותו.
שיר: יש כמה:
Good Times - Cassadee Pope
Stand - Cassadee Pope
Making Love Out Of Nothing At All - Carrie Underwood
That Girl - Jennifer Nettles
Roar - Katy Perry
Tomorrow - Chris Young
That's My Kind of Night - Luke Bryan
חפרתי
תמונת השבוע: הרס אותי מצחוק
(הקטגוריה החדשה שאמרתי שאני אעשה) משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? לא יודעת. אוךלי פעם הבאה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0