על היסטריה, פחדים והורות.

גילור

New member
קאלה יקרה, ממש לא אישי מה שכתבת.

נכון? שימי לב לניסוח דבריך ותראי עד כמה "לא אישיים" הם (אם כי לא ברור לי מה הקטע... מעולם לא ניהלנו דין ודברים לטוב או לרע...). כך שמי שמנהלת את הדיונים שלה כך זו את ולא אני. תהיי בריאה. והאמת? לא מבינה בכלל לשם מה נכנסת מלכתחילה לדיון הזה... אבל שיהיה. מובן שזו זכותך כי הרי זה נכתב מעל דפי הפורום...אבל קשה לי להבין את "ירידותיך". אם זה מה שעושה לך טוב... אשרייך.

Kalla

New member
האמת - אין לי מושג על מה את מדברת.

לא קראתי את השרשור המדובר כלל ואין לי מושג מה כתבת שם. אני לא מחפשת לרדת על אף אחד. ההערה שלי לא הייתה אישית, אלא הבעת דעה כללית על דברים שאני קוראת לפעמים בפורום (ואני לא זוכרת כינויים של הכותבים אותן) והיא הייתה חלק לגיטימי משרשור פומבי שהתנהל בפורום. אם את לא מעוניינת שיגיבו למה שאת כותבת - תתכתבי במסרים. ממש לא ברור לי מאיפה נובע הכעס שלך.

אמאורית

New member
בנות - להרגע....

אני לא רואה סיבה לריב. זה לא לעניין. אולי לא קראתן אחת את השניה נכון.... תעזבו!

Kalla

New member
זה מה שאני מנסה להסביר

אך לצערי לא כל כך מצליחה.

Kalla

New member
טוב, ניסיון אחרון.

אני לא מכירה אותך ולא היה במה שכתבתי כל כוונה להתייחס אלייך אישית או לפגוע בך בצורה כלשהי. משום מה נפגעת, וגם אם לא ברור לי בדיוק ממה, עדיין צר לי וחבל לי על כך. אין לי כל עניין לריב איתך או ליצור אווירה עכורה ביננו. מבחינתי אפשר לחתום על הסכם שלום ולשכוח מכל העניין.

גילור

New member
../images/Emo45.gif (ואם היה איקון של יונת שלום,

גם אותו הייתי מצרפת.

Kalla

New member
בתנאי שלא תנפנף אותי.

ואני מזמינה אותך לבוא לשלוף חרבות יחד. בעצם, בתור גנב, אתה בטח עושה back stabbing עם פגיון. גם שירותיך בתור דון קישוט לא יזיקו לנו כי אם לא נציל את העולם בקרוב לא יישאר ממנו כלום.

לצערי- העולם מלא בסנצ'ואים

ובתחנות רוח, לפחות ככה אני רואה את זה. ואם כבר, קאלה, אתמול, ב18:00, במקרה, ראיתי בכנסת את ההצבעה על החוק שלי, והוא עבר, סופית, החל מאתמול!!! יעני, שיניתי חוק במדינת ישראל!!!!!!!!!

Kalla

New member
בשעה טובה! כל הכבוד!

אתה יודע מה היתרון של עולם דמיוני? ששם קצת יותר קל להילחם בתחנות רוח (למרות שאתה מצליח לא רע גם בעולם האמיתי). ושאני אבין - זה היה תירוץ לא לבוא?

לא! לא היה קשר לכלום!!!

חכי, יום חמישי מתקרב...אמנם חמי עבר את הבדיקה בהצלחה, אבל הוא חייב להמשיך עם הטיפולים וזה כולל את מחר. אני לא אשאיר את אישתי מטפלת בשניהם לבד...התרגלתי שהחיים סובבים סביב בעיות...בשביל זה אני מתכנן לנסוע לחול לשבוע!! גם אם לא יהיה נורווגיה (10 ימים באפריל מתחת לאפס מעלות, 21 ימי גשם בחודש) אז יהיה משהו אחר!!! ואנחנו ניפגש, זל רק ענין של זמן...הבטחה!!!

Kalla

New member
רגע, רגע, רגע... הנה תפסתי

אותך במילה. שיהיה המון בריאות לחמך. אאתם מטפלים בו אצלכם בבית? הוא זקוק לטיפול צמוד?

בימים של אחרי קבלת הטיפול

כן...אבל גם בימים האחרים מדובר על השגחה נפשית צמודה...הוא ללא אישה ולכן הבנות שלו, וחתנו משמשים סעד נפשי...ואלוהים, כמה שזה קשה...

Kalla

New member
בטח קשה בטירוף.

כמה בנות הן? הן עושות משמרות ביניהן?

לא כ"כ...

אחת 26, סטודנטית, בדירה שכורה, חיה חיים טובים. אישתי 29, דירה יותר גדולה, מכינה לו אוכל, רוקחת (בדיוק מה שהוא צריך)- ואיה באזור בשבילו...זה הרבה יותר קל לו. הן לא יכולות לעזור באותה מידה, ובבית שלי יש גם אותי לבקאפ, אז זה הרבה יותר קל מאשר לסטודנטית... מסובך לחיות...

Kalla

New member
מאחלת לכולכם שהוא ירגיש

יותר טוב וגם לכם תהיה הפוגה. ואז לא אקבל יותר שום תירוצים.

אמיר.

New member
אם יש זכות לזלזל במוסד ציבורי...

הכולל מאות אנשים... מדוע יהיה אסור לזלזל באדם הבודד ???? הזכות שלך לחופש דיבור לא נגמרת בך. את גרה בבית זכוכית !! מה גם שאני לא זלזלתי בך. אני בהחלט כועס על המונח הטפשי והמכליל שבו עשית שימוש. הוא אכן חשף אותך למתקפה.

למעלה