"על כל פשעים תכסה אהבה"

pain is MY love

New member
למה למי אני אכתוב מכתב אהבה?!

לפחות אבסינט מחמם אותי בלילות הקרים... ואיתו אני מרגישה כל פעם כאילו זו הפעם הראשונה.. הוא תמיד גורם לי לצחוק ולחייך.. הוא גורם לי לאהוב את עצמי.. איתו אני מרגישה הכי משוחררת והכי "אני". אני יודעת שהוא יבין אותי ויהיה איתי בכל מצב! קיצור, אני יכולה להמשיך פה שעות.. זה חוקי להתחתן עם בקבוק אבסינט?!

אם כבר מכתב...

אז לרוביניו הפרטי שלך... אם יש משהו שאני לא מבין... זה שאם הוא היה שחקן כזה טוב.. למה הוא פרש.... ואני מנסה להיזכר... ולא מצליח להיזכר בשחקן צעיר שעזב את מכבי... כאילו לא לקבוצה... ( לא שאני מתעמק בכדורגל ישראלי..)....

pain is MY love

New member
כתבתי לו כבר מכתב אהבה

3 עמודי פוליו+קטעים מהיומן הפרטי שלי... כל מה שקיבלתי זה "נסיכה שלי, את חייבת להמשיך הלאה, תהיי חזקה..." זה לא היה שווה את זה!!!! והוא לא פרש בגלל שהתחשק לו הוא פרש בגלל בעיה רפואית והוא לא גדל במכבי, הוא היה הרכש החדש... היה

נועם m

New member
../images/Emo6.gif

הייתי ילדונת כשהכרתי אותך לראשונה, שבית אותי מיד בקסמיך. המתיקות המופלאה הזו, הנמהלת בקצת מרירות שתמתיק אותה עוד יותר. כישפת אותי. נגיעה אחת וידעתי- אני שלך לנצח. שבוייה בכבלי תשוקה שלא ינתקו לעולם. מתוק שלי- היית שם ברגעים הכי קשים. כשכולם נטשו אותי אתה נשארת. רק פתחתי את פי, וסיפקת לי בדיוק את העידוד שהייתי צריכה. יפה שלי, מתוק שלי, שחור שלי
(ההודעה הזו ממש לא נועדה לצחוק על ההודעות המקסימות שנכתבו פה קודם. פשוט, ברוח הודעתה של מרינה התחשק לי גם
)

pain is MY love

New member
חחחחח

לא ראיתי שכתבת את ההודעה! ובינתיים רשמתי מכתב אהבה מרגש לאבסינט שלי.. נראה לי אנחנו בחסך נוראי באהבה!!!!

לפי רגש ושכל ביחד

כי קשר שנכנסים אליו רק בגלל משו רגעי ואין בו הגיון גם ככה לא יחזיק מעמד בעתיד אז סתם חבל.... מה שנקרא 'המהירות היא מהשטן'.. טוב נסחפתי.. חחח אבל בכל מקרה הבנזוג צריך לעמוד בקריטריונים מסויימים... כל אחד לפי דרישותיו

נגיד לי יש שלושה קריטריונים קריטיים

הראשון כמו שאמרתי זה כיבוד הורים השני יראת שמיים שנאמר אישה יראת שמיים היא תתהלל והשלישי מידות טובות ועוד דבר חשוב התפישה וראיית העולם שלה

danielo18

New member
לא ממש...

מבלי להכנס לויכוחים על אלוהים ושות' (כדי שלא ימחקו אותנו!) -היא לא חייבת להיות דתייה. מידות טובות, צניעות פנימית (לאו דווקא בלבוש!), וכמובן שתמצא חן בעיני.

Zoharrr

New member
../images/Emo67.gif

הייתי כבר בוויכוח הזה... אם יש מישהו אחד שבאמת יגיד שאני פחות טובה מבחורה אחרת בגלל הלבוש שלי,הוא אידיוט. ואם בכלל הוא שופט אנשים לפי לבוש,הוא דאבל אידיוט וטוב שעשיתי עליו "רושם רע" עם הלבוש שלי והוא לא יצא איתי כי אנשים כאלו זה פשוט,זוועה.

לא אמרתי שאני שופט

אני דבר ראשון משתדל לשפוט כל בן אדם לכף זכות אבל עם זאת אני לא רוצה בחורה שתלבש משהו חשוף עם כל הכבוד כי אני לא רוצה שכל הגברים יזילו ריר על חברה שלי אחד ושניים בחורה צריכה לשמור על הכבוד שלה אותי אישית זה מגעיל אני ממש נגעל ממזה התחלתי לשמור על העיניים ושמתי לב שהכי קשה לי לא להסתכל זה על הבחורות שהולכות צנוע זה משאיר מקום לדמיון

ועוד משהו

מבחורה שהולכת חשוף אני אתרשם שהיא בחורה בעלת בטחון עצמי נמוך זה הדבר היחיד שאני לוקח רושם ממנו

למעלה