על מי מבין השלושה הייתם מוותרים

אז כן יצאתי מטומטמת בסוף,

אבל לא אכפת לי, עדיין לא משווים את הסקוביז אליהם. עכשיו אני כועסת על מי שאמר את זה. |צחוק מרושע| |סגור צחוק מרושע|

הסקובי גנג שאני מכירה הם

החבורה של באפי (באפי קוטלת הערפדים, ואוי - ואבוי אם אתה לא יודע מה זה).

Benjamin Turner

New member
אלוהים, חשבתי שאת מתכוונת לסקובי

גנג המקורית
שברתי את הראש בנסיון להבין מה כל כך קדוש בהם (לא שלבאפי יש משהו על האוס, עם כל הכבוד לבאפי, אבל בכל זאת)

randomguy

New member
פורמן ../images/Emo181.gif

אם הייתי האוס הייתי מפטר את פורמן כי האוס אוהב את קמרון וצ'ייס עושה מה שאומרים לו בלי בעיות. שניהם לא פחות טובים מבחינה מקצועית מפורמן. והאוס מבין מספיק בנוירולוגיה בעצמו, הוא לא צריך נוירולוג בצוות. מבחינת הדמיות, לדעתי צ'ייס נותן גיוון בספקטרום של הדמויות יותר מאשר פורמן. ואני לגמרי בעד צ'ייס\קמרון. צ'ייס היה דמות טובה ברוב העונה הראשונה. בעונה השנייה הוא הפך לשק חבטות של האוס ובזה הוא גם טוב

shanistern

New member
ברוך שובך רן.

באמת תהיתי מתי תצוץ, איך אתה נותן שירדו ככה על קמרון?

randomguy

New member
תודה שני! ../images/Emo13.gif

צצתי כשנגמרה המלחמה. לא הייתי בקטע של לדבר על האוס כשאחים שלי וחברים שלי גויסו למילואים. בקשר לקמרון, אני בעצמי פחות דומה לקמרון (של עונה 1), אני פחות נאיבי, אני לא חושב שאני יכול לתקן את הפורום או להפוך אותו למשהו יותר טוב ואני מפסיק לנסות. עכשיו אני סתם כותב מה שבא לי מתי שבא לי
ושכל אחד יכתוב מה שבא לו, העיקר שזה לא ספוילר בלתי מסומן או משהו באמת מעצבן.

shanistern

New member
שאלה קשה מאוד

פורמן מעצבן אבל לא הייתי מוותרת עליו כי הוא קול חיוני בסדרה. צ'ייס מהמם אבל אנמי קמרון מתחבטת ונחמדה אבל יותר מדי מוסרנית ויותר מדי מתלבטת עם עצמה בשאלות קיומיות נראה לי שהייתי מורידה את צ'ייס ואת קמרון לחצי משרה ואז הייתי מורידה משרה בלי לפטר כי זה באמת קשה אם אין ברירה- צ'ייס

randomguy

New member
גם קמרון ניסתה למצוא פתרון שלא יפגע

באף אחד ולא יצריך פיטורים. היא הציעה להאוס שכולם יקצצו בשכר בשווי כולל של משרה, והאוס הציע את זה לווגלר אבל ווגלר לא הסכים.

randomguy

New member
תוצאות סופיות: פורמן "ניצח" ../images/Emo3.gif

פורמן הוא ה"זוכה" עם 11 קולות שהיו בוחרים לפטר אותו מהצוות. צ'ייס מקום שני עם 9 קולות. קמרון עם קול אחד.

Koki Girl1

New member
../images/Emo123.gif אבל איןן אי אפשר לפטר אף אחד

הם מושלמים ביחד

randomguy

New member
זה היה סתם דיון תיאורתי, אני חושב

שכולם יסכימו איתך שהם מושלמים יחד, כל השלושה, ואף אחד לא רוצה באמת שיפטרו אחד מהם

למעלה