על בילויים, היכרויות ופיק אפ

גידי42

New member
משוחררת

ואל תקחי את זה קשה.... את לא היחידה שמתרגשת ממני ועושה טעויות.

כתומתי

New member
תודה... אני חייבת להגיד שבחורה

שיודעת לבחור יין טוב זה גם סקסי בעיני (אם הייתי גבר כמובן)

קיר רויאל לבחורה וויסקי לגבר ואני

אישית מתה על ריח של אלכוהול מגברים (סוטה, אה..?)

כתומתי

New member
בכל מקום בו תשב על הבר לא תרגיש לבד

בשביל זה יש את הברמן/ית לקשקש איתם. בשרשור למטה הומלצו כמה מקומות מעולים. אני מחזקת את ההמלצות לישיבה על הבר ב: בטי פורד בנחלת בנימין (המקום הכי חם בעיר, הומה כל היום והלילה) Mecca הבר בבריו דה קובה הבר בדוקסה

גידי42

New member
איפה היית כל חיי

כתומתי, בלי שום ציניות (אז אל תרדי עלי שוב) את תותחית. רואים שאת מתמצאת בתחום. את פשוט לוקחת ממני את התענוג לכתוב על חלק מהמקומות שאת מציינת שהם ההההההה מקומות בתל-אביב. (אמרתי שאני אכתוב בסוף). מצטרף בהחלט להמלצות לגבי המקומות וגם כמובן לשבת על הבר. במאמר נפרד נדון בהבעות הפנים ובתפקיד האיברים השונים בגוף (עינים, לשון... וכו) שישיבה כזו על הבר מצריכה.. זאת כמובן על מנת לא לצאת כמו שניכנסנו

כתומתי

New member
../images/Emo13.gif תודה גידי, כנראה ששנינו חובבי

ברים גדולים. והנה אני פותחת שרשור חדש בנושא קרוב...

כתומתי

New member
ואגב - שמעתי שהבר של ה"ברסארי" החדש

משו-משו. עוד לא ניסיתי, אבל אני בהחלט בדרך לנסות. מישהו המליץ על apple martini שנשמע לי כמו מרשם בדוק להצלחה.

גידי42

New member
מכנה משותף

נראה לי שיש לפחות עוד נושא אחד ששנינו מחבבים (חוץ מאוכל טוב שזה, כבר הגענו למסקנה, הולך ביחד....)

גידי42

New member
גברים...... סתם אבל קשור

כן קשור לכרטיס ותדעי שהוא אחלה, וזה משהתכוונתי שהתלוננתי על הכרטיסים של הצנוניות בפורום

liti

New member
אגב כרטיסים גידי,

מה עם תמונה, משהו... (אפילו של החתולה שלך- אם יש כזו)

גידי42

New member
רק משתתפי המפגש יזכו.......

למה לי שכל מאן דבעי יזכה לראות אותי במלא תפארתי. רק חברי הפורום ורק מי ישבוא למפגש יזכה לראות אותי במלא תפארתי והדרי. ואם את רוצה להעלות את הרייטינג של הפורום ולעבות את כמות המשתתפים, תדאגי שכמה שיותר מש תתפים ידעו את זה111 ואני מקוה שלא גרמתי עכשו למצב שבו נאלץ להעביר את המפגש לאולם ארועים.....

liti

New member
שמעתי ... ../images/Emo124.gif

שאולמי סילבר-סילבר-סילבר הם משהו-משהו-משהו.... אמנם כשר (כמו שחברי הפורום אוהבים
), אבל בשביל לראות אותך נעשה את ההקרבה!

helius

New member
גודבאר - אף אחד לא מתקרב אליו

בוודאי לא הברים בלילינבלום. שם כולם בפוזה. אין אווירה ואין כלום. בגודבאר, לפחות אם לא יצא לכם כלום, שתיתם כמו שצריך עם אנשים שיודעים לשתות ונהנים מזה. בלילנבלום , לדוגמה ( ולא שיש לי משהו ספציפי נגד הברים שם - פשוט כולם מתלהבים מכל העסק יותר מדי לטעמי) האנשים לא יודעים לשתות ויושבים שעות על משקה. כך שהאווירה מפוספסת, לדעתי. הרי כל הקטע נולד מתוך זה שיושבים אנשים על הבר, שותים ומדברים וגם האלכוהול משפיע... מעבר לכך, כמעט בכל בר כשיושבים על הבר עצמו יש אשפרות ליצור משהו. הכל תלוי במצב רוח.

אורלי99

New member
אויייי איזה נוסטלגיה

הגודבר המקום הכי שווה בעיר. למה נוסטלגיה?? עם תינוק קצת קשה לצאת לשם. ובכלל יותר קשה לצאת. גם גורדון אין הוא בר מצויין עם הגינס הכי טובה.

לדעתי עדיף תמיד מקום מעט אפלולי

או לחילופין מאוד עליז ולכן המקומות שבהם צדתי בהצלחה היו: איסט על הבר, ג´ואיסבר לאלכוהול נטו וחברים , צ´ימיצ´נגה על הבר, לילינבלום לא רע ולמבוגרים יותר דיטה על הבר היה נחמד פעם (לא הייתי הרבה זמן).ודיניץ מאוד מומלץ בעיני .אבל בסופו של דבר כל מקום הוא מקום טוב לפיקאפ.

Giggle Loop

New member
יש גם את שלושים ומשהו המיתולוגי

המון פיק-אפ והמון זוגות (אני מכירה זוג שהכיר שם והיום הם נשואים באושר). פעם קראתי כתבה על זה, כנראה משהו בצפיפות שם ..

כתומתי

New member
מבין החדשים ה-STOUT ברחוב הארבעה

מספק את הפיק אפ המושלם - קהל בשנות ה-20 מאוחרות ו-30 פלוס מינוס, אלכוהול מצויין, מוזיקה נעימה, שני ברים ענקיים במרכז של חלל עצום עם המון מקום לנוע ולהסתובב ולהתערבב. יופי של מקום לפיק אפ. בלילינבלום קצת צפוף מידי ויחס הגברים לנשים הוא משהו כמו 3 ל-1, שזה טיפונת מאיים לבחורות בינינו. השסק נפלא - נינוח, עם פינות נחבאות, כורסאות נוחות. מיטב חברותי יצאו משם עם סטוצונים. מה עוד - הפשפש, החור הקטן שבתוך קפה תם בגורדון, למי שמכיר.

למעלה