על מה העיפו את ביטר????????? עדכון??

רגע רק רגע

Active member
אני לא הייתי לוקח לבנק...

את מה ששבי הקריא מתוך דף אשר הוכן מראש. אז שבי אמר...

../images/Emo2.gifהוכן מראש זה אומר שחשבו מה

לכתוב בו. שקלו באיזה מילים להשתמש. מה שמחזק את זה שכן יש להסתמך על דבריו.

רגע רק רגע

Active member
ממש לא.

זה אומר שהתשובה הוכנה מראש ע"י צוות משפטי, אשר תמנע הגשת תביעה מצד אבי ביטר (עוגמת נפש).

זה גם מה שזה אומר

רגע, לגבי היכן בדיוק הוא אמר את מה שאמר אין חשיבות מבחינה משפטית. זה יכול היה להיות במטבח, בסלון, מחוץ לשידור, תוך כדי השידור ואם שאבי אמר במשדר המרכזי אין שום סיבה שבעולם שזה לא היה שם.

אני חושבת שבעת השידור המנחה ביקש שקט

ואז שמעו את ביטר אומר " מה אתה העורך דין שלי?" לא יודעת אם זה נאמר לאחד הזמרים או למנחה, ולדעתי כניראה שהוא כבר באמת עלה להם על העצבים.

katam

New member
שזוהר דיבר עם רוחמה אבי ביטר אמר משהוא

לא זוכרת מה וזוהר התרגז. כנראה שלא רק זוהר. גם אחרי השידור הוא אמר שהוא לא היה מתראיין כי יש לו מה להגיד על התוכנית.

מיק101

New member
בלה אני קוראת אותך לסדר../images/Emo88.gif

תעשי מקלחת קרה, תשתי קפה ותחזרי בלי כל ה

רגע רק רגע

Active member
דווקא את זה לא הקלטת? ../images/Emo8.gif

הוא חזר בחדר החזרות על המשפט הזה כמה פעמים. תמיר אפילו אמר לו: אתה בטוח שאתה מתכוון לזה? (לא ציטוט מדויק). כאילו אומר לו- תחזור בך. אבל עם כמות ההשערות פה... הכל יכול להיות.

בוףברכה

New member
בזמן..שזוהר הראה..לרוחמה ת'פרידה של אביבה

... שביטר היתעצבן....שאביבה..אמרה ..שרוחמה הכי טהורה והיא תנצח... ואז..ביטר צעק ברקע..משהו..וזוהר השתיק אותו..."תרגיעעעע ואז..רוחמה..עלתה..לשיר..

../images/Emo40.gif../images/Emo67.gifכנראה שזה גם חלק מהסיבה

גם נראה לי שהוא פתח פה על ההפקה שהוא יעשה כתבה כשהוא יצא ויפתח את הפה על כל מה שקורה בהיכל. כנראה כל הדברים ביחד וגם מה שהוא שה מרגע שנכנס לבית הביאו את ההפקה להגיד נואש ולהרים ידיים איתו ופשוט לשלח אותו מההיכל.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

..אני מתהההההההההה

למעלה