על מה כותבים היום

wranger

New member
|נבוך... בלה בלה בלה הארץ|

איזוטרי...?! (סתם, אני לא עד כדי גרוע!)

חהמן

New member
לא! באמת עכשיו!

ככה בצלאל יספיק לארגן דברים (או מישהו אחר מתפוז אם זה לא התפקיד שלו), ככה יהיה מספיק זמן לאנשים לשריין את זה מראש, ככה יהיה מספיק זמן לפרסם את זה כדי שכולם ידעו בזמן. וה 18/10 זה תאריך לא רע בכלל. באוניברסיטה העברית הסמסטר מתחיל ב 21/10. העונה של מכבי ת"א בכדורסל מתחילה ב 25/10. אנחנו בעד. לכי על זה.

suki da yo

New member
ששש!!

עכשיו בצלאל כועס עלי... לא לדבר איתי. אני לומדת. |מסתתר| |לומד| |לא פה|

חהמן

New member
אה רגע, נכון. בצלאל!

בצלאל, אולי תיזום את זה אתה וזהו? סוקי כבר קבעה תאריך. היות וזה יום חול, מן הסתם הכיוון יהיה ארבע וחצי בערך (ערב מוקדם. אחרי שבי"ס נגמר, כשאנשים יכולים לצאת מהעבודה, לא מאוחר מידי כדי שאנשים יוכלו לחזור הביתה בתחבורה ציבורית. לקחים מהמפגש הקודם) מן הסתם זה יהיה בת"א. מה דעתך? זה לא כזה מסובך, תגיד לכולם לשריין את זה ביומנים, תפתח תגית לזה, ותן לזה קצת זמן מסך בעמוד הראשי. כל השאר יתגלגל כבר מעצמו הרי. מה אתה אומר?

suki da yo

New member
כן...

אבל זה אחרי הבחינות שלי, אז מבחינתי זה לא סתם יום.... מ'כפת לכם? לפני זה אני בודאי לא אוכל לבוא... ואחרי זה... טוב, אפשר, אבל למה לדחות את זה עוד?

wranger

New member
אז לא מפגש הבלוגרים של תפוז -

תקראי לזה "מפגש סוקי", או משהו. (היי, זה נשמע כמו שם של שווארמייה.
)

suki da yo

New member
אז לא צריך!

אני יכולה לעשות מפגשים עם עצמי כל יום. למעשה, אני אכן עושה מפגשים עם עצמי כל יום....

wranger

New member
אז תקבעי אחד,

ותודיעי לכולנו מתי זה, כדי שנוכל להאשים את בצלאל בזה שאף אחד לא בא. <ווהוו, אני כל כך גרוע בסאטירה! אוהב אותך המון, בצלאל!>

wranger

New member
כן, זה באמת התחיל להיות קצת שמאלה מדי... ../images/Emo3.gif

Tali1912

New member
../images/Emo128.gifממש כבוד

פורום שהופך לחדר צאט במקום לתפקד על תקן פורום

Bezalel P

New member
את סתם מקנאה כי לא הזמינו אותך.

מותר לבלוגרים לפטפט. כשזה הופך למוגזם, אני כאן בשביל להעיר.

Tali1912

New member
מההההההההההה?

תגיד אתה בסדר? מקנאה? על מה יש לי לקנא? על זה שאני לא חלק מהפטפטת , הזמנה , חבורת הבלוגיסטים על שהם חבורה מלוכדת? כאילו מה? תעשה לי טובה תחסוך ממני את מה שאני חושבת על המשפט הפותח שלך, אשכררה אני בהלם ממך מנהל הפורום שרואה בשרשור הזיג זג המפלצתי הזה שרשור בעל ערך ונותן לזה אישור. על חשבון דברים שכן קשורים לפורום הזה.

חהמן

New member
אבל היא צודקת

בקשר למשפט הפותח. זה היה לא הכי נחמד בעולם...

למעלה