על החסימות: משהו שקיבלתי בדוא"ל

the new L

New member
זה ממש לא משנה

המדינה לא אחראית לדעות של הכותבים בעיתונים הגדולים. אם אדם מסויים סבור שהתקשורת שמאלנית מידי ולא הוגנת והוא רוצה לשנות את המצב, הוא מוזמן לפתוח בעצמו עיתון. ואז אנשים ימנים (אתם טוענים שהם הרוב) יוכלו לקנות רק את העיתון הזה וככה ידיעות ומעריב כבר לא יהיו העיתונים הגדולים. אבל זה לא נעשה כי לאף אחד לא אכפת וגם כי זה לא ממש נכון אז מספיק עם השטויות.

the new L

New member
סבבה

אם כך, אין להלין על התקשורת. לכל היותר אפשר להתלונן על הציבור הימני שמתעקש לקרוא רק "תעמולה שמאלנית" לדבריכם.

E טי

New member
בטח שיש

הם אמורים להיות אובייקטיביים, והם לא. העובדה שאני מנסה למצוא פיתרונות אחרים לא סותרת את זה שהם לא בסדר.

the new L

New member
מי אמר

שעיתון זה או אחר אמור להיות אובייקטיבי? מה פתאום? רק בארץ נשמעת טענה מוזרה כזו. איכשהו במדינות דמוקרטיות אחרות בעולם מאוד מקובל שעיתונים יהיו מזוהים עם צד פוליטי זה או אחר. ושוב, זה שלטענת הימין העיתונים הגדולים בארץ הם כולם שמאלנים זה באשמת הימין ובאשמת הימין בלבד.

silverhawk

New member
תגובות

"אין בעלי טור ימניים בעיתונים הגדולים (ידיעות, מעריב)" שטויות - דעה לחלוטין לא מבוססת. ייתכן בהחלט כי יש רוב לזרם השמאל בעיתונות, אך להגיד כי אין כותבים ימניים זה פשוט עיוות עובדות (ובתור מישהו שאומר שהוא לא קורא עיתונים, לא הבנתי כיצד הגעת למסקנה הזו). ומכיוון שהזכרת דווקא טורים ולא כתבות - את אראל סג"ל ממעריב אתה מכיר? אקשיב ללינק בהמשך היום - אני לא יכול כרגע. "לא, ההפגנה בנתיבות נופצה לאכזריות" הפגנות לא מבוטלות (אני מתעלם מן הביטוי בו השתמשת) ללא סיבה. כאשר אין אישור להפגנה מחובת המשטרה ע"פ החוק לפזר את האנשים. ""כי הרי המשטרה רודפת בצמתים אחרי כל נער ונערה שמחלקים סרט כתום." בפירוש כן. אני מכיר אישית שני אנשים שנעצרו על חלוקת סרטים כתומים." על אילו רדיפות בדיוק אתה מדבר? אני רואה כמעט בכל צומת שניה בני נוער המחלקים סרטים כתומים. לזה אתה קורא רדיפה? אני לא מכיר את המקרה עליו אתה מדבר, אך במדיה והם אכן נעצרו, אני בטוח שהייתה לכך סיבה (הפרת חוק כל שהיא). ""אף אחד לא מגלגל צמיגים בוערים פתאום באמצע היום לנתיבי איילון" גם לא מתנגדי ההתנתקות." לצערי זה בהחלט קורה (וכפי שאמרו, זה בכלל בלי להזכיר את השמן ואת הדוקרנים).

האשלי

New member
לאט לאט הקול נשמע

כל כך נכון כל מלה שכתובה שם. גם אני ראיתי את זה ונפעמתי. זה היה כאילו מישהו לקח את כל מה שאני חושב כבר שנים וכתב את זה. מצאתי את הקטע הזה באתר "כיפה" ושלחתי אותו בדואל לכל מי שאני מכיר. מתי יגיע היום שיבינו שיש פה קבוצה מאוד קטנה של אנשים שהצביון היהודי של המדינה מפריע להם. קבוצה קטנה של אנשים ששולטים בכל אמצעי תקשורת ההמונים וסותמים פיות כבר שנים. אבל הנה, האמת יוצאת לאור, לאט אבל יוצאת. עוד ועוד כתבות כאלו יחדרו לתודעה הציבורית ... ובא לציון גואל.

rode2

New member
תגובה של ערבי

אני רק רוצה להזכיר לכולם את האירועים של שנת 2000 כשאזרחים ערבים מתוך ישראל מחאו נגד מדניותו של שרון וביקורו המשפיל באל אקצה...בעצם תחילת האינתפאדה..אנשים יצאו לכבישים ושרפו גלגלים...הם לא בדיוק ישבו באמצע הרחוב וחסמו כבישים...מתוך האנשים האלה נרצחו יותר מ 10 אנשים בדם קר...ופיזרו אותם ברובים ובאש....לא במים....תודה..

E טי

New member
מה הקשר?!

הערבים באותם הפגנות זרקו בקבוקי תבערה, אבנים, וגלגלים בוערים על מכוניות, שוטרים ואזרחים. הם ירו לעבר השוטרים והרגו שוטר. הדרך היחידה לפנות אותם היתה ביריות.

rode2

New member
e T

האלימות של הערבים היתה בתוך הכפרים שלהם ובתוך הערים שלהם...שוטרים שרצחו שם אנשים בתוך הכפרים ובתוך הערים שלהם כאילו היו חיות אכן..קיבלו תבערה ואבנים על ג'יפי ההאמר המפלצתיים...

E טי

New member
מה שתרצה

הפלסטינים זרקו אבנים ובקבוקי תבערה, ירו לעבר השוטרים, ולכן נהרגו. אגב, ג'יפ האמר הוא לא מפלצתי...

rode2

New member
E T

חחחח אני אל מדבר על הפלסטינאיים איש..אני מדבר על ערבי תושבי ישראל שגרים בצפון..סכנין נצרת..ובמשולש....יש האמר..ויש האמר....ההאמר של הצבא אכן מפלצתי..אבל ההאמר של הפינוקים..אחלה אוטו כשאגדל אני אקנה אחד...800 אלף ש''ח ללא תוספות...קטן עלי...

E טי

New member
זה לא עקרוני...

הם פגעו בשוטרים ואזרחים ובגלל זה נהרגו...

rode2

New member
הם לא...

תזכיר לי יהודי אחד שנפגע או מת מהאירועים האלה של ערבי יישראל....חוץ מהשוטר שאתה מדבר עליו...כי ברור למה ואיפה הוא מת...וצר לי עליו..לא שמעתי עליו

E טי

New member
בכור ג'אן

יהודי שנהרג ב-7 באוקטובר מאבנים שזרקו הערבים מגשר. לפירוט על פצועים יהודים עיין פה

nooshP

New member
"עצבניים כי סתמו להם את הפה"

אה, אז אם ככה זה בסדר לשפוך שמן על כביש מהיר. כי הם עצבניים. ומותר להם גם להכות אנשים. כי הם עצבניים. ומותר להם גם לשדוד בנק. כי הם עצבניים. ומותר להם גם לרצוח. כי הם עצבניים. אף אחד לא רואה את האבסורד בזה?!?!?

למעלה