על מה העיפו את ביטר????????? עדכון??

../images/Emo122.gif

אותי זה הצחיק

izmeral1

New member
לא הבנתי דבר.ואדם אנטי פטיששששששששששששששששששש

הכוונה אנטי פטי מאוד .גם מנחם בן היה פחדן מאבי ביטר ופירגן לו. וגם לעג לו על השער. שמעתם איך אמר לו - צריך לסדר לך שער מיוחד כך שאתה יכול לכנסססססססססססססס פח
הרגתם אותי כאן באמת הרבה הומור נתנה התוכנית הזו. על אדם בשבוע הראשון היה חמוד ואז התיל עם ההצגות שלו להתרחק מבני. והוא גם יוע לעשות את העקיצות. יש לו בו הרבה עוקץ. וכך גרר אחריו את טולדנו. ונמצד לאריק סיני. וזה לא תמיד נראה טוב. יש קינאה רבה על בני אלבז. אירק סיני אוהב ויושן טוב רק עם מחמחאים לא.|הבעיה שלא תמיד
והקראסון- הולכים ביחד רק אם זה מלה בחמאה. תבינו לבד.? על אבי ביטר הלך הרבה חוק וגם יעשה להם בלגן. הוא לא ישב בשקט. לילה טוב לכם מתוקים. מחר בע"ה נדע קצת? חבל שכך הם פני הדברים. טרדם מכוער היום לשער מגזינים. גם והוא יוצא טוב? היה עדיף מייקל מלך מלה ביופי יבורך. תהנו מההומור שלכם וכך צריך

בוףברכה

New member
אני ראיתי קטע שביטר..ואלבZ...במיטבח..../images/Emo71.gif

...מתעסקים ב..
...ובני אומר לביטר שהוא צריל ..להיתאפק ולא לקלל..., ביטר ענה לו שהוא לא מקלל..ואז..ה..|
צלם..העביר.. היה עוד קטע שהם ישבו בפינת עישון..
...בתוך..ה
...וביטר אמר שאפילו אם הוא היה זוכה...לא היה עושה ת'שער..., הוא היא עושה כתבה בחוץ. .על מה שקורה..בפנים..ו..גם הצלם..העביר..... גם מהשופטים הוא לא היה מבסוט... יש מצב..איים על רוחמה שיישב עליה.
.??...או על מייקל??..שיירסק עליו..ת'
?

juspan

New member
היה איזה קטע במופע המרכזי בהתחלה

כשהמנחה (וואלה נהייתי סנילית, איך קוראים לו?) דיבר, אני חושבת ששוב הזכירו את אביבה אבידן אבל לא בטוחה, ואז אבי ביטר מאחורה צעק משהו לא ברור (לי בכל אופן), והמנחה ממש היסה אותו ברצינות "תרגיע, תרגיע" צעק לו עם תנועות ידיים. כבר אז זה היה מוזר לי, כי רגילה שהמנחים לפחות מעירים הערות בצורה יותר מחויכת, אבל הפעם זה היה הרבה יותר בוטה ועצבני! עוד דבר, אחרי המופע כשאדם ניצח, ישבו רוחמה והמעשנים - סיני, ביטר, אלבז וטולדנו. רוחמה מאוד פירגנה לאדם, האחרים ממש לא (הכי מבאס אותי לגלות בתכנית שאריק סיני הוא טיפוס קצת ממורמר וכ"כ לא קולי כמו שהוא נראה. כמעט כולם שם פאתטיים, זה ברור, אבל לאריק יש לוק והתנהלות של אחד עם פאסון וחבל שהוא לא מצליח לשמור על זה ומתבכיין כמו שאר חסרי המודעות), ובקיצור לענייננו - אבי ביטר שישב שם וצחקק על אדם ("היה זוכה במקום אחרון אם השופטים היו מוזיקאים!") התחיל להגיד פתאום "נשבע לכם בילדיי שלא הייתי מצטלם לשער/עושה את הכתבה... הייתי עושה את זה אחרי שהייתי יוצא מהבית כי...XX" כאן לא הבנתי את המשפט שגרר צחוק גדול מכולם - הצלמים מיד השתיקו את הסאונד, ראו את אבי מדבר ללא קול ואז העבירו. מעניין מה צנזרו שם, ובטוחה שזה קשור להעפה שלו מהתכנית בין היתר.

זוהר ישראל../images/Emo140.gif

כנראה שזה קשור לאביבה, כי אמרו שזה היה במשדר המרכזי. אולי גם לאדם. לגבי אריק סיני - אני כל כך מסכימה איתך. גם אני התאכזבתי ממנו. הוא היה בשבילי זמר ליגה, תפסתי ממנו ופתאום הוא הגיע להיכל והתחלתי לגלות אריק אחר. אריק משעמם להחריד, אריק שמתלונן על המוסיקה הים תיכונית ועל הזמרים הים תיכוניים שבאים להופיע בהיכל, אריק שלא מזיז את מאפרת הסיגריות שלו מילימטר אחד בודד, אריק שלא שר מי יודע מה ומה שהכי הפריע לי זה איך שהוא התבטא על אילנה בפני טולדנו לפני יותר משבוע. הוא אמר לטולדנו שהוא לא מבין למה אילנה בהיכל, מה היא עושה שם ושאין לה כלום להציע חוץ מציצים. הוא רצה שטולדנו ישתף פעולה, אבל טולדנו לא ירד לרמתו. מאז הוא נמחק אצלי כליל

silkii

New member
זכותו להתלונן על המוזיקה המזרחית

מה את רוצה ממנו? הוא גם לא התלונן על המוזיקה המזרחית בכלל,את מעוותת את המציאות הוא רק טען שכמות הפרפורמים במזרחית בתכנית מוגזמת, והוא הכי צודק ,כמה אפשר לשמוע את פרץ ופרץ 2 ופרץ 3 דודו אהרון וכל השיט מטופש הזה (וזו רק דעתי,שלא תגידי שזה מה שאריק אמר) ולא כי הם מזרחים,אלא כי הם מוכרים שיט ממוסחר,עם מילים שהם כותבים בזמן שהם יושבים בשרותים,אין להם שום קשר לאומנות, הם לא מייצגים אותי,וזה מביך שכך מצטיירת מוזיקה מזרחית.

בוףברכה

New member
ב../images/Emo133.gif..שהראו ת'עזיבה של אביבה../images/Emo193.gif

...ואביבה אמרה לרוחמה..שהיא.הכי...טהורה
(תאורה
?.. בגלל זה הוא היתעצבן??...

יוליקה

Member
מנהל
לא חשובה הסיבה

העיקר שהדבר המגעיל והדוחה והגזעני הזה מחוץ למרקע... כל פעם שפתחתי את הערוץ ראיתי את הדבר הזה בשיא כיעורו רב הזמן ישן וכשפותת את הפה רק רעל יצא ממנו...האיש תפס תחת תרתי משמע!!!! תודה לאל שגאלו אותנו מעונשו של זה!!!!

ליטליקSD

New member
ששבי אמר לו בשיחה אישית בזמנו

שאיגי הייתה זמרת השנה ואלבום זהב, ואבי לא הגיע למעמדים האלו, היצור מיד ירה שהיא לא תגיע לשום דבר שהוא הגיע. עכשיו, אני תוהה, ברצינות, אם הוא כל כך גדול (לא רק במראה), ונפלא ומוצלח, אז למה הוא בא לתכנית הזו, שתכלס מטרתה הוא להשיב לחיינו כוכבי עבר ו"לתת להם עוד צ'אנס"? אם הוא מוכר כל כל הרבה, יש לו קהל מדהים ורחב והוא פשוט פלא הבריאה במובנים מוסיקליים וטורקיים, למה הוא היה זקוק לחשיפה דרך תכנית כזו?

מה ההפתעה? מזמן היה צריך לעוף

הוא פתח את הג'ורה שלו מהיום הראשון, והעכיר את האווירה בבית עם היציאות המגעילות שלו ורגשות הקיפוח שלו. ברוך שפטרנו. אדם שחי בסרט שהוא זמר מס' 1 בעולם.

למעלה