על מי מבין השלושה הייתם מוותרים

על מי מבין השלושה הייתם מוותרים ../images/Emo35.gif

ראיתי אתמול את Heavy [מס' 17 בעונה הראשונה], וזה העלה לי רעיון לדיון
אם אתם הייתם האוס והייתם צריכים לפטר את אחד הרופאים בצוות [קמרון / פורמן / צ'ייס], מי זה היה? ולמה הייתם מפטרים דווקא אותו?

Hieros Gamos

New member
heavy הוא 16, role model הוא 17

אני לא יכולה לענות על זה אני לא אוהבת אף אחד מהם וכל אחד מעצבן נורא בפרקים מסויימים... פורמן בXXXXXXX, צ'ייס בכל הקטע עם ווגלר ואחרי זה כי הוא סתם רכיכה ו...נו, קמרון מעצבנת באופן כללי
אבל צ'ייס הכי לא נחוץ אז אם כבר נראה לי שאותו

lovely max

New member
../images/Emo45.gifבלי ספק בכלל

וגם הקונספציה שפורמן עדיף על צ'ייס בתור רופא שגויה.

סלוניק

New member
פורמן לא פישל.

ובאופן כללי, תחום ההתמחות שלו (נוירולוגיה) נחשב קשה ויוקרתי, ואני חייב לומר שאין לי מושג במה צ'ייס מתמחה (כנראה שהוא לא מתמחה בכך מספיק טוב אם זה לא בלט עד עכשיו. אולי נפרולוגיה?).

lovely max

New member
צ'ייס עשה טעות אחת

מסיבה מסוימת. זה לא אומר שהוא רופא פחות טוב. הוא אינטנסיביסט וכפי שהשם מרמז (נגיד) מומחה ברפואת חירום ולכן רואים אותו במיון תינוקות ולכן הוא בד"כ מבצע צינרור וכאלה. כאילו אין לי מושג בזה. בכל מקרה לא הספקתי לראות את העונה הראשונה שוב אבל ממה שזכור לי - הוא צודק בכמה רעיונות שהוא העלה, וסה"כ, הם נמצאים במחלקת רפואה אבחונית, ולכן הוא עדיף בהרבה על פורמן שטועה בכל ההצעות שלו. וזכורות לי כמה פעמים (אני מתחילה להעלות זכרונות, המצב אינו טוב) שהאוס היה בכנות מופתע ממנו.

סלוניק

New member
אינטנסיביסט זו לא רפואת חירום.

והוא לא טעה רק פעם אחת (לדוג', צילום הרנטגן השגוי בעונה הראשונה).

pink panther 8

New member
מסכימה!!

היי לכולם!! חזרתי מוקדם מהצפוי נגמרה המלחמה וחזרנו ישר הבייתה!! השלמתי כמובןאת הפרקים מבת דודה שלי פרקים שווים לגמרה!! פרק 2X17 הפרק הכי מועדף שלי העונה ששודר...!!

Benjamin Turner

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק, אולם אני

מאמינה שהייתי בוחרת, כמו האוס, לוותר על צ'ייס. לא כי הוא מעצבן אותי במיוחד (להפך, פורמן הרבה יותר בלתי נסבל ממנו והקונספט של האופוריות שנוגע בו מעצבן אותי עוד לפני שראיתי את הפרקים הללו), אלא כי פורמן וקמרון מביאים על אחד את האיכות היחודית שלו לצוות, בעוד שצ'ייס... התקבל אליו כי אבא שלו הרים טלפון להאוס
(וכך גם התוצאות בשטח, ממה שראיתי עד כה).

bustedit

New member
מה עובר עליכם?

איך אפשר לפטר את צ'ייס!?!!!!?
הייתי מעיפה את פורמן
אני שונאת אותו

Hieros Gamos

New member
צ'ייס נמצא שם בעיקרון למטרה מסויימת

שהיא למשוך את בנות ה12-14 שיזילו ריר ויגידו OMG Jesse's so hot did you see his perfect blond hair?! זה ולהיות אתנחתה קומית כי הוא אידיוט
scared little wombat

Hieros Gamos

New member
עדיף שבנות 12 יזילו ריר על ג'סי מאש

ר על יו, או שלא יזילו ריר... יו פשוט גדול מהם פי...כמעט 4 זה מטריד ביותר.

למעלה