צ'ייס, כמובן..
פורמן מעצבן. אהבתי אותו עד מה שעשה לקמרון.. אבל - הוא מביא איתו משהו אחר. הוא מביא איתו פן שונה משל קמרון וצ'ייס. הוא קודם כל סומך על עצמו, יוצא כנגד האוס כשהוא רואה לנכון והוא לא מפחד מאף אחד. הוא גם היחיד שהיחס של האוס כל כך צורם לו ומקשה עליו - וזה מה שגורם לי להזדהות איתו. קשה לי להבין איך קמרון וצ'ייס סובלים את האוס - פורמן לא יכול לסבול אותו ואת היחס שלו, וזה מאוד חיובי בעיני כי זה יותר נורמלי.. (וגם יותר אני.. [הזדהות, כאמור]) קמרון - מדהימה. אני כל כך אוהב את הדמויות המלאכיות האלה. חברה שלי אומרת שקמרון היא דמות מעצבנת ומעוררת רחמים. היא מאוד אוהבת אנשים כאלה, אבל ממש לא אוהבת דמויות כאלה. אני לעומת זאת רואה בדמויות כבני אדם ובגלל זה אני כל כך מעריך את קמרון. את האנושיות, הרכות, האדיבות, האינטלגנציה האמפתיה, הקבלה, הנתינה, הסבלנות, ההבנה וכל מה שכלול בלהיות קמרון. כל הזמן אני רוצה לתת לה סטירה ולהגיד לה "למה לעזאזל את כל כך טובה מידי, את לא מבינה שזה לא תמיד טוב?" אבל אז אני רוצה לחתת לעצמי סטירה ולהזכיר לי - שאם כולם היו קמרון, העולם היה אחרת.. אז נכון, יתר האנושיות שלה הופך אותה ללא כל כך אנושית, אבל מה שבטוח, שהיא ראויה להערכה על מי שהיא ורק בזכות זה לא הייתי מוותר עליה לעולם. (למרות שהייתי משנה בה כמה דברים, אבל קמרון היא קמרון) צ'ייס - חנפן מעצבן חסר עמוד שדרה. הוא לקקן - וזה מרגיז. הרצון הבלתי נסבל שלו לרצות את כולם ובפרט את האוס מעורר בי עצבים. אני פשוט שונא אנשים כאלה. הואט מוציא אותי מדעתי כשהוא לא יודע, אבל לוקח סיכון ומנחש במטרה "לקלוע" לאבחנה הרפואית של האוס. זה פתטי. פשוט פתטי. נכון שהוא חכם ויש לו הברקות ממש חיוביות. אבל אדם צריך קודם כל בסיס. והבסיס זה עקרונות, דעות - בקיצור, השקפת עולם יחודית. אידיאולוגיה אישית. אין לו את זה. הוא מרצה את כולם ומכהן כפודל התורן של כולם. פעם של האוס, פעם של קמרון, פעם של פורמן - ורוב הזמן של האוס. אני ממש מקווה לראות בו שינוי בקרוב כי דיי חבל לי..