על בילויים, היכרויות ופיק אפ

meravbr

New member
אמנם לא השתתפתי בדיון

כי מה לעשות, אין לי מה לתרום בו כבר ה-מ-ו-ן זמן (אוטוטו 9 שנים, אבל מי סופר?), אבל לדעתי מקום הפיקאפ הכי מוצלח בארץ - שמסתיים המון בחתונה - צבא הגנה לישראל (כן, גם במקרה שלי)

שקדייה

New member
כן ולא ../images/Emo4.gif

1. לגבי הלמון- רק למי שיש לו כוח לחכות עד 2 בלילה בשביל לצאת. 2. לגבי 30 ומשהו- חייבת להודות (ודי מתביישת בזה) שגם אני אספתי משם מישהו פעם ולא רק שאספתי אותו -הוא נשאר וכמעט הצליח לגרור אותי לחופה. מזל שלא אחרת היינו היום בתוך הסטטיסטיקה של אלו שהתחתנו והתגרשו בזכות ה 30 ומשהו... 3. לגבי צ´ימיצ´נגה- לאאאאאאאאא!!!!!! תאמינו לי חברים- ביליתי שם שנתיים מחיי. מאחורי הבר ובין השולחנות. כולם שם פלצנים- באים אולי כדי לחפש אבל ברגע האמת מרימים את האף ולא נותנים צ´אנס לאף אחד. 4. דיקסי- זה המקום אליו הולכים אנשי צ´ימיצ´נגה בסיום המשמרת. מכוון שזה קורה תמיד בחבורה ותמיד בחולצה לבנה מכופתרת ומלאת כתמים- קשה לי לתת חוות דעת אוביקטיבית לגבי האפשרויות שהמקום טומן בחובו. 5. סטפן בראון- כןןןןןןןןןןןן!!!!!!! אם לא שם אז איפה?!?!? סייגים והבהרות- רוב האינפורמציה שלי לוקטה מעינים של מישהי, כמו כמה מחברותי פה בפורום, שכבר לא בעניין הפיק אפ´ס המוווון זמן - 5 שנים אם לדייק, 5 שנים מקסימות שעומדות להגיע לנקודת שיא בעוד זמן קצר בהחלפת טבעות. אני באמת ובתמים מתגעגעת לעולם הפיק אפ והסטוצים הכייפי- אבל לא מחליפה אותו בשום צורה ואופן במה שיש לי!

גידי42

New member
מזל טוב

קודם כל והכי חשוב: מזל טוב!!!!!, קראתי את תגובתך ואני כמובן מסכים לרובה.אני חושב שלגבי דיקסי קצת הגזמת או שאת רגישה לחולצות לבנות עם כתמים, לא כל מי שיושב שם הוא מפליטי צ´ימיצנגה. ותאמיני לי יש שם פוטנציאל ענק אולי צריך קצת יותר להתאמץ. אני לא יודע אם זה ינחם אותך או לא אבל החיים לא בהכרח נגמרים עם חילופי טבעות......

SigurRos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

"החיים לא בהכרח נגמרים עם חילופי טבעות".... נכון,אני מאמין ששקדיה ואחרות תאמרנה שהם רק מתחילים
גידי,החיים הם לא רק פיק-אפ אחד גדול,you know. לא למותר לציין,כי אני מרגיש צורך לומר,מפאת הנמען לתגובה,כי כל הכתוב נאמר בבדיחות הדעת ואין בו כדי לפגוע,לרמוס,לכתוש ועוד מרעין בישין בנפשו של הקורא. תודה תודה אני הולך להשקות את הגלדיולות,ביגוניות,קרטה,רמפה,גדליולות,ביגוניות,קרטה,רמפה ,גלדיולות, ביגוניות,קרטה ,רמפה...................

שקדייה

New member
אני הייתי מאלו עם החולצות המוכתמות

חולצות כפתורים לבנות, רחבות ומלאות כתמים... לא בדיוק המראה האטרקטיבי ביותר.. לכן לא יצא לי לבחון את הפוטנציאל האמיתי של המקום, או במילים אחרות- הריצפה עקומה...
ןתודה על המזל טוב

תלתלית

New member
אני בעד

סטפן בראון <מניסיון אישי> קרו לי שם דברים... שהשתיקה יפה להם.

כתומתי

New member
מכיוון שבעיני מקום לפיקאפ צריך

להיות הומה מעט, ויותר באווירה של בר מאשר מסעדה, אני קצת מסתייגת מצ´ימיצ´נגה ודיקסי. כמו שאתם יודעים, אני יותר בעד המקומות שגידי הגדיר כחדשים - ה-STOUT, שסק, בטי פורד ו-MECCA. אבל ברור שכל מקום שמצליח להביא שני אנשים לכדי המשך זוגי פורה, החל מהחלפת מיצים חד פעמית ועד לחתונה, מתאים לתואר מקום לפיק אפ, וכמובן של-30 ומשהו אין מתחרים בתחום הזה והוא פשוט מלך-מלכי הזוגיות, כאילו קופידון זרק חץ למקום.

גידי42

New member
ביום שלישי סיכומים

עד יום שלישי הקרוב יש הזדמנות למי שרוצה להוסיף בטרם נסכם ואוסיף לכם פרטים חדשים וכל הכבוד לכתומתי שגילתה בקיעות מדהימה ועוד יצאה לשטח לבדוק. יהיה קשה אבל מקוה שלא תתאכזבו. והלו בנות ובנים, עוד לא שמענו פה על סטוצים מנסיון שלכם! מה פה קורה פה? תתעוררו

OritFischbein

New member
מיזוארי - פיקאפ בר מעולה...

ממוקם בנמל, מול הבויה. אוירה מחשמלת...

למעלה