על מה העיפו את ביטר????????? עדכון??

השרדות10

New member
על מה העיפו את ביטר????????? עדכון??

מה הוא כבר אמר בשידור ששבי דיבר עליו???

izmeral1

New member
הודעה של שבי הזויה ומוזרה.?

אני כתבתי שההפקה קצת חששה מהבלגנים של אבי ביטר יחד עם פחד להעיף אותו.שלא יוצא שהם נגד הזמר המזרחי. ערוץ 24 נושם הכי הרבה וידוע מהזמר המזרחי .ובזכות זה הוא עדיין קיים. כמובן הפרסומות שם חוגגים להם. זה עמך והערוץ הולך על פי עמך. . לגבי אבי עוד הסיפור מאתמול נראה לי. הם צנזרו. יחד לא הראו את הכול.בני רצה לספר הכול לאילנה ואריק סני שהם היו מעשנים אחרי כול הפרידה צאביבה אבידן. וכול החגיגות אמש בלילה . - אז כך שהסיפור התחיל מיום שבת ועד אתמול בלילה. נראה שהמים עלו מאוד עג נפש. ובאמת עייפו כולם ממנו..? גם אני . ויפה שעה אחת קודם. עכשיו מי מוכן להעיד כאן מערב שבועות הם הפסיקו עם רוב השידורים. זה לגבי שבת שבא אחרי. קצת הראו את הביקור של משפחת סיני ולא יותר. למי זה עשה טוב לאריק סיני כמובן. האישה החזירה לו קצת נעורים. לשלמה המלך" הסיפור עם זה שהוא חולה ורק בחורה צעירה תשיב לו את בריאותו. וזו בת שבע. נו מה לעשות גם זה קיים.? רוצים לקרוא את הסיפור על שלמה המלך ברצון תקבלו. אז כמו שציינתי מערב השבועות התוכנית רק במשדרים. וקצת חזרות. זה כן עושה טוב לאומנים. רק שההפקה לא מתחשבת בדעת הקהל. כי זו גם תוכנית ראליטי. ומשלים על זה באסמסים כמובן. הם שם נהנים חסר רק הבריכות?. חברים זו דעתי כמובן.
לגבי ההודעה של שבי הוא ציין שאבי לא יחזור על המריבות שלו ורק מוסיקה. תקנו אותי אם לא שמעתי טוב?

../images/Emo153.gifיש שמועות שבת הזוג של בני

באה לעשות בלאגנים בגלל שהיא חושבת שאילנה מתחילה עם בני וקופרמן היה צריך להגיע להיכל להרגיע אותה ובגלל זה לא היה שידור בשבת.

מיק101

New member
לא מוזרה ולא נעלים

אבי ביטר אדם אלים וההפקה קיבלה תלונות מהאנשים בבית אין מה לחשוב הרבה וההפקה עשתה את מה שהיתה צריכה לעשות אין קשר למזרחיות... ומה הבעיה עם אשתו הצעירה של אריק סיני?

תיקתק1

New member
זה מה שקרא - אתמול בשידור חי המנחה ראיין את א

אחד הזמרים - לא זוכרת מי . וביטר דיבר אז ביקש ממנו שקט - ואז ביטר ענה לו משהוא כמו מי אתה שתגיד לי מה לעשות. זה מה שראיתי והמנחה ( לא זוכרת את שמו) היה בהלם.

ליטליקSD

New member
חחחחחח

אני מציצה בזה לעיתים נדירות, בעיקר בחזרות או במשדרים המרכזיים, כל הקונספט נראה לי דבילי לגמרי ולא מעניין. חוץ מזה שאני מחבבת חלק מהם ומעריכה מאוד את פועלם. לפני פחות מחצי שעה זיפזפתי לתומי ל24 ונפלתי על שבי בסלון מול כולם למעט ביטר ומודיע שהם העיפו את אותו ביטר מהבית בגלל התבטאויות הערב במשדר. לא יצא לי לראות ממש את המשדר סרטים היום, ראיתי רק את אילנה, מייקל ואדם. כך שלא שמתי לב לשום דבר חריג שביטר אמר. מה שכן, כששבי הודיע להם את זה כולם נראו חמורי סבר. מה היה שם בדיוק?

אבי טיפה מגזים.....

את הקטע של המשדר המרכזי ראיתי אתמול והיה באמת קטע שהמנחה דיבר עם אחד הזמרים לפני שעלה לשיר ואבי ובני דיברו לא שמעתי מה ואבי זרק משהו לא ממש התיחסו לזה אבל כנראה שאבי עבר את הגבול ולפי דעתי הוא היה צריך לעוף ביום ראשון ולא אביבה תגידו מה שאתם רוצים !!!!

ליטליקSD

New member
לא יודעת אם במקום אביבה,

אבל בוא נגיד שראו על כולם בבית מזמן שהם מחכים שהוא או בני יודחו בכל טקס הדחה. הם פשוט יללנים שהעכירו את האווירה בבית. גם על פלוצים של עצמו בלילה ביטר רצה לתבוע את ההפקה. נו, באמת. בקיצור, ראו על כולם שהם רוצים שבעיקר ביטר יודח כבר, גם אצל שבי והחבר'ה בחדר חזרות. דיי ברור לי שתכננו את הסילוק הזה הרבה לפני שהוא יצא לפועל מבחינה משפטית ופורמאלית.

שום דבר,נעלב שלא יהיה על שער העיתון..../images/Emo98.gif

והתחיל לשיר "איזה בלאגן..איזה בלאגן כשקופרמן מגיע לאולפן איזה בלאגן..איזה בלאגן. אז העיפו אותו יובל המבולבל מחליף אותו.
**כל אחד/ת רשאי/ת לשיר את שיר הביטר כרצונו.

../images/Emo268.gifזה בטח לא זה שהוא נעלב

זה בטח מה שהוא אמר שהוא נעלב שלא קיבל את השער וכיצד הוא התבטא.

../images/Emo23.gif../images/Emo141.gifאדם המקסים

מנחם בן נתן לו ציון נמוך רק בגלל שהוא שר שיר מסרט שבו יש אהבת גברים וכזור לכולנו מנחם בן ידוע בהומופוביותו. אדם היה בשוק ולא אמר כלום.

רגע רק רגע

Active member
יכול להיות שזה קשור למה שהוא אמר בחדר החזרות?

"הפקת כוכב נולד זה לא רציני"
(אמר את זה למעבד המוזיקלי)

למעלה