על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

E טי

New member
לא

אבל אני מכיר אנשים מכל החסימות. וזה גם לא ממש משנה. אין שום סיבה לחשוב שהצמיגים נזרקו לכביש. עובדה שאף אחד לא נפגע. ואני לא מוצא שום אפשרות לזרוק צמיג בוער בחמש בצהריים לאיילון בלי שתיפגע ולו מכונית אחת.

כינוי1982

New member
לא אמרתי שהצמיגים גולגלו על תנועה

נוסעת באיילון. אמרתי שהם גולגלו באחת החסימות, לדברי עדה שהייתה שותפה למעשה. כנראה שהם באמת נזהרו. זה לא משנה את העובדה שעשו את זה.

nooshP

New member
אני רק מחכה לראות מה הייתם אומרים

אם מישהו היה נהרג בעקבות חסימות הכבישים או פיזור הזמן על הכבישים המהירים...ואל תטעו, זה יקרה אם תמשיכו ככה, וזה שזה עוד לא קרה זה רק עניין של זמן. אבל זה יהיה בסדר אם תהרגו מישהו, כי הייתם עצבניים, לא?

מיטלוש8

New member
מי זה "הייתם"??

אני נגד חסימת הכבישים, אבל אני מסכימה שהם ילדים טובים. אני אפילו מכירה כמה חוסמי כבישים, הם יודעים שאני לא מסכימה איתם! אז מה? הם עדיין אנשים טובים. ולמה שייהרג מישהו בחסימה? זה רק פקק...

nooshP

New member
למה שיהרג מישהו מחסימה?

אולי כי הוא באמבולנס ממהר לבית חולים אבל לא יכול לעבור? אולי כי הוא החליק על שמן ועשה תאונת דרכים? או שצמיגיו נקרעו בגלל דוקרן ומסמרים באמצע נהיגה מהירה בכביש מהיר? באמת, יש גבול להיתממות...

E טי

New member
איזה המצאות.

מד"א מסרו שחסימת הכבישים לא מסכנת חיים מבחינתם. הם יכולים למצוא דרכים חלופיות. את השמן והמסמרים לא שפכו מפגיני הימין.

מיטלוש8

New member
תצחקי, ככה אומרים. או ש...

אנשים אחרים. המפגינים בטוח לא. זה נשפך ליד כפר חב"ד... רק מוכיח שאין מצב..

מיטלוש8

New member
רגע

אין לך אפילו הוכחות שזה הם. אז למה סתם להאשים?? עזבי את זה שאני בטוחה שזה לא הם. איך את בטוחה שזה כן הם?

מיטלוש8

New member
ודבר נוסף

זה בדיוק כמו הרצח של הילד הפלסטיני שהאשימו מתנחלים ובסוף מסתבר שזה קרוב משפחה שלו שרצח. זה פשוט עוול לחשוב על מישו משו שאין לך אפילו הוכחות!

E טי

New member
ערבים

שמאלנים אנרכיסטים זה יכול להיות בעצם כל אחד...

nooshP

New member
אני חושבת שזה היה שמוליקיפוד

שזרק את המסמרים בכלל

כינוי1982

New member
זה בכלל היה רבין שפזר את המסמרים

הוא והשב"כ זייפו את המוות שלו כדי להאשים את הימין. הם תאמו מצעד גאווה בירושלים כדי לשלוח לשם כמה אנרכיסטים להתחפש לחרדים ולדקור אותם. ושמעתי שגם נשיא גרוזיה מעורב פה. לעוד מישהו עולה המילים "פראנויה" ו"פנטזיה" בראש?

noamgk

New member
אתה יכול לצחוק.

מה תגיד על המסתנחלים? גם זה טיעון מגוחך של ה"מתנחלים"?

כינוי1982

New member
אני מאמין שלא

אבל יש מרחק מאד גדול בין לרגל אחרי מתנחלים מבפנים, לבין לבצע פעולות מסוכנות נגד אנשים ואז להאשים חפים מפשע בהם.

למעלה