אחרי שקצת קראתי את התגובות
הצלחתי לנסח לי תגובה משלי. אני לא מסכימה עם אמיר. הפורום מורכב מהרבה אמהות חדשות, לילד אחד. אמיר הוא הורה לאי אילו ילדים וזה הבדל משמעותי. כמה פעמים שמעתי את המשפט "צריך להתחיל בשלישי". בפעם הראשונה שעדי היה חולה בגיל 5 חודשים אני הייתי בהסטריה מוחלטת. לילד יש חום !!! מה אני עושה ??? אם הייתי אז מכירה את הפורום בטח היו הודעות דומעות שלי בכל פינה. היום זה כבר אחרת. עד כאן ענין הפרופורציות. ונקודתית:
רופאים - בטח שהייתי מתייעצת. גם רופאים טועים, ולי מותר לפתח דעה משלי ומותר לי לשאול את הרופא שלי שאלות. בין לשאול בפורום ולהתייעץ לבין להעדיף את דעתם על דעתו המקצועית של הרופא שלי המרחק גדול. ואפרופו הדוגמא של אמיר עם עלון ההסברים של התרופות - גם מס' 2 שלי עושה את זה. וככה הוא עלה על טעות איומה במינון של אנטיהיסטמין שעדי קיבל, משהו כמו פי 5
. וגם הוא מתעכב על תופעות הלוואי האיומות, אז מה? אז עוקבים אחרי עדי או אחרי מי מאתנו שלוקח את התרופה.
טיפת חלב - האחיות לא מעודכנות ומטעות הרבה אמהות, בעיקר את הצעירות וחסרות הידע. הן גם הרבה פעמים שחוקות ולא טורחות בכלל להתעדכן. אחות טיפת חלב שלנו לא כזו גרועה, סתם אין לה כבוד לזמן שלי, ולכן אני לא מגיעה לשם. אין לי את כל היום לשבת ולחכות לתור שהיא קבעה לי ללפני שעה. מצד שני, היא קלטה אותי והבינה עם מי יש לה עסק ... אני סגרתי ענין כשהיא אמרה לי ש"כדאי להתחיל עם עדי מוצקים בגיל 4.5 חודשים, למרות שמשבוע הבא הן מתחילות להגיד מגיל 6 חודשים".
בכל שרשור גנים יש את אלה שאומרות שגן רשת ויצו/נעמת שהן שולחות אליו הוא טוב, וצריך לבדוק היטב. יש בעיה בגנים בהם יש 35 ילדים בני שנתיים עם שתי מטפלות. אם הגננת אינה מצויינת, הילדים סובלים. גם בגנים פרטיים יש בעיה, ואני הראשונה שמוכנה להודות בזה. כל אחד אומר בכל שרשור גנים שצריך לבדוק את הגן הספציפי שמדברים עליו. לגנים עירונים עוד לא הגעתי, אז אין לי דעה על הענין.
שרשור התמ"ל, כמו כל שרשורי ההנקה והאוכל, היה טעון. במיוחד בהתחשב בסגנון הכתיבה של סיגליהיא וכמות סימני הקריאה והשאלה שהיו בו. אני יכולה להמשיך עוד ועוד, אבל השורה התחתונה ברורה. כנראה שאתם בוחרים לקרוא את ההודעות אחרת ממני. אני רואה בהם התייעצות, הבעת דעה כל אחת ואחד בסגנונו הוא. מה שכל אחד לוקח מכל סיפור כזה תלוי בו ובאופיו.