"על כל פשעים תכסה אהבה"

Zoharrr

New member
../images/Emo67.gif

לאחרונה חבר שלי קונה לי את הבגדים או בא איתי לבחור, ומאז,הוא בוחר לי את השמלות מיני והחולצות עם המחשופים,ואתה יודע למה לא אכפת לו שכל העולם ירייר עלי? כי הוא יודע שמה שחשוב,זה שאני שלו,ושכולם יריירו ויצאו להם העיניים מצידי,אני שלו ולא של אף אחד אחר וגם לא אהיה של אף אחד אחר. וביטחון עצמי? לפעמים אין לי ולפעמים יש לי תלוי על איזה רגל קמתי בבוקר. אבל זה לא שאין לי ביטחון עצמי אז אני לובשת חשוף כדי שיסתכלו עלי וזה יחמיא לי. השבוע כשלבשתי סוודר וג'ינס ובחור צילם אותי(כן עם מצלמה) ברחוב,אמר שהוא צלם וישמח לעבוד איתי ונתן לי כרטיס ביקור. זה לא שלבשתי חשוף וקיבלתי תשומת לב,אני משום מה מקבלת אותה בכל מצב. אני פשוט יודעת שיש לי חזה גדול ויפה,אז אני לובשת מחשופים שמחמיאים לי. בדיוק כמו שכל אחד אחר לובש מה שמחמיא לו,ולא לובש את מה שגורם לו להיראות רע.

Zoharrr

New member
רוצה להתערב על זה?

חוצמיזה שלא יפה יותר ברעיון של עושה אותי מלכת יופי אלא מדגיש דברים שיפים בי כמו לדוגמא החזה שלי!

pain is MY love

New member
אויש חלאס כבר!!!

אתה לא אוהב מחשוף? אל תלבש מחשוף!!! זוהר אוהבת? שתלבש! שתקו כבר שניכם עליתם לי על העצבים הרופפים שלי!!!!!!!!

Zoharrr

New member
אם אתה מצטט,תצטט נכון!

"איש איש באמונתו יחיה"! ולא צדיק! התורה מאמינה בבחירה,זכותי לבחור אם להיות צדיקה או כופרת וזכותי לחיות באמונה שלי. לא רק לצדיקים יש את הזכות לחיות באמונתם!

נועם m

New member
יקירתי...

"הנה עפלה לא ישרה נפשו בו וצדיק באמונתו יחיה" - חבקוק, פרק ב', פסוק ד' אבל אני אשמח לדעת אם יש מקום בו כתוב הפסוק "איש איש באמונתו יחיה..."

זה אמרתי אבל

המשפט האמיתי ותבדקי בגמרא זה צדיק באמונתו יחיה ולא אמרתי שאין לך זכות ההיפך יש לך זכות להאמין במה שאת רוצה

הממ תראה..

יש מצב שבחורה כזאת אוהבת צומי.... ולפעמים זה דווקא הפוך וזה בגלל שיש לה ביטחון להתלבש ככה... תחשוב על זה גם הפוך.. קיצור אין לדעת... עוד שאלה.. מזה חשוף... יש הבדל בין רגל חשופה של אחת מאולפנה לבין אחת בחצאית... שעשויה בדיוק מ2 גרם בד...

אני לא מכיר מישהו

שאוהב ללכת עם חוט בתחת עם כל הכבוד זה רק עניין של צומי למשוך מבטים ברחוב לדעתי זה מגעיל יש משפט שאומרים אותו כל יום שישי שקר החן והבל היופי אישה יראת השם היא תתהלל כי אישה שיראה לא תלך ככה ולא תמכור את עצמה בזול אני לא אתן לחברה שלי ללכת ככה בחיים גם אם אצטרך להפרד בגלל זה כי אני לא מוכן שכל העולם ייהנה מהאישה שלי אלא רק אני אם יש משהו בעולם הזה ששייך לי זה האישה שלי (ולפני שכל הבחורות מתנפלות ) לפי הדת האישה היא קניינו של הגבר בגלל זה צריך לקדש אותה עם משהו ששווה פרוטה (מתוך מסכת קידושין ) זה לא אורמ שאני אתנהג אלייה כמו אל רכוש אבל בטח לא אתן לכל העולםלהינות ממנה

אתה קצת נסחף עם הדת...

אני לא יתפלא אם התחלת לחזור בתשובה רק עכשיו ולא היית אף פעם דתי.. כמו שאי אפשר להיכנס לכושר ולגדל בטן ריבועים תוך שבועיים.. ככה גם אי אפשר להתחזק בבת אחת... נראה לי שאתה.. מגזים..

אחי זה לא בבת אחת

אלא זו תקופה כבר של כמעט שנה והקטע עם הלבוש של הבחורות היה לי עוד לפני ההתחזקות והייתי הרבה לפני זה בדת עוד מגיל 13 שכמעט הגעתי לישיבה אני יודע והפעם דווקא אני לא ממהר ולוקח על עצמי משהו אחר משהו ואני לא חושב שאני מגזים תקרא את החתימה שלי ותבין למה אני כבר כמעט ולא כועס לא מקנא המפסיק את כל המרדפים האלה אחרי כסף בחורות התקדמות גשמית החיים יותר יפים ככה ובגלל זה אני אמרתי לזוהר שכמו שהיא לא תלך עם בחור שלובש כיפה כי אין לה משהו משותף איתו גם לי אין משהו משותף עם בחורה שהולכת ככה כי ברור שאין לה יראת שמיים

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לקחת לי את המילים מהפה! אכן הסחפות טוטאלית... דל פיירו אתה תותח!

Zoharrr

New member
תקשיב לי אדון *****!

אני הולכת עם חוטיני! כל הזמן! מגיל 12! זה נוח לי!מאוד!יותר מתחתונים רגילים! וזה בעייני נורא מכוער שכשאי לובשת חצאית או מכנסיים רואים פסים של תחתונים על התחת אז אני לובשת חוטיני כי ככה אין את התופעה המזוויעה. זה לא אומר,שהחוטיני שלי נמצא מחוץ למכנסיים וכל העולם רואה אותו!

למעלה