על מה כותבים היום

wranger

New member
מאיפה לי לדעת?

אני לא חושב שאני משעשע. מעולם לא הייתי משעשע, אני גם לא רואה מצב שבו אני ארצה להיות משעשע. משעשע זה לא אני. משעשע זה משהו אחר. לא בבית ספרנו. אוי הברוך. זעלסט זיין ויר א ציבל, מיט קופ אין דרערד.

חהמן

New member
כי יש דברים שצריכים להיכנס ל"ידע כללי"

אם אנחנו עכשיו נגיד משהו שמתקשר לאיך שנגמר השוטר אזולאי, או הלהקה, או שר הטבעות, או אפילו מדריך לטרמפיסט בגלקסיה, זה לא ספוילר, כי אנשים אמורים לדעת את זה. כי אי אפשר להגיד על כל דבר "זה ספוילר, אבל..." ואי אפשר לדעת בכל המקרים האלו מה את כבר יודעת מה לא, ומה חשוב לך ומה לא. וזה שלושה חודשים אחרי שיצא הספר בשפה שבה זה לגיטימי שתקראי אותו. אם אנשים מניחים שאת יודעת אנגלית בברמה גבוהה, וקוראת ספרים באנגלית, אז המקור. אם את בת שבע, או לחילופין מקריית ביאליק, אז התרגום.

suki da yo

New member
בקיצור...

לא לקרוא הודעות של טל עד יומיים וחצי אחרי שיוצא ה"פ בעברית.

חהמן

New member
לא לקרוא הרבה דברים

זאת הבעיה עם דברים כאלו, אין לך איך לדעת מאיפה זה יפול עלייך. את יכולה לשמוע שני אנשים בטעות ברכבת ושהם יגלו לך את הסוף. בגלל זה, אם זה באמת חשוב לך, תיקני את הספר באנגלית ותסיימי עם זה כבר.

suki da yo

New member
לא יכולה...

זה אמירה עקרונית. עד שמתרגמים משהו כמו שצריך, אני מתעקשת לקרוא בעברית (וחוצמזה, אני ממש לא סובלת להחליף שפה באמצע. אני יותר מדיי מתעסקת בלהבין את הקשר בין המקור לתרגום מכדי להנות מהעלילה עצמה..) האמת היא שאני חיה בפחד תמידי מפני האידיוט שיפרסם בודעה שבכותרת שלה הספויילר... אבל אני מקווה לטוב...

חהמן

New member
עקרונות זה בעייתי.

גדולים וטובים כבר נפלו על הקטע הזה של עקרונות... מקווים שיסתדר לך...

wranger

New member
תעזבי עקרונות, תקראי באנגלית

לקרוא את הארי פוטר השביעי באנגלית זה הדבר הכי קשה שניסיתי לעשות (הניסיון הקודם היה בוק ריפורט בכיתה יא', וגם שם רימיתי במקצת. ולקוראת המורה יוסיפוב, אז אני מצטער, אבל מעולם לא באמת אהבתי אותך). אבל אני יודע, פשוט יודע, שאם הייתי מחכה עד שהספר ייצא בעברית, מישהו כבר היה הורס לי. זה לא הזמן לעקרונות! קני את הארי פוטר באנגלית, תפני לך כמה שבועות מייגעים, ותשמחי אחר כך שאף אחד לא סיפר לך שכל הסוהרסנים נחנקו מסוכריות על מקל שפרסי וויזלי חילק לכולם, אחרי שמנדנגוס הטיל לחש קונפונדוס על כל יושבי הקלחת הרותחת.

suki da yo

New member
אני לא מניחה שזה יקח לי יותר מכמה ימים..

אני קוראת דיי הרבה באנגלית (ואפילו היה לי אישור לקרוא להנאתי בשיעורי אנגלית במקום להקשיב למורה..) אבל לכל אחד השריטה שלו, ואני לא רוצה להחליף עכשיו שפה... וחכה חכה. במפגש בלוגרים הבא אני אחנוק אותך עם סוכרית מקל!

חהמן

New member
מפגש בלוגרים?

מתי? איפה? למה אנחנו תמיד האחרונים לדעת? אנחנו שליטי היקום, גד דאמאיט! אנחנו אמורים להיות בלופ של הדברים האלו!

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

לוידעת. יש אחד? אולי אחרי תקופת הבחינות שלי, כדי שאני אוכל לבוא הפעם?

wranger

New member
אוקיי, אז הנה רעיון אחר -

שבי בחדר עם עצמך, כשמעל הראש שלך תלוי שלט "מפגש הבלוגרים הענק של תפוז!!!!!!!111", ותחכי. זה פחות או יותר המקסימום שנראה לי שכדאי לצפות לו במפגש הבא, לאור ניסיון העבר. <הופס, ניסיון עלוב לסאטירה!>

חהמן

New member
לא כזה עלוב...

אם תפוז לא ישתפו פעולה זה נראה לנו הגיוני לגמרי... זה גם קצת יזכיר את המפגש הקודם, חוץ מהקטע של הגג, המזגן, והשלט.

חהמן

New member
פשוט תקבעי עובדות בשטח.

זה עבד לך עם ה"מאה דברים עלי"... תקבעי תאריך. תתחילי לגלגל את הכדור... if you'll build it, they wll come...

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

טוב 18 באוקטובר. זה יום חמישי.... וזה עוד ה-מון זמן, אז יש לכל מי שרוצה זמן לפרסם את זה. אולי הפעם גם הבלוגרים של תפוז יראו כמו חבורה ענקי של ילדי-אמו מישראבלוג

חהמן

New member
תפתחי הודעה חדשה על זה

גם פה וגם בפורום בלוגים. ותקבעי גם מקום ושעה. בלי לשאול. פשוט לקבוע. ואח"כ תשדלי את בצלאל לעזור באירגון, קידום, וכו'.

wranger

New member
אם כבר, אז כן

אחת הבעיות של המפגש הקודם הייתה שלא הודיעו על זה מספיק זמן מראש. לא שאני תומך ב-18 באוקטובר יותר מה-25 או ה-11, לצורך העניין, אבל בכל מקרה זה צריך להיות כמה שיותר מראש. אולי בסוכות, או משהו? מתי יוצא סוכות? זה חופש, וכאלה...

suki da yo

New member
לא זה לא.

זה באמצע הבחינות. בגלל זה אני לא אהיה באייקון השנה. וקרול ברג מגיעה! (לא שקראתי את הספרים שלה.. אבל אם הייתי יכולה להגיע לאייקון הייתי טורחת לקורא אותם לפני שהיא באה..)

למעלה