על בילויים, היכרויות ופיק אפ

גידי42

New member
חברותי

אהבתי את הקטע "חברותי יצאו משם עם סטוצים" על מי הינו יכולים ךהפיל דברים כאלה אם לא היו לנו חברים? חברים סיפרו.... חברים אמרו.... זה לא בשבילי זה נשביל חבר.... זה לא קרה לי אלא לחבר....

SigurRos

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifעל זה נאמר כתומתי,

אמרי לי מי חברותייך ואומר לך מי את

כתומתי

New member
מה לעשות שאני תפוסה חזק עם בנזוג

אוהב והן רווקות פוחזות
בימים בהם השתוללתי והשתרללתי השסק עדיין לא היה קיים. את שלי מצאתי במועדוני ריקודים...

גידי42

New member
אחלה תשובה

תשובה כנה וממצה, אבל את יודעת חברים יש רק באגד וזה תמיד טוב להתעדכן. חבל שהכרטיס האישי שלך ריק. זה מעצבן לכתוב על מי ולמי שלא יודעים עלו כלום אני עומד להציע משהוא בנדון.

כתומתי

New member
גידי חמוד, הייתי יחד איתן במקומות

האלה, יש לנו דייט חמישי קבוע של כל הבנות בחוץ. אני נאלצת לסרב להצעות, והן ממשות את העסק, ככה שאני לא כותבת מניסיונם של אחרים, אלא מניסיוני שלא מומש עד תום.. אוקיי?

כתומתי

New member
אהה ועוד משהו - אני אף פעם לא אמליץ

על מקום שלא ביקרתי בו. איך אפשר לתת המלצה רק על פי שמועה? מקסימום אני אציין ששמעתי ממישהו ולא אציג את זה כהמלצה. אז נא לא ללכלך...

גידי42

New member
מי ליכלך?

ווללא לא מבין, כתבתי "תשובה כנה וממצה" וזכיתי לקיטון רותחים. אז אני חוזר: נהנתי מאד מתשובתך!!!!!! למדתי על אחלה מקומות ממקור ראשון. חלק אנסה כבר בשבוע הבא... ועוד מקומות עם ניסיון מוכח.... באמת שהתכוונתי למה שכתבתי ללא שמץ ציניות

TV GIRL 007

New member
סיכום+ מה הם הקטגוריות לניקוד?

על פי התשובות עד כה הנה הדרישות החשובות כדי שמקום יהפוך למתאים ל´פיק אפ´ [מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק המונח הזה?´] במקום מפגש כזה, צריך להיות יחס בנים-בנות זהה פחות או יותר, אחרת הבחורות ירגישו לא בנוח, צריך מקומות שנותנים אינטימיות, מה עוד? בואו נקבע לא רק מה הם המקומות השווים, אלא גם את הקטגוריות שנותנות "ניקוד" למקום,

כתומתי

New member
אני חושבת שחשוב שיהיו "פינות" נוחות

לישיבה/התבודדות. שהמוזיקה תהיה בווליום המתאים, לא רועש יותר מידי, כדי שאפשר יהיה לדבר. שיהיה מרווח, כך שיש אפשרות תצפית על כל יושבי המקום. וגידי, מצטערת, כנראה שלא הבנתי אותך. קבל
ויום נפלא!!

גידי42

New member
שורה תחתונה = תוצאות

מצטרף לקריטריונים,חושב שסיכום הביניים ממצה, (נקרא לו "סיכום ביניים כי עדיין מוקדם לסכם) במיוחד שאני עדיין לא כתבתי כלום בנושא !!!. שנותי הרבות כאיש עסקים לימדו אותי לבדוק דברים ע"פ השורה התחתונה. קריא מבחן התוצאה ולכן דיבורים, אוירה, וכו´ זה מאד חשוב אבל אחד הקריטריונים המשמעותיים צריך להיות באמת כמה סטוצים, רומנים, הכרויות,חברויות,נישואים יצאו מהמקום. פה אנחנו צריכים את שיתוף הפעולה שלכם ,ציידים וציידות אמיצים וכמובן ניצודים וניצודות. המקום שיבחר יהיה חייב לספק את הסחורה!!!!

גידי42

New member
פיק אפ = ?

אז ככה נערת ג´ימס בונד חביבה. הפירוש המילולי של פיק אפ זה הרמה. TP PICK UP פירושו להרים. בהקשר שלנו ניתן להגדיר את זה בכמה צורות. העדינים ביננו יגידו לשלות, לדלות, להכיר משהוא והמשאל שלנו עוסק בהכרויות במקומות שבהם עוסק הפורום, קריא מסעדות , פאבים, בתי קפה, בארים וכו. הפחות פוליטקלי קורקט ביננו (לא אני) יגדירו את זה כמקומות לתפוס סטוצים. היותר ישירים והבוטים (בטח שבטח לא אני....) יגידו מקום לתפוס זיונים..... בקיצור יקירתי עד שלא תתעוררי בוקר אחד ליד מישהוא שאת לא יודעת איך קוראים לו, לא יודעת בדיוק מה את עושה שם ועוד יותר חמור , מה עשית שם.... ואם הוא שם קונדום או לא ואיפה לעזאזל החוטיני שלך (יכל להיות תלוי על האהיל) ובדרך כלל התופעה מלווה גם . מן הסתם בכאבי ראש ובחילות... לא תדעי מהוא פיק אפ ראוי לשמו..... אשמח לקבוע איתך באחד המקומות שיבחרו על מנת להרחיב את ההסבר....

arihadar

New member
רק דרך שדכנים אפשר להכיר

כל הברין ומועדונים האלה אי אפשר בכלל להכיר רק בעלות פוזה שם

chuchuNY

New member
cheers../images/Emo72.gif

hello, are any of the tourist bars sitill exisitsa in Tel Aviv>?hose places ROCK great music, shix, cheep beers CHEERS

כתומתי

New member
מקום של תיירים זה הג´ואי´ס בר

באלנבי, אבל לא הייתי שם שנים, ויש לי הרגשה שאין כ"כ תיירים בישראל בתקופה האחרונה.

1אש

New member
מקום טוב לדייט

לדעתי בית קפה ויש כאלה טובים בירושלים במושבה הגרמנית אז לכו ונסו

אורלי99

New member
מה עם קפה נגה????

ליד שולחנות הבילארד, או שאני כבר מיושנת? פעם זה היה להיט....

liti

New member
על בילויים, היכרויות ופיק אפ

כל המידע על המקומות הכי שווים בעיר!

גידי42

New member
היה שווה לחכות - סיכום משאל הפיק אפ

כן כן היה שווה לחכות. אודה ולא אבוש ידידותי הצעירות בפורום לימדו אותי על מקומות חדשים ואופנתיים וזו גם הסיבה שלקח לי קצת זמן מעבר למתוכנן לערוך את הסיכום (הייתי צריך לברר ולאמת על המקומות הללו בקרב ידידותי הצעירות וללקט את תגובותהם) 5 המקומות שלטעמי הם המקומות האולטימנטיביים לצורך המשאל שלנו (מקומות שמוכח בעליל שהם מצדיקים את המוניטין) הם: - מועדון הלמון רח´ הנגרים בפלורנטין. מתאים לגילאי 30+ . למי שמחפש צריך להיות ממש כישרון לא למצא.... - 30 ומשהוא - אבן גבירול ת"א - המקום עם הכי הרבה תוצאות בשטח. אף פעם לא הבנתי מה סוד קיסמו של המקום שהפך למקום הכרויות מס.1 בארץ עם מספר החתונות הגדול ביותר (וכנראה מן הסתם גם הגירושים) שיצאו משם. האגדה אומרת שהמקובל מזווג הזיווגים (זה שקבור בעמוקה) חשקה נפשו בכוס קפה (קצת קשה להשיג בקבר) ובמקרה הוא נפל על בית הקפה הזה שהפך מקום עליה לרגל לכל הפנויים והפנויות בת"א צ´מיצ´נגה - על הבר ובסביבותו, בימי רביעי, חמישי ושישי דיקסי - מאז שהוא פתוח 24 שעות חבל על הזמן, במיוחד בשעות הלילה המאוחרות כאשר האלכוהול והעייפות מתערבבים להם יחדו בעליצות סטאפן בראון - על הבר (לשמור על רדיוס סביר) רביעי, חמישי, ובמיוחד ביום יפה בשישי אחה"צ מהצעירות שבחבורה (במיוחד מחברותיהם)למדנו על דיניץ,STOUT שסק,וגודבר שהם כנראה מה שהולך היום.... הייתי מוסיף גם את קפה נואר ודיטה לרשימה אבל לא בחמישיה הפותחת.

למעלה