על מי מבין השלושה הייתם מוותרים

חחח

אני בת 18 ומזילה עליו ריר! הוא יפה! אי אפשר להכחיש את זה.. האמת היא שלפני שהתמכרתי להאוס וראיתי את צ'ייס - הייתי כולי "וואוו"

Benjamin Turner

New member
שלא תביני לא נכון, אין לי שום דבר

נגדו, אבל אני אחיה בלעדיו ללא כל בעיה מיוחדת. סתם להיות יפה זה לא ממש מושך בעיני. לעומת זאת, להיות אינטליגנטי, ציני, משעשע וכשרוני ויחד עם זה בעלים חוקיים של כמה תכונות פיזיות מושכות (עיניים כחולות ללא שיער בלונדיני, גובה, מבטא בריטי)... מממ...

bustedit

New member
אני 16

ואני בכל זאת מזילה ריר
הוא פשוט הכרחי שם. קמרון שם בשביל שהבנים ילקקו ת'מסך פורמן בשביל לעצבן ווילסון בשביל.. נו זה ווילסון
האוס.. הוא דיי הדמות הראשית שם וצ'ייס? הוא פשוט שם
וגם בשביל לעשות טוב בעיניים

ToryMaster

New member
זה לא קצת מזלזל ביו?

כלומר, אני לא חושבת שהוא שווה או משהו, אבל גם אם נניח שכן, הוא הרבה יותר מסתם עיניים יפות. הוא פשוט שחקן מוכשר להפליא.

Koki Girl1

New member
לא אמרתי שזה בגלל העיניים

bustedit אמרה שצייס שם בשביל לעשות טוב בעיינים אז אמרתי שיו שם בשביל זה כי לראות אותו זה עושה טוב בעיניים
אני חושבת שיו שחקן מדהים!! וחתיך אבל הוא שווה בגלל שהוא מוכשר ומדהים וחתיך

Gooman

New member
צ'ייס, כמובן..

פורמן מעצבן. אהבתי אותו עד מה שעשה לקמרון.. אבל - הוא מביא איתו משהו אחר. הוא מביא איתו פן שונה משל קמרון וצ'ייס. הוא קודם כל סומך על עצמו, יוצא כנגד האוס כשהוא רואה לנכון והוא לא מפחד מאף אחד. הוא גם היחיד שהיחס של האוס כל כך צורם לו ומקשה עליו - וזה מה שגורם לי להזדהות איתו. קשה לי להבין איך קמרון וצ'ייס סובלים את האוס - פורמן לא יכול לסבול אותו ואת היחס שלו, וזה מאוד חיובי בעיני כי זה יותר נורמלי.. (וגם יותר אני.. [הזדהות, כאמור]) קמרון - מדהימה. אני כל כך אוהב את הדמויות המלאכיות האלה. חברה שלי אומרת שקמרון היא דמות מעצבנת ומעוררת רחמים. היא מאוד אוהבת אנשים כאלה, אבל ממש לא אוהבת דמויות כאלה. אני לעומת זאת רואה בדמויות כבני אדם ובגלל זה אני כל כך מעריך את קמרון. את האנושיות, הרכות, האדיבות, האינטלגנציה האמפתיה, הקבלה, הנתינה, הסבלנות, ההבנה וכל מה שכלול בלהיות קמרון. כל הזמן אני רוצה לתת לה סטירה ולהגיד לה "למה לעזאזל את כל כך טובה מידי, את לא מבינה שזה לא תמיד טוב?" אבל אז אני רוצה לחתת לעצמי סטירה ולהזכיר לי - שאם כולם היו קמרון, העולם היה אחרת.. אז נכון, יתר האנושיות שלה הופך אותה ללא כל כך אנושית, אבל מה שבטוח, שהיא ראויה להערכה על מי שהיא ורק בזכות זה לא הייתי מוותר עליה לעולם. (למרות שהייתי משנה בה כמה דברים, אבל קמרון היא קמרון) צ'ייס - חנפן מעצבן חסר עמוד שדרה. הוא לקקן - וזה מרגיז. הרצון הבלתי נסבל שלו לרצות את כולם ובפרט את האוס מעורר בי עצבים. אני פשוט שונא אנשים כאלה. הואט מוציא אותי מדעתי כשהוא לא יודע, אבל לוקח סיכון ומנחש במטרה "לקלוע" לאבחנה הרפואית של האוס. זה פתטי. פשוט פתטי. נכון שהוא חכם ויש לו הברקות ממש חיוביות. אבל אדם צריך קודם כל בסיס. והבסיס זה עקרונות, דעות - בקיצור, השקפת עולם יחודית. אידיאולוגיה אישית. אין לו את זה. הוא מרצה את כולם ומכהן כפודל התורן של כולם. פעם של האוס, פעם של קמרון, פעם של פורמן - ורוב הזמן של האוס. אני ממש מקווה לראות בו שינוי בקרוב כי דיי חבל לי..

סלוניק

New member
צ'ייס

טוב, יכול להיות שיש גם שיקולי פוליטיקלי קורקט לא לזרוק את האשה או את השחור, אבל באופן כללי צ'ייס הוא דמות לא מעניינת. לקמרון אפשר למצוא מאפיינים ברורים שחוזרים על עצמם לקידום העלילה (רגשנות בעיקר) ואצל פורמן אפשר למצוא קו אופי דומה (רציונאליזם), שניהם מיועדים להוות איזושהי הנגדה לשיטת הפעולה הא-רציונאלית ועם זאת נטולת רגש של האוס. צ'ייס שבקושי מתגבש כדמות בלתי שטוחה הוא לא מעניין בעליל, ואם ילך אף אחד לא ישים לב בחסרונו.

J e i n

New member
../images/Emo45.gif

(תעמידו פנים שאני קשורה
) צ'ייס באמת לא הפגין שום תכונות מיוחדות שחזרו על עצמן, שיכלו איכשהו להבליט אותו. הוא בעיקר, פשוט *שם*. אם היה פרק בו הוא בכלל לא היה מופיע, אני בספק שיותר מידי אנשים היו מבחינים בכך (אני לא חושבת שהייתי אחת מהם). בלי קשר, הוא אכן יפה (ויש לו מבטא בריטי
), אבל שוב, מלבד להיות יפה ולנשק ילדה בפרק כלשהו, הוא לא עשה דבר ראוי לציון (או שהוא עשה משהו אבל זה היה לפני שהתחלתי לצפות בסדרה). מאוד חבל שהדמות שלו מבוזבזת כך, אני מקווה שהתסריטאים יזכרו בעצם קיומו בהמשך העונה ויחליטו לאפיין אותו בעוד תכונות מלבד "מי שמתווכח עם האוס הכי פחות". קמרון היא הדמות הבולטת והחשובה ביותר מבין שלושתם, לדעתי. אולי יש כאלה שהשקפת העולם הנאיבית קמעה שלה מעצבנת אותם, אבל אי אפשר להתווכח על העובדה שהיא *נחוצה*. היא מייצגת את הצד המוסרי בדילמות בסדרה, היא מדברת עם המטופלים וחושפת פרטים חדשים לגביהם לעיתים. לדעתי, היא מעניינת בתור דמות בפני עצמה ולא רק בהקשר של האוס והמטופלים. ועד כמה שראיתי, היא משתתפת די הרבה כאשר הם יושבים בחדר עם הלוח (מהיעדר שם טוב יותר ^^;) ומנסים לאבחן את המחלות, ככה שהיא גם תורמת לצוות מבחינת היעילות. פורמן הוא.. ובכן, מעצבן. זה הדבר העיקרי שאני חושבת עליו. לא שמים הרבה דגש על האישיות שלו (מלבד הקטע של הריב עם קמרון, בייחוד מה שהוא אמר לה בסוף הפרק. זו הייתה הפעם הראשונה בה הבחנתי באיזשהו פן שלו), ולא מספרים דבר על הרקע שלו (שוב, לפחות לא בפרקים שראיתי. אם אני טועה אז תקנו אותי). אבל הוא בהחלט יותר מחוץ מצ'ייס, כי לפחות שמים לב לנוכחותו במהלך הסדרה, הוא מתווכח הרבה עם האוס... (אוקיי, זה היה ארוך...)

סלוניק

New member
"מי שמתווכח עם האוס הכי פחות" ../images/Emo6.gif

אני חושב שמייחסים יותר מדי איבה לפורמן בגלל הקטע עם קמרון, שלפניו אני לא חושב שלמישהו הייתה בעיה איתו (הוא גם היה מאוד בלתי צפוי). חשוב לזכור שזה לא מעיד על כישוריו כרופא (והוא ככל הנראה הבכיר מבין השלושה, היות והוא גם מונה לאחראי על האוס בעונה השנייה) וגם לא מעיד על תפקידו כדמות לקידום העלילה (שוב, הבכיר יותר על פני צ'ייס).

Benjamin Turner

New member
הוא הבכיר מבין השלושה? ../images/Emo12.gif

הרי הוא התחיל לעבוד ב-PPTH אחרון... הוא מונה למפקח על האוס כי צ'ייס היה בעצם האחראי לפשלה שגרמה לכך שהאוס יצטרך להיות תחת פיקוח (למיטב הבנתי-לא ראיתי את הפרק המדובר) ואת קמרון לא נראה לי מאוד הגיוני לשים מעל האוס (אלא אם כן זה במיטה
). איך האוס ענה לה כשהיא שאלה אותו מה דעתו על כישורי המנהיגות שלה? משהו כמו nonexistent, but otherwise excellent
, אז עוד כשמדובר בהאוס... (מממ, זה היה ממש לפני אחד מקטעי ההאמרון המלבבים ביותר, על האופנוע
) פורמן הוא המקבילה ההרבה פחות מוצלחת של האוס מהדאקלינגז, אני מניחה שבכך אין ספק, אולם הוא הוכיח שהוא מוכן לדרוך על גוויות כדי להתקדם (לא רק בסיפור עם קמרון, גם כשהוא הסכים עד ביקש להחליף את האוס כראש מחלקת דיאגנוסטיקה בזמנו בפרק הראשון שבו הוא מונה למפקח עליו), וז לא רק תכונה בלתי-האוסית לחלוטין ובאופן בסיסי ביותר, אלא גם הסיבה שאני לא סובלת אותו.

סלוניק

New member
אני לא יודע אם הוא צורף אחרון

ואולי אני לא מבין כל כך את המבנה של ביה"ח הזה (כל המצטרפים הם תלמידים לשעבר בבי"ס?) אבל גם אם הוא צורף אחרון זה לא בהכרח סותר אפשרות שעבד כנוירולוג בבי"ח אחר. חוץ מזה את וודאי יודעת יותר טוב ממני אבל אני מעריך שנוירולוג באופן כללי הוא אחד המקצועות הרפואיים המסובכים ביותר ומעיד על כישורים גבוהים. קמרון אולי מטילה ספק בהנחות היסוד המוסריות של האוס, אבל בכל הנוגע לשיטות טיפול שימי לב שהיחיד שמוכן להתווכח עם האוס ולהיות ראש לאופוזיציה נגדו הוא פורמן, שזה לדעתי סימן למעמד המייצג שלו מבין השלושה כרופא.

Benjamin Turner

New member
אבל אני (וכל מי שראה את הפיילוט)

יודעת שהוא צורף אחרון (ולא, עד כמה שזכור לי הוא למד בהופקינס, לא בפרינסטון. אין לי מושג לגבי קמרון וצ'ייס). ברור שיכול להיות (ואפילו סביר להניח) שהוא עבד כנוירולוג בבית חולים אחר, אולם למיטב הבנתי מעמדם של שלושת הדאקלינגז שווה. מי מהשלושה הכי אנליטי, הדיאגנוסטיקן הכי טוב, הביצועיסט הכי טוב, זו כבר שאלה אחרת. על אף שנוירולוגיה (ליתר דיוק, נוירוכירורגיה) היא בהחלט my cup of tea כרפואנית, היא אינה התמחות שדורשת כישורים גבוהים יותר מאימונולוגיה או מטיפול נמרץ (ההתמחויות של קמרון וצ'ייס בהתאמה) או מכל התמחות אחרת (למעט אולי דרמטולוגיה
). כבודה של כל התמחות במקומו מונח. פורמן חולק פעמים רבות על האוס. האוס לרוב צודק. מה זה אומר על פורמן?

סלוניק

New member
אכן לא ראיתי את הפיילוט.

ניסיתי לחפש מידע באינטרנט על המקומות בהם השניים האחרים למדו ולא הצלחתי למצוא פרטים (פרט להיותה של קמרון מתמחה לפני קבלת התפקיד). העובדה שבחרו להזכיר את בית הספר לרפואה של פורמן על פני השניים האחרים מרמזת שרמתו (מבחינה אקדמית לפחות) היא גבוהה יותר. האוס תמיד צודק. אם היו מסכימים איתו לא הייתה סדרה.

למעלה