"על כל פשעים תכסה אהבה"

danielo18

New member
אז מה תגידי על...

בחורות חילוניות שלא יוצאות עם בנים דתיים רק בגלל הכיפה? הרי לא פוסלים אדם לפי הלבוש שלו?

Zoharrr

New member
זה ממש לא אותו הדבר

כי כיפה זה משהו שידוע לכולנו שאומר על הבנאדם שהוא דתי או מסורתי,ככה או ככה שומר חלק מהמצוות. זה לא להגיד שבחורה היא שרמוטה כי היא לובשת מיני. אני מכירה בתולות שלובשות מיני וגופיות. אבל אני לא מכירה אף אדם חילוני ששם כיפה. כי אם אתה זם כיפה אתה אומר שאתה דתי או מסורתי,ועל זה,כן אפשר לפסול אדם,כי זה דברים שבד"כ עדיף שיהיו משותפים בין בני זוג.

pain is MY love

New member
מה קשור בתולות?1

כולנו היינו בתולות פעם.. חבל שזה נגמר...

נועם m

New member
../images/Emo12.gif חבל שזה נגמר?

"כן באמת, מי צריך סקס... הקרום בין הרגליים גרם לי הרבה יותר הנאה בחיים..."

אני לא אמרתי שהיא שרמוטה

אלא היא נותנת רושם כזה בגלל זה אמרתי לך שאני לא שופט אבל הרושם הראשוני שמקבלים הוא כזה ואותו דבר לגבי המיני אל תנסי לסובב את זה כמו שאת לא תלכי עם מישהו שלובש כיפה כי יש דברים שיהיו משותפים בין בני הזוג אני לא אלך עם מישהי שתלך עם מיני וגופייה כי אני לא יוכל להמשך אלייה וזה מגעיל אותי

Zoharrr

New member
אין לי בעיה עם זה שאתה לא תלך עם

מישהי כזאת כי אתה לא נמשך אליה וללבוש הזה,יש לי בעיה עם זה שאתה חושב שאני שרמוטה כי אני הולכת ככה! סליחה,אבל מה לעזאזל הסטנדרטים של שרמוטה בעיניך?!?! אין אפילו בנאדם 1 שמכיר אותי באמת שיגיד שאני שרמוטה.

אני לא אמרתי שאת שרמוטה

ואם זה השתמע מהמילים שלי אני מצטער אני אמרתי שיש רושם ראשוני מהבחורות שהולכות ככה למישהי בעלת בטחון עצמי נמוך זה כמו שאת תראי מישהו שיילך זרוק ולא מטופח את יש תסיקי עליו דברים הלבוש זה כרטיס הביקור של הבן אדם

Zoharrr

New member
הדבר היחיד שאני אסיק עליו

זה שיש לו אופי! והוא עושה מה שבא לו והוא לא זורק זין על אנשים מרובעים,מקובעים,שמרנים וכו' (אהמ,כמוך).

ChilD SouL

New member
זוהר... כפרות...

עזבי אותו. הדיון הזה לא מוביל לשום מקום. הראש שלו עמוק עמוק בתנ"ך עם דעות מקובעות שלא את, שלא אני ולא אפ'חד בפורום ישנה אותן - חרם על העצבים שלך. שיתפגר עם הדעות שלו וזהו. תתלבשי איך שבא לך ושימי זין על כולם, את לא חייבת לאפ'חד דין וחשבון.

איזה אופי זה

מאוד חזק זה של בחורה שאין לה בטחון עצמי והיא מנסה לשאוב את זה מחבורה של גברים מזילי ריר שיגידו לה איזה יפה את כשבהם מחפשים משהו אחד

פחות טובה... במה...

חוץ מזה.. אנחנו לובשים את הביגוד שאנחנו לובשים במיוחד כדי ליצור את הרושם שאנחנו רוצים.... ביוחד אצל בנות.. שיש לכן אלף אפשרויות ללבוש.. לא רק מכנס וחולצה כמונו....

Zoharrr

New member
תשמע,

אני לא מהבחורות שמתהלכות ערומות ברחוב,פעם 1 בחיים שלי לבשתי גם מיני וגם גופיה באותו הזמן והרגשתי כל כך ערומה,וזה גם היה בירושלים אז קיבלתי מבטים כל כך נבזיים שבחיים שלי לא עשיתי את זה שוב. אבל אני לא חושבת שזה שאני לובשת מחשוף יוצר רושם שאני שרמוטה,או מראה על חוסר ביטחון עצמי.

Dark Muse

New member
זה מצחיק אבל זה נכון

בגדים עושים את הבן אדם ברוב המקרים. בד"כ אנשים שמתלבשים זרוק הם גם בעלי אופי חופשי מאוד. שרמוטות אפשר לזהות בקלות על ידי ביגוד. ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ותוכלי למצוא בן אדם שמרן וישר שמתלבש כמו פאנקיסט מטורף, אבל בגדול לשפוט לפי ביגוד עובד אצלי לפחות. אתן לך דוגמא, היה לי את הריב הזה גם עם כמה בנות מהצבא, ואחת אמרה שהיא שמה זין על חבר שלה והלכה עם חצאית חושפנית ובגדים חושפניים למרות שהוא ממש לא רצה שהיא תצא ככה. אחרי איזה 30 דקות שהסברתי את עצמי למה זה חסר טעם והכל, היא אמרה שבאחת היציאות היא קצת התגופפה עם מישהו אחר. ועל זה יש לי רק משהו אחד להגיד: $$$$$$$$

Zoharrr

New member
תשמע מס' 2

אני לא יודעת,לי יצא שטעיתי המון פעמים, אז אני לא שופטת על פי לבוש יותר. אני לא אשים זין על דעות של חבר שלי כי הוא חבר שלי ואני מכבדת אותו ואני מחוייבת לו ולקשר הזה ולכן תמיד הוא בתמונה ונלקח בחשבון,אבל אני בהחלט לא אתן לו להכתיב לי את החיים.

הרי אחי למה היא מסתובבת ככה

בשביל זה אז היא נהנית שבחורים מתחילים איתה זה עושה לה את זה אבל לבסוף מישו הצליח לתפוס אותה

למעלה