על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

האשלי

New member
אף אחד לא האשים אותך בסיוע למחבלים.

חבר יקר למה אתה נמנה עם צרי האופקים? למה אתה מניח שהאנשים ששפכו שמן על הכביש ופיזרו נינג'ות קשורים בכלל לילדים שחסמו כבישים? אם אתה משתתף בהפגנת שמאל אף אחד לא מסיק מכך אוטומאטית שאתה גם מסייע לחמס (כן, יש גם יהודים כאלה) אז בבקשה על תאשים את הילדים היקרים האלה בסיכון חיי אדם. יומנעים

nooshP

New member
אני בת, ואני לא חברה שלך, מצטערת,

אני כבר נשואה...

האשלי

New member
קבלי התנצלותי הכנה, אך לא הגבת

חברה יקרה (הנה תקנתי) אני מתנצל מעומק ליבי על הטעות בזיהוי מינך... לצערי לא התייחסת לתוכן ההודעה ואשמח אם תתייחסי יומנעים

האשלי

New member
גם לא ביקשו ממך

חברה יקרה חוששני שפספסת את הנקודה. המאמר לא ניסה להצדיק את מעשה חסימת הכבישים. הוא ניסה לחשוף את הקורא למצוקה הקשה. למצוקה של פלג בעם שקולו לא נשמע, למצוקה של ציבור של משנה מה הוא יעשה התקשורת תתן לזה פירוש רע. ולקבוצה שמאמינה בדרכה ומנסה להעביר את חששה הכבד בצורה חוקית אך גם יעילה בברכה ויומנעים

הממ חבר יקר .

זה בדיוק מה שהבנתי =/ והוספתי כמה הערות משלי. קיבלתי את זה במייל ושלחתי לרשימה שלי וקיבלתי תגובות שונות ולכן הוספתי את ההערות שהוספתי.

adishu

New member
התיחסות להודעה הראשית

אם עצירת התנועה היתה רק לצורך מחאה והזדהות היה אפשר לקבל. אבל, אבל גדול, עצירת התנועה ופעולות נוספות נועדו לשבש ולנסות לעצור את המהלך שהתקבל ע"י כנסת ישראל. את זה אסור לקבל. הדמוקרטיה חייבת להגן על עצמה בכל האמצעים.

E טי

New member
../images/Emo6.gif

מחאה = ניסיון לעצור מהלך שהתקבל ע"י כנסת ישראל. זאת ההגדרה...

The Bugi

New member
מכיר את הקטע, אכן מצוין

המלצתי גם למטה המשותף להדפיס אותו כדי שאפשר יהיה להפיצו בחסימות הכבישים בין הנהגים, יחד עם הקרטיף.

nooshP

New member
הבנתי את המשחק שלכם

כל דבר שאתם מגלים פתאום שהוא מחוץ לקונצנזוס הוא פתאום "לא הוכח שהתנחלים עשו את זה" ו"השב"כ שתל את זה". אין בעיה. רק אל תצפו להקשבה לשאר הטיעונים שלכם נגד ההתנתקות כשאתם מתנהגים בילדותיות וטומנים את הראש בחול. תינוקות.

nooshP

New member
ואגב, לפי קו המחשבה שלכם

הפלסטינים לא עשו עוד כלום, עוד לא הייתה התנתקות ולכן אתם לא יכולים לדעת מה יהיה אח"כ, הרי לפיכם זה חף מפשע עד שתוכח אשמתו, לא? אז ברור שאתם לא תתנו יד להאשמות עתידיות על דברים שלא קרו לאנשים אחרים, אם כל כך מעצבן אתכם מה שעושים לכם, לא?

s h e s e k

New member
כל כך נכון

חוסמי הכבישים,ואני מתייחסת לאלה המתונים, ולא לקיצונים, מנסים לעורר את עמ"י, את האדישים, את אלה שמתעלמים, או את אלה שרואים הלכ בצורה לא נכונה- הם בסך הכל מנסים לפקוח לכם את העיניים! נכןו שזה מעצבן, נכון שיש דרכים אחרות, אבל לפעמים דווקא הדרכים המעצבנות והמרתיחות, דווקא אלה הדרכים שיגרמו לך לחשוב. אז באמת... תתחילו לחשוב! לחשוב נכון!

למעלה