על בילויים, היכרויות ופיק אפ

גידי42

New member
משאל פיק אפ

לאור ההתענינות בנושא, אני פונה לחברי הפורום המכובדים וכמובן לחברות הפורום המכובדות לדרג את 5 מקומות הפיק אפ הטובים בעיר, (יסלחו לי לא התל אביבים אבל יש דבר כזה במקומות אחרים?....) כמובן מדובר במסעדות בארים ופאבים, בתי קפה וכו. זה מתאים גם לנשואים שבינכם כי א. נשמח לדעת איפה הכרתם ואם זה קשור למשאל וב. מי יודע......תניד טוב לדעת...ידע זה כח. המשאל הבא יהיה 5 המקומות המתאימים ביותר לבליינד דייט (אותו כנ"ל לגבי הנשואים והנשואות שהכירו בבליינד דייט וגם סעיף ב יהיה רלוונטי (אולי) נ.ב. אני יודע את התשובה (לגבי הפיק אפ) ולכן ברשותכם אסכם את התשובות ואענה בסוף

לאן אפשר לצאת להכיר לבד?

נניח אמצע השבוע, לאף חבר לא בא לצאת איתי ואין איזו מסיבה, ובא לי להכיר מישהי מבנות המין היפה, לכל מטרה. מה עליי לעשות? יש איזה מקום נח במיוחד שלא ארגיש בו נטע זר בגלל שאני לבד? יש איזה משהו כזה? מקום שאפשר גם להכיר או "פיקאפ"?

כתומתי

New member
ואם כבר אנחנו בענייני פיקאפ וברים:

מהו המשקה הסקסי ביותר בעינכם? איזה משקה שאישה/גבר שותים על הבר נראה לכם מזמין? אני חושבת שלנשים משקאות בכוס מרטיני או משקאות אדומים (קמפרי, קוסמופוליטן) הם הסקסיים ביותר. לגברים - ברנדי VSOP עם קרח.

כתומתי

New member
אז לאן נצא הערב? עשיתם לי חשק רציני

לשבת על הבאר, הבעיה היא שלבטי פורד קשה מאוד להיכנס..

שקדייה

New member
לילינבלום, לילינבלום ו...לילינבלום!

טוב, מיותר לחזור על... לילינבלום
ובכן: 1. לילינבלום 22 המיתולוגי (בן לשושלת גודבר)- לאלה שאוהבים לדפוק את הראש. 2. שסק- לסטייליסטים 3. אייס- לאלו שמתגעגעים לסאפר קלאב ולאמסטרדם. 4. אברקסס- למבוגרים יותר. 5. רני- למבוגרים ממש. וחוץ מאלו נחלת בנימין (החוצה את מיודענו לילינבלום) גם הוא מנפיק מקומות בעלי אותה פונקציה בקצב של שניים בשבוע: 1.פטי פורד. 2. מכה. 3. קצת בהמשך בתוך סימטה קטנה (אחרי יהודה הלוי)- הגת רימון המיתולוגי. לגבי לוקיישנים באיזור הנמל החדש- Well... בזבוז זמן. זה פשוט לא עובד. הפוזה רבה מידי מכדי שמישהו יסכים לזרוק יותר ממבט מלא בוז בזה שלידו, מה שמבטיח שלא יקרה שם כלום.

B r u l e

New member
יש בדיוק שירשור

למטה שפתח אותו ידי42 חובב הנשים הידוע. אתה מוזמן לקרוא אותו.

B r u l e

New member
תשובה

גברים- וויסקי+וודקה. נשים- קוסמופוליטן (מסכים), מרגריטות, ג´ין.

B r u l e

New member
הייתי פעמיים בבטי פורד

ומה להגיד... אוכל נחמד. הצ´יפס נחמדים אבל קצת היו רכים ולא פריכים כשהגיעו לשולחן. המקום מעוצב כמו 90% מהמקומות החדשים בת"א. אני חושב שמכה מתעלה על כולם.

כתומתי

New member
ההמבורגר של הבטי פורד מצויין

במכה העיצוב מדהים, הבר מהמם, אבל האוכל קטנטן, יקר מאוד ביחס לגודל המנות אם כי טעים.

B r u l e

New member
אני מאד אוהב את שפע הקריסטלים

במקום. לדעתי יש שם יותר מדי חנונים, לא שאני לא אחד :) אבל זה רק מוכיח ש... מסכים לגבי האוכל, מנות קטנות, אבל טעימות. חמוצים מאד מיוחדים. בקומה השנייה היתה לי בר מנית ממש חמודה שדיברה איתי המון, כך שמי שבא לבד- יש עם מי לדבר.

גידי42

New member
הצעות רק לכתומתי

הבר של בויה, צ´ימיצ´נגה, דוקסה,סטפן בראון,קיוטו בהרצליה, ואם תספרי לי לאן החלטת ללכת אולי נפגש.... כן ולא שכחתי שאת תפוסה חזק

כתומתי

New member
בסופו של דבר הלכתי ל-STOUT עם חברה

טובה, והיה לי זמן לבחון מקרוב אחרי שהגדרנו את הקריטריונים הרלוונטים - עד כמה המקום הוא אכן פיק-אפ בר. לגבי יחס נשים-גברים: היחס נוטה קצת לכיוון של הבנים, מה שהופך את המקום למשמח מאוד עבור בנות מיני, שמקבלות המון יחס. אוכלוסיה: אנשים יפים ברובם, גילאים מגוונים, אבל לא ראיתי שם מישהו שנראה מתחת ל-25, ואני מהמרת שאני מצעירי היושבים במקום. אוכל: לא הרבה מגוון, אבל אכלנו סלט פסטה שהיה פשוט טעים ונחמד מוסיקה: בעיני מצויינת, דיג´אית חמודה שממקססת האוס רך עם רוק, חביב ביותר. והעובדות בשטח: איתי התחילו שלושה (לשווא כמובן). חברתי יצאה עם שני טלפונים (אחרי סינון אופציות נרחב) באמתחתה. היא לא בקטע של פיק אפ לאותו הלילה, אז לא נבחנה עדיין התוצאה הסופית. בקיצור- פיק אפ בר טוב. בפעם הבאה שאני פה - על מקום פיק אפ מפתיע מאוד לצהרי יום שישי!!

גידי42

New member
אשת החודש של הפורום

אני מציע, כיוזמה חדשה (ליטי מקוה שזה בסדר מבחינתך) לבחור כל חודש את איש\אשת החודש של הפורום. הקריטריונים יהיו כמובן מי שתרם הכי הרבה לפורום באתו חודש. כלומר היה בהכי הרבה מסעדות וכתב עליהם, ענה בשירשורים ועזר לאחרים לבחור מסעדות וכו´. אני כבר לא מדבר על מעשים כמו של כתומתי שבעקבות השירשור של הפיק אפ, חירפה נפשה, עזבה את החבר, ויצאה עם חברות לג´ונגל של ת"א על מנת לבדוק הלכה למעשה, אשכרה בשטח, איזה הוא המקום הטוב בעיר (כתומתי זה באמת בלי ציניות) ועוד יצאה עם 3 טלפונים (אמנם לשווא אבל אני הרי לא הייתי בינהם אז מה החוכמה). איש החודש יבחר ע"י משתתפי הפורום, כאשר ליטי תדאג להתחיל בשירשור קצת לפני סוף החודש. ויוענק לו פרס במפגש, כמו כן זה יפורסם בעמוד הראשון של הפורום. אין ספק שלטעמי כתומתי היא היא אשת הפורום של החודש!!!!!

גידי42

New member
אורגזמה - לאישה

לאישה: אורגזמה, SEX ON THE BEACH. את יודעת מה קורה שאישה מתישבת על הבר וצועקת: בשבילי אורגזמה בבקשה, ושהיה חזק!!!! אני מסכים לגבי הקוסמופוליטן, שהפך "איני" במיוחד לחובבי סקס והעיר הגדולה. יין לבן,מרטיני, שמפניה,ובכלל כל מה שיכל לדפוק את הראש (ראי את ההסבר שלי לגבי פיק אפ) לגבר: אף פעם לא שתיתי קוניאק עם קרח למרות שאני חובב קרח ידוע.משהוא ניסה? לא חושב שזה הולך ביחד, למהול קוניאק ועוד יקר ומשובח עם מים? לא נראה לי וויסקי, ועדיף BLACK LABLE, גי´ן טוניק ועדיף גורדונס,טקילה, מרגריטה ועדיף קפואה.

כתומתי

New member
אוח, איזה טמטום, ברור שלא מוהלים

ויסקי!! סליחה על הטעות המבישה, אני הולכת לעמוד בפינה עכשיו, את שתשחרר אותי..

כתומתי

New member
עד שתשחרר אותי כמובן, מרוב התרגשות

אני גם מכניסה ים של טעויות...

למעלה