היה איזה קטע במופע המרכזי בהתחלה
כשהמנחה (וואלה נהייתי סנילית, איך קוראים לו?) דיבר, אני חושבת ששוב הזכירו את אביבה אבידן אבל לא בטוחה, ואז אבי ביטר מאחורה צעק משהו לא ברור (לי בכל אופן), והמנחה ממש היסה אותו ברצינות "תרגיע, תרגיע" צעק לו עם תנועות ידיים. כבר אז זה היה מוזר לי, כי רגילה שהמנחים לפחות מעירים הערות בצורה יותר מחויכת, אבל הפעם זה היה הרבה יותר בוטה ועצבני! עוד דבר, אחרי המופע כשאדם ניצח, ישבו רוחמה והמעשנים - סיני, ביטר, אלבז וטולדנו. רוחמה מאוד פירגנה לאדם, האחרים ממש לא (הכי מבאס אותי לגלות בתכנית שאריק סיני הוא טיפוס קצת ממורמר וכ"כ לא קולי כמו שהוא נראה. כמעט כולם שם פאתטיים, זה ברור, אבל לאריק יש לוק והתנהלות של אחד עם פאסון וחבל שהוא לא מצליח לשמור על זה ומתבכיין כמו שאר חסרי המודעות), ובקיצור לענייננו - אבי ביטר שישב שם וצחקק על אדם ("היה זוכה במקום אחרון אם השופטים היו מוזיקאים!") התחיל להגיד פתאום "נשבע לכם בילדיי שלא הייתי מצטלם לשער/עושה את הכתבה... הייתי עושה את זה אחרי שהייתי יוצא מהבית כי...XX" כאן לא הבנתי את המשפט שגרר צחוק גדול מכולם - הצלמים מיד השתיקו את הסאונד, ראו את אבי מדבר ללא קול ואז העבירו. מעניין מה צנזרו שם, ובטוחה שזה קשור להעפה שלו מהתכנית בין היתר.