"על כל פשעים תכסה אהבה"

"על כל פשעים תכסה אהבה"

משפט נכון שאומר אהבה תכסה על כל החסרונות של בן הזוג המיועד ולכן אני שואל איך אתם בוחרים בן זוג יש פרמטרים או שאת

זכוכיות

New member
ע"פ אהבה.

שי היה ידיד טוב שלי עוד קודם, בחרתי בו כי הוא היה זה שלא כעס כשסימסתי לו ב2 בלילה כשהקודם עזב, והתקשר לעודד אותי ולשמח אותי למרות שהערתי אותו משינה. בחרתי בו כי הוא זה שבילה איתי יום יום, כי אמרתי שאני זקוקה לחברה כדי לא להתחרפן. בחרתי בו כי הוא זה שהתעניין בכל שעה מה שלומי, הוא זה שנתן לי להרגיש שזה המקום שאני יכולה להגיד בו הכל, שאני יכולה לחלוק איתו את הדברים הכי אפלים, את הרגעים הכי משפילים, את המציאות הכי מביכה- זו שלא מספרים לאיש, וזה יהיה בסדר גמור, וכשאני אסיים הוא יספר לי כמה אני מדהימה. בחרתי בו כי הוא זה שליווה אותי לבר המצווה של אחי, כשהתלוננתי שאני לא אכיר שם אף אחד ועדין הייתי בשוק אחרי פרידה מאדם שהייתי רגילה אליו שנים, הוא זה שרקד למרות שזו ממש לא המוזיקה שהוא רגיל לשמוע, והתחבר עם קרובי משפחה שאני אפילו לא זוכרת את שמם, רק כי הוא רצה למצוא חן בעיני ההורים שלי, ככה סתם, למרות שהיינו רק שני חברים טובים והוא לא היה "חייב" לי כלום. בחרתי בו כי הוא זה שנתן לי להרגיש שיש לי מקום בטוח לבכות ולצחוק בו בלי שליטה. בחרתי בו כי הוא היה הכי קרוב, הכי דואג, הכי אוהב, הכי מתחשב... כי הוא האדם הכי חכם שאני מכירה, פשוט כך, ומעולם לא הכרתי אדם חכם יותר ממנו, כי הוא האדם עדין הנפש ביותר שאני מכירה ויש לו אידיאולוגיות שעם חלקן אני מסכימה ועם חלקן לא- אבל אני שמחה שיש לו אותן, בחרתי בו כי הוא מספיק ליברלי כדי להקשיב עד הסוף ולהודות שנפתח לו כיוון חדש לחשוב דרכו כשהוא מזהה כיוון כזה. בחרתי בו, בחרתי בו כי הוא האדם המצחיק והשנון ביותר ביקום כולו, כי הוא מטורף וחסר גבולות, כי אין לו בעיה לקפוץ לכביש ולעצור את התנועה בדרמטיות רק כדי שאני אוכל לעבור, כי לא אכפת לו מתכתיבי החברה ויש לו דעה ואופי וטעם אישי משל עצמו, ו... כי הוא האדם היפה ביותר שאני מכירה, פנימית וחיצונית, ואני נמשכת אליו ברמות שלא הכרתי קודם, ונמשכת אליו יותר ויותר ככל שאני מכירה אותו יותר, כי אני לא מסוגלת לעמוד לצידו ולא לגעת בו, אני רוצה להיות הכי קרובה שאפשר. אני בחרתי בו כי הוא אוהב אותי, וכי מהיום שהכרתי אותו הפסקתי להרגיש לבד, למרות שהרגשתי ככה שנים כשהייתי או כשלא הייתי בזוגיות. אני בחרתי בו כי הוא חולם איתי על 50 שנה קדימה, שהוא מוכן להגיע לפשרות מרחיקות לכת (ביטול של הטיול שהוא תכנן הרבה לפני שהיינו יחד, אימוץ של ילדים בוגרים בבו העת ולא עשיית ילדים משלנו..), אני בחרתי בו כי הוא גאה בי, למרות שיש לו מחזרות יפות יותר, חכמות יותר, "איכותיות" יותר. אני בחרתי בו כי הוא תמיד מחזיק לי את היד, גם בחוץ וגם סתם בבית מול הטלויזיה. אני בחרתי בו כי הוא קסום, ומיוחד, ואני יודעת בלב שלם שאין עוד אדם בעולם שאני אוכל ליצור איתו קשר קרוב כ"כ... אני בחרתי בו כי אנחנו חולקים אינטימיות (רגשית ופיסית) מסוג שלא הכרתי, אני בחרתי בו כי אחרי יום אחד רחוקים אחד מהשני לא הצלחתי להתאפק ונסעתי לבקר אותו באוניברסיטה... אני בחרתי בו כי כשהוא עבר ללמוד בבאר שבע בתחילת השבוע ואני נשארתי בת"א קצת נבהלתי, אבל הייתי מסוגלת להסביר לו בדיוק מה אני מרגישה, והוא היה מסוגל להגיד לי חזרה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע... אני אוהב אותך מאוד, ואני מתגעגע אלייך המון המון מלאנטלפים... רק עכשיו אני מתחיל להבין את החור שהולך להווצר בי במהלך הימים הקרובים, עד שאראה אותך שוב בסופ"ש, חור שהולך להתרחב, הולך ומתרחב כבר עכשיו ורק מרוקן אותי ומכאיב לי וקורע אותי. חור שיתמלא לחלוטין ברגע שבוע אניח את עיני עלייך ואת זרועותי מסביביך, ואמלא את עצמי ביישותך הקורנת. כמה שאת חסרה לי. אנחנו כבר שזורים זה בזו בצורה מוחלטת. אני לא מבין איך את יכולה לדאוג שתאבדי אותי, הרי אני לא יכול לעזוב אותך מבלי לאבד את עצמי בדרך... אני מוגדר על ידך, אני נושם אותך אני חי אותך.... אני כאן, ואני חושב - אוי, חבל שדנה לא פה, היא הייתה אוהבת את האורז הזה שלירון בישל, אוף, דנה הייתה ממש נהינת עכשיו מהטיול הזה עם סוש, דנה הייתה צוחקת מהבדיחה הזאת...... אני בחרתי בו כי כמו שכתוב בכותרת, אהבתי אותו, הרבה לפני שהתאהבתי בו, וכשירד לי האסימון... וכשהבנתי, וכשאמרתי לו שאני אוהבת, וכשנישקתי או בפעם הראשונה... הוא אמר שהוא אוהב גם, ובאותו הרגע הייתי הכי מאושרת בעולם. בקיצור, הבחירה נכפתה עלי, ע"י המציאות עצמה... לא באמת הייתי צריכה לעשות שום דבר, רק לקבל אותה בזרועות פתוחות ואוהבות.

זכוכיות

New member
התנצלותי הכנה על דרמטיות הייתר ../images/Emo3.gif

יצא לי בלי ששמתי לב

אז בחרת בו מכל הסיבות הנכונות

מה שאהבתי שאת המראה החיצוני כתבת בסוף הייתי בהרצאה שדברה על איך למצוא בני זוג ממליץ לך לשמוע אני יכול לתת לך לינק לזה וואלה וטוב לראות שמשהי עלתה על זה לבד על היופי אמרו שם משפט שאהבתי אני לא אוהב אותך בגלל שאת יפה אלא את יפה בגלל שאני אוהב אותך

זכוכיות

New member
אתה נטפל לפרטים הקטנים,

ביננו, אף אחד לא אוהב אף אחד כי הוא יפה, הרבה אנשים מקבלים פוש כלשהו להתחלה ונשארים פתוחים לאפשרות, אבל אהבה... אהבה הם מרגישים רק אחרי שהם חווים דברים מהסוג שכתבתי למעלה.

אתה לא קשור לכלום אתה

לא הבנתי מה התגובה הזו בכלל היא כתבה כל כך מדהים, אהבה כל כך אמיתית וטהורה, וכל מה שיכלת להוציא משם היה זה שהיא אמרה שהיא גם אוהבת את המראה שלו? זה היה בכלל חצי מילה שהיא הזכירה את זה? אוייייי

תגידי לי מה יש לך

את לא קוראת את ההודעות שלי בכלל וישר תוקפת פעם שנייה רצוף אם תקראי אמרתי שאהבתי את העובדה שהיא לא ציינה את היופי או את המראה החיצוני שלו אלא בסוף כפרט שולי אהבתי מאוד את מה שהיא רשמה והכל לא היה לי מילה אחת רעה מה התקיפה נראה לי שפתחת תחביב שיהיה לך לבריאות

Zoharrr

New member
אהמ...זה משהו שכתבתי לאלכס לא מזמן,

אולי זה יסביר מספיק טוב... נראה לי שפשוט בגלל מי שהוא. באמת שמגיע לך תואר אבירות. אתה יודע, שהכרנו,מצאת אותי כמו שאני. אומנם נסיכה,חזקה,יפה,מאמינה בעצמה. אבל שבר כלי. לב שבור להמון רסיסים... אתה היית אחד מהאנשים שעזרו בעבר לריסוק הלב שלי, אבל הפעם זה היה אחרת. בחיים לא נתתי לאף אחד צ'אנס שני.לא מאמינה בהזדמנויות שניות,אתה היחיד שקיבל עוד הזדמנות אצלי. ואני כל כך שמחה שנתתי לך אותה. כי הרמת אותי, אספת את הרסיסים,עזרת לי להדביק אותם אחד אחד. ואפילו שבדרך הלב שלי שוב התנפץ,שוב עזרת לי,שוב הושטת יד,אמרת "תשעני עלי",ובפעם הראשונה בחיים שלי,נשענתי על מישהו. הודתי בזה שאני לא כזאת חזקה,לא כזאת וונדרוומן... נשענתי עליך,בכיתי על כתפך,נכנסתי להתקפים של בכי וחרדות וכאב. והכל עלה... הכל. כל מה שהדחקתי שנים,כל מה שברחתי ממנו,כל מה שברחתי ממנו וחיכה לי מאחורי הדלת האחרונה. לאט לאט הורדתי את המסכה, את הקליפה... זה כאב לי כל כך... אבל ידעתי שאין מנוס,כי אם אני רוצה שזה יקרה בנינו,ואני רציתי ורוצה כל כך... אני לא יכולה לשקר. אני לא יכולה להסתיר כלום. והודתי בהכל, שהכל נכון. שאני לא חושבת שאני כזאת יפה או חכמה או מצחיקה. שאני זאבה בודדה,ושזה כואב לי להיות אחת כזאת. אבל אני פשוט לא מצליחה,לא מצליחה להיות עם אנשים אחרים וכבר לא מנסה בכלל... זה לא קל לחבב אותי,אני בנאדם קשה.אגוז קשה לפיצוח,ואתה פיצחת אותו. הרגשתי כאילו שאני פותחת פצעים ישנים שכבר כמעט נסגרו. וכמה שבכיתי,וכמה שהייתי הרוסה,המשכתי לספר לך הכל,כי ידעתי שאתה תעזור לי. שאתה לא תעזוב אותי,שלא משנה מה אני אספר לך,אתה תבין. כי כולנו שרוטים,צריך פשוט לחפור מספיק,ואז מוצאים את זה... העולם הוא לא בועה,כל אחד נפגע. ועזרת לי. נתת לי לבכות, שתקת כשצריך ודיברת כשצריך. לא צעקת עלי וגם כשנפגעת ממני הבנת למה זה קרה ולא כעסת. ומעולם, מעולם לא הפסקת להגיד לי שאני יפה. שאני נסיכה ומדהימה ולא הפסקת לאהוב אותי כמו שאני. ומעולם לא הפסקת להאמין בי. ועמדת לצידי לא משנה מי היה נגדנו,אפילו מול ההורים שלך. הפגת את הבדידות שלי. הזכרת לי שאולי אני זאבה בודדה,אבל יותר מזה אני לביאה. ובודדה אני כבר לא. כי יש לי אותך. ובגלל כל זה, אני אוהבת אותך. בגלל כל זה, אני אתחתן איתך. ואתה יודע מה,בפעם הראשונה בחיים שלי אני יודעת על מישהו שגם אם נגור בקופסת קרטון ברחוב,נהיה מאושרים. והאמירה הזאת של "אני אתחתן איתך" היא לא תינוקית,והיא ממש לא קשורה לזה שאנחנו בגיל כזה שחיים באשליות. כי אני לא תינוקת,והגיל שלי הוא רק מספר,מספר חסר משמעות לחלוטין. וכל מי שדיבר איתי,אבל באמת איתי ולא עם המסכה שלי,יודע את זה. האמירה הזאת,היא לא רק קשורה לרגש הזה של "זה זה".האמירה הזאת קשורה למיליון הדברים שדיברנו עליהם שמתאימים בינינו ומתאימים מבחינה פוליטית,ודתית,והדרך שבה נגדל את הילדים שלנו,ואיך הבית יראה,ואיך יתחלקו המטלות בינינו,והעובדה שאנחנו לא רבים,אנחנו מתווכחים. ואנחנו מכבדים אחד את השני גם בזמנים הכי כעוסים.ובגלל כל הדברים האלו שחשבנו עליהם שאנשים לא חושבים עליהם עד יום לפני החתונה. וכן יש המון זמן,יעברו בין 3 ל 5 שנים עד שנתחתן, אבל בסדר,אנחנו נעבור את זה,ונעבור את זה בכיף,עם חוויות ומחשבות חיוביות על העתיד המבטיח שמחכה לנו. תודה על הסבלנות והאומץ אביר שלי. תודה על חצי שנה מדהימה, מלאה בשוקולדים,מתנות,אהבות,רגעים יפים,סקס מדהים,רגשות וחוויות, מי ייתן ויהיו לנו עוד המון שנים מתוקות ונפלאות כאלו. אוהבת אותך. (מיטל,אם את קוראת את זה,הנה,אני לא כותבת רק על הצרות שלי עם אלכס,גם על הדברים הטובים D:)

pain is MY love

New member
הלו הלו מה קורה פה?!?!?!

ממתי הפורום הפך להיות מלא במכתבי אהבה דביקים?!?!?! תיכף אני אתחיל לקנא ואכתוב גם איזה מכתב אהבה מרגש לבקבוק האבסינט האהוב שלי! סתם סתם, הכל מקנאה
רק שימשיך..

Zoharrr

New member
LOL

הרגת אותי!!! "מכתב אהבה מרגש לבקבוק האבסינט האהוב שלי!" D: אני מתה עליך!

למעלה