על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

NimrodOZz

New member
על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

"‏‏הם ילדים טובים, ‏‏תאמין לי, ‏‏אני מכיר אותם. ‏‏הם לא שותים, ‏‏לא מעשנים, ‏‏ואלימות הם מכירים רק מהסרטים, ‏‏שהם בקושי רואים. ‏‏הם לא ישלפו סכין במריבה על ליבה של נערה בבילוי יום שישי, ‏‏הם לא ישליכו אבנים על האוטובוס של קבוצת הכדורגל שהם לא אוהדים, ‏‏וגם עכשיו, ‏‏רובם יושבים במעצר, ‏‏לא בגלל שהם הכניסו מכות לשוטרים. בסך הכל, ‏‏הם רצו לעצור לכמה דקות את הזרימה האדישה של החיים. ‏‏כשמגיע שר החוץ של זימבבואה לביקור, ‏‏שיירת המכוניות שלו חוסמת את ירושלים. ‏‏כשמכבי תל אביב זוכה בעוד גביע, ‏‏תל אביב פקוקה. ‏‏אז גם כשעומדים לעקור חבל ארץ שלם, ‏‏התנועה יכולה לעמוד כמה דקות. אז נכון, ‏‏במאבק הזה, ‏‏ממש כמו בכביש, ‏‏לא צריך להיות צודק אלא חכם, ‏‏ולא בטוח שהחסימה הזאת שווה הרבה נקודות בדעת הקהל. ‏‏נכון גם שעדיף למצוא פעולות מחאה יצירתיות יותר ומעצבנות פחות, ‏‏אבל אנחנו הרי לא מנהלים כאן דיון רגוע על כוס קפה. ‏‏אתה עצבני כי אתה רוצה להגיע הביתה, ‏‏ואין לך כוח לשמוע את ההסברים הרציונאליים שלי. באותה מידה, ‏‏גם הנערים האלה כבר איבדו את הסבלנות, ‏‏ואין להם כוח לשמוע את דברי המוסר שלך ושלי. ‏‏כשחוסמים אותך באמצע הדרך, ‏‏אתה חושב מהבטן ולא מהראש. ‏‏את הנערים היקרים האלה, ‏‏חסמו בחודשים האחרונים מכל כך הרבה כיוונים שגם להם כבר אין ראש להקשיב, ‏‏והם התחילו לדבר מהבטן. ‏‏אתה עצבני כי סתמו לך את הצומת. ‏‏הם עצבניים כי סתמו להם את הפה" ------------------------------------------------------- אין לי מושג מי כתב את זה אבל מה אתם חושבים? יש על מה להתווכח? עוז.

מיטלוש8

New member
קטע מ-ד-ה-י-ם!!!! לקרוא ולהפנים!!!

זה כל כך נכון!! אין צורך לשנוא אותם, הם לא הרגו אף אחד. וכל מה שכתוב נכון, כל מילה ומילה! קראתי אותו כבר לפני כמה שבועות

Princess Galush

New member
אגב מיטל..

זאת את? לפי האופק גני תומר וכו' שפעם או עדיין היה בחתימה שלך..

the new L

New member
אז מה

אם הם לא הרגו אף אחד? אם מישהו שודד בנק אין לגיטמציה לשנוא אותו כי הוא לא הרג אף אחד? הם מפריעים לי בדרכי הביתה, בניגוד לחוק. אין להם שום זכות לעשות את זה. הם חבורת עבריינים שמקומה בבית הסוהר. אין לי שום סימפטיה למי שמפר את החוק ועל אחת כמה וכמה אם בדרך הוא גם פוגע בי.

Rotema3

New member
בהחלט ניתן להבין אותם!

כל מילה מדהימה ונכונה! אני איתם!

כינוי1982

New member
חוסר האחריות שלכם מדהים

"הילדים היקרים האלו, ניתן להבין אותם.." אתם רציניים?!?! אנחנו מדברים על אנשים שגלגלו גלגלים בוערים לעורק תחבורה ראשי בלי שום הודעה מראש ובניגוד לחוק!!! באיזה עולם אתם חיים?! בשם המאבק שלכם אתם מעוותים והורסים כל מושג יסוד במדינה הזו. תפגינו קצת אחריות! קצת!!

E טי

New member
שקרים!

אף אחד לא גילגל גלגלים בוערים לעורק תחבורה ראשי בלי שום הודעה מראש!!! את הצמיגים הבעירו אנשים בשביל להקשות על המשטרה לפנות את האנשים שכבר ישבו על הכביש.

מיטלוש8

New member
שקר וכזב!

א. זה היה ליד כפר חב"ד, אין מצב שהם שמו שם כאלו דברים. ב. אומרים שאו השב"כ או מישו אחר שם מסמרים ושמן כדי לסכסך, הם בחיים לא היו שמים! אני מוכנה להישבע!

כינוי1982

New member
איזה מזל שיש לנו שב"כ

כדי שתוכלו לזרוק עליו רצח ראש ממשלה, פיזור שמן ומסמרים, יידוי אבנים של בחור פלסטיני פצוע ודקירה במצעד הגאווה. בכלל, אני מציע לפטור את השב"כ מהתפקידים הזוטרים שלו כמו להגן על בטחון המדינה. הוא הרי כ"כ עסוק...

noamgk

New member
או פשוט...

להפנות את מאמציה של המחלקה היהודית כנגד מי שחותר תחת המדינה (כמו שמאלנים למיניהם).

E טי

New member
לא הניחו מפגיני ימין.

להזכירך, את השמן והמסמרים מצאו בכביש ירושלים תל אביב, בשעה 9 בבוקר. בזמן שהחסימה לא היתה בכלל בכביש הזה והתחילה ב-5 בצהריים.

nooshP

New member
בוודאי שלא. מפגיני ימין הרי הם נופת

צופים. יפי נפש אפילו. וגם השב"כ הוא זה שהביא את ארון הקבורה להפגנה בירושליים נגד רבין, בזמנו, נכון? וגם רצח את אמיל גרינצוויג?

כינוי1982

New member
אני מציע לפסלטינים לנקוט בקו דומה

מעתה אמרו לאו"ם: "זה לא אנחנו שמבצעים פיגועים! {כן, ניחשתם נכון:} זה ה-ש-ב-כ!!"

E טי

New member
ת'אמת כן.

השב"כ הוא זה שהביא, וגם זה שהפיץ את הכרזות של רבין בכפיה. הכל הוכח בבית המשפט. לסוכן קראו אבישי רביב. והאמת, שיש אפילו יותר סיכוי שאלה מפגיני שמאל. רק בחודש האחרון הם הוציאו לחייל עין. שלא לדבר על אלטלנה...

למעלה