על מה העיפו את ביטר????????? עדכון??

מיק101

New member
אתמול אבי שאל את מייקל אם הוא אמר משהו לשאבי

מייקל אמר שלא ואז אבי ביטר אמר לו שמספר אנשים התלוננו עליו אצל שאבי יש דברים בגו וכול כלב ביג'י יומו וכל הכבוד להפקה - אלימות (גם מילולית) לא בבית-ספרנו

ליטליקSD

New member
שימו לב לחלוקה של האנשים שם.

זה מצחיק, אבל כל המנטליות שלך החבורה הדי מבוגרת הזו, שכבר הייתה אמורה לעבור כמה דברים בחיים, מזכירה לי מאוד כיתה בחטיבת ביניים. המקובלת וחבורתה הצווחנית, השתקנים "החנונים" ואלה שבסדר עם כולם ומקבלים ציונים גבוהים במבחנים ולכן או משהו כזה ולכן אין סביבה המולה "מרעילה". נכון שקל לשייך מי לאיזו קבוצה? חחח זה כל כך אומלל עבור אנשים שהצעיר ביניהם בן כמעט 40.

עדגיל

Well-known member
הגעתי משער הפורומים לקרוא מה הסיבות שהדיחו את

אבי ביטר ולצערי הרב, בניגוד למובטח בשער - לא ברור מכל מה שכתוב פה מה הסיבה? רק ספקולציות. מה הוא אמר בדיוק? מה הוא עשה בדיוק? מה אמרו לו? מישהו יכול לדווח........ המון תודה

מיק101

New member
אני מטעם "עזרה לאזרח" בבקשה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2262&MessageId=153140317

יוליקה

Member
מנהל
מיק, זה מסביר את הסכסוך בין בני אלבז לאריק סי

לא למה הדיחו את עוג-אבי ביטר.... היי עדגיל אבי ביטר לא הפסיק לקלל ולגדף ולמרות שהזהירו אותו מההפקה ששומעים בשידור כל מילה הוא לא הפסיק - אתמול הוא הגדיש את השאה כאשר התפרץ על המנחה שלא יגיד לו מה לעשות.... (שבי זרעיה) אז מהפקה החליטו להדיח אותו לאלתר.... אני רוצה רק להזכיר לכם שאבי ביתר הואשם בזמנו בגניבה מתיקים של משתתפים בתכנית של אורנה דץ....

מיק101

New member
../images/Emo93.gifזה היה אמור להגיע למישהו אחר

מישהו שביקש לדת מה קרה בין בני ואריק.... לא מכירה את סיפור הגניבה של ביטר....

silkii

New member
עזבי זה ספקולציות!ואת עושה משפט שדה(ציניות.:)

nilli6

New member
אתם צודקים אריק סיני מאכזב אילנה אביטל רעה

רוחמה איך שהוא מחזיקה עם שירים וקול יפה. השידור מצונזר וערוך. אין כאן אח גדול או ריאליטי. מראים רק את קטעי המוסיקה. כמו כן גם הודעות בפורום זה מצונזרות ומקוטעות.

יונתנסקי

Well-known member
בהתנהגוות שלה - ממש פריחה.

ראיתם איך היא מעיפה כריות כל מי שלא מסכים איתה? מה זה, בית ספר יסודי ? היא שוכחת שהיא בת 50? אם היא רוצה שינהגו בה כבוד - היא צריכה להרוויח אותו.

silkii

New member
היא מתלבשת כאילו היא בת 16,ומאיימת שיצביעו לה

איזה כבוד?

למעלה