עכשיו נסכמ"ש.

אני מספרת הכל

לא, היא לא ביסקסואלית. אפילו לא כתוב שהיא הייתה לסבית רק שהיא נסעה בעולם עם בחורה מבוגרת שהשם שלה פרח לי מהראש כרגע, והיא רומזת שהייתה מערכת יחסים, אבל לא קוראים לזה בשם. היא מאורסת בכלא, מלא אנשים באים לבקר אותה והיא מקבלת מלא מכתבים. חבר שלהם אפילו הקים אתר אינטרנט במיוחד בשבילה
http://thepipebomb.com/

כל דמות בספר מעניינת, ואני חושבת שלקחו כל דמות ופיתחו אותה בצורה מדהימה בסדרה, כי כל דמות מאוד מעניינת (אני הצלחתי לזהות את רובן), אבל שוב, זה רק מבוסס על החוויות שלה כי סה"כ זו סדרה שיצרו נטפליקס, אפילו לא הכבלים אז אפשר לפתח ולקחת אותה למקומות אחרים

Shiri from the block

Active member
לפי טענת ספרי דם אמיתי- דם אמיתי חח כל מי שקרא את הספרים אמר שהספר הרבה יותר טוב מהסדרה, ושהסדרה הלכה בכלל בכיוון אחר לגמרי.

מה שכן, לפי מה שקראתי על גוסיפ גירל (אחת שיודעת) אני בהחלט מעדיפה את הסדרה על פני הספר ששם צ'אק באס הוא דמות שולית בכלל, ועוד כמה דברים מבאסים שאני לא זוכרת עכשיו..

אין שום ספויילרים - ההבדל בין השניים לדעתי ..

בספר היא צריכה להספיק הכל, לספר גם על העבר, גם על מי שהיא פוגשת, גם על הרגשות, אין יותר מידי פיתוח דמויות כי זה הסיפור האישי שלה, ורוב הזמן היא מספרת על הרגשות והחוויות שלה, וגם מידע על בתי סוהר והמערכת הזאת בארה"ב. באופן אישי אהבתי גם את סגנונות הכתיבה. למרות שאני מוד

בסדרה אפשר לפתח דמויות בכל כיוון, וכמובן יש את כל עיניין הסקס (באופן אישי הזדעזתי מכמה סצנות שהיו לגמרי מיותרות). לדעתי, ולא בדקתי את העיניין, היא החליטה לכתוב את הספר על עצמה (DUH) ובסדרה היה לה יותר חופש לספר על ההיסטוריה של הדמויות, לא יודעת כמה הכל אמיתי, ויש לה המון חופש כדי לשחק "במה היה קורה אם...."

מסכמ"שת

שאלת השבוע: סוכות! אוהבים את החג? סוכה כבר יש? מתארחים?מארחים? ככה ככה, נאופ ונאופ
היום הכי טוב השבוע: אני יודעת שזה לא הכי מתאים אבל היום(שבת) ואתמול.. היה פעילות באונ' שהייתה ממש כייפית...
היום הפחות טוב השבוע: שני... הלך המחשב... מסתבר הדיסק קשיח קרס ולא היה לי מחשב במשך 3 ימים...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הפעילות היום ואתמול..
קניית השבוע: דיסק קשיח? -.-
תוכניות לשבוע הבא: יש מלא שיעורים
סדרה: X factor, ימי חיינו
סרט: אין
ספר: לא זוכרת
שיר: אין
תמונת השבוע: אין
(הקטגוריה החדשה שאמרתי שאני אעשה) משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? אל תקטלו אותי בגלל יום כיפור... מעולם לא ממש שמרתי אותו וכשגרים בחו"ל יותר קל להעביר אותו אם לא שומרים ממש...

Macphista

New member
לא קוטלים אותך בגלל יום כיפור

אני כבר שנים משתמשת ביום הזה ליום עבודה שקט ויעיל. וכך גם היה השנה.

לפני שנתיים הייתי בחופשה בלונדון, כיפור וסוכות.
וכשחזרתי לארץ אבא שלי שאל אותי אם בכלל הרגשתי שהיה יום כיפור.
לא ידעתי איך להתמודד עם מענה לשאלה הזו, לא נראה לי שעניתי על זה.

כן

יש לי טונה של שיעורים...
אני צריכה לעשות
-2 לוגואים בillustrator
- 5 לוגואים מאותיות
- לפחות 3 סקיצ'ות של כרטיסי ביקור
- לפחות 3 סקיצ'ות של כותרת של מכתבים
- לצלם תמונה שהתוכן העיקרי הוא זיכרון
- סקיצ'ה של שני רהיטים מהסלון
- לענות על שאלות שקשורות לשיעור שעבר
- לעשות תרשים זרימה עם הפרטנר
וכל זה צריך להגיש השבוע...

Shiri from the block

Active member
חחח מה לקטול מאז שאני עברתי מהבית של ההורים שלי יום כיפור נהפך להיות יום כיף בשבילי חחח
עוד במיוחד אחרי מה שעשינו בשבת חח

Macphista

New member
סכמושון

שאלת השבוע: סוכות! אוהבים את החג? סוכה כבר יש? מתארחים? מארחים?
לא אוהבת חגים באופן כללי. פעם אהבתי, עד שאבא שלי חזר בתשובה וכל הכיף וההנאה הפכו לסבל מעיק.

היום הכי טוב השבוע: יום רביעי, קלטתי שיש לי מלא קשרים בקמפוס ואפילו פתחו לי מחסן ספרים כדי שאוכל לקחת ארגזים לאריזות.

היום הפחות טוב השבוע: חמישי. ערב קודם נסעתי צפונה כי בחמישי בבוקר היה לי שם ראיון עבודה במקום שעל הנייר נראה חלומי ומאוד מתאים לי, הבוסים שלי (החיים) כתבו לי מכתבי המלצה מדהימים והגעתי מתרגשת ונהלבת במחשבה שהנה מוכשרת שכמוני צ'יק צ'ק מצאה עבודה נחשקת במוסד מכובד.
אני רק אציין שמה שנראה על הנייר חלומי במציאות נראה קצת אחרת וגם לא נראה לי שאשמע מהם שוב.
יצאתי די מיואשת.
תקופה לא פשוטה לפניי.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: היו כמה קטעים טובים בבאפי.

קניית השבוע: מסקנטייפ לאריזות

תוכניות לשבוע הבא: לארוז את חפצי ולעבור צפונה

סדרה: באפי. מתכננת לסיים אותה ביומיים הקרובים.

ספר: אתחיל השבוע את השלישי של משחקי הכס.

שיר: כל דבר של דפש מוד. הפסקול שלי בימים האחרונים הוא הופעות חיות שלהם ביוטיוב.

תמונת השבוע: חחח, נורא הצחיק אותי...

משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף?
ספייק בבאפי נורא מזכיר לי את דייב גהאן מדפש מוד ואני חושבת שאני אוהבת יותר את שניהם בגלל זה...

התמונה!!
לבאפי

ותפסיקי להריץ קדימה בבאפי
תנסי להנות.
אני חושבת שהסוף של באפי - מעולה, את יכולה משם לעבור לעונה האחרונה של אנג'ל (שלדעתי הכי טובה) ולהמשיך לראות שם את ספייק (שם הסוף זוועה, אבל העלילה בסדר לרוב).
אני עכשיו בעונה 6 של באפי, אני מאוד אוהבת את היחסים של ספייק ובאפי ממש בהתחלה, איך שהיא חזרה מהמתים, חבל שזה לא נשאר ככה, עדין ומקסים.

Macphista

New member
סיימתי את העונה השביעית של באפי

הגדרתי לעצמי דד ליין לסיים את הסדרה עד שאני עוברת דירה.
זה קרה היום. ואתמול סיימתי את באפי.
תחושות מעורבות.

Shiri from the block

Active member
ס כ מ ש י י י י י שאלת השבוע: סוכות! אוהבים את החג? סוכה כבר יש? מתארחים? מארחים? לא אוהבת שום חג שהוא לא פורים..
היום הכי טוב השבוע: כיפור
היום הפחות טוב השבוע: כל שאר השבוע. עבר שבוע קשה עם יותר מידי מחשבות
הא ואתמול כמעט נרצחתי ע"י עכביש ואז שוב היום בבוקר ע"י אותו עכביש כי לא הספקנו להרוג אותו פעם קודמת

מקווה שהריסוס המאסיבי שעשיתי בחלון הרג אותו סופית הפעם

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כיפור, היה משעשע בהחלט

קניית השבוע: אוכל לכיפור

תוכניות לשבוע הבא: סוכות עם המשפחה
סדרה: היפים והאמיצים ו... ראינו בסוף רק פרק 1 של באפי אז.. זהו חח
סרט: אמרתי לך! עם דיאן קיטון ומנדי מור.. כשראיתי את הסרט בצבא זכרתי שהוא היה יותר מצחיק ומעניין אבל בסוף לא היה משהו מיוחד..
ספר: -
שיר: מיילי סיירוס Werking Ball אבל רק בגלל שבסוף "צילמנו" קליפ לשיר הזה ביום כיפור במקום קליפ לחתולים כפי שתוכנן
יצאו תמונות נועזות במיוחד חחח ושלא נדבר על הוידיאו XD
תמונת השבוע: אני מצולמת על איילון מצלמת את חברה שלי.. היה כל כך כיף ללכת על איילון!!!! D:
(הקטגוריה החדשה שאמרתי שאני אעשה) משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? החיים לא תמיד הולכים בדרך שתיכננתם אותה

אז היה כיפור שמח, אה?

היית שולחת את החתולים שיהרגו אותו. החתולה ליד הבית שלי הרגה מולי שממית

ככה זה חתולים, קודם כל להרוג ואח"כ לראות אם כדאי לאכול...

השיר של מיילי סיירוס נחמד [הוא עכשיו מתנגן לי ברקע] אבל הקליפ סתם רוצה צומי. רגע, בגלל זה אמרת שהתמונות היו נועזות?

ובאמת לא הייתה שום מכונית באיילון? בכלל?!

למעלה