על מי מבין השלושה הייתם מוותרים

Benjamin Turner

New member
כולם היו מתמחים לפני קבלת התפקיד-

הם לא התמחו אצל האוס, מן הסתם, שהרי אין קשר בין ההתמחויות שלו להתמחויות שלהם. א. לא בטוח שבחרו שלא להזכיר את בתי הספר של שני האחרים וב. לדעתי זה ממש לא מרמז על רמה, אם כי פורמן באמת למד בפקולטה נחשבת יותר מזו שבה למדה קמרון (אבל שוב, זה לא קשור לבכירות תחת האוס).

סלוניק

New member
אבל כן מרמז על רמה אקדמית.

האופן שבו פורמן הוא יו"ר האופוזיציה נגד האוס בכל מה שנוגע לשיטה טיפולית כן מציגה אותו במידה מסוימת בתור הבכיר מבין השלושה.

Benjamin Turner

New member
אני חושבת שאתה מתכוון שזה מציג

אותו כמוכשר מבין השלושה. אין קשר לבכירות. אני גם לא חושבת שיש קשר לכשרון-יותר לבטחון עצמי, לרוב בלתי מוצדק, ולחוסר הערכה בסיסי לגאונותו של האוס, אבל זה כבר נתון לדיון. מבחינה טכנית, ממה שראיתי, אין לדעתי לאף אחד מהדאקלינגז בכירות על האחרים. אגב, קמרון וצ'ייס מתנגדים להאוס לא מעט, וגם צודקים לא אחת. הם פשוט פחות בוטים מפורמן.

J e i n

New member
אני מסכימה שזה היה פתאומי..

לפני לא שמתי לב לשום דבר בסיגנון הזה אצלו. אולי מייחסים לזה יותר מידי חשיבות, אבל העניין הוא שזה אחד הדברים הבודדים שניתן היה לייחס לו איזושהי חשיבות לגביו, כך ששופטים אותו לפי זה פשוט כי לא היה שום ארוע בולט אחר שיכל להעיד על האישיות שלו (מאיפה שאני ראיתי, לפחות). . . . יאי, היום יום שבת
האוס :)))

סלוניק

New member
הוא ראציונליסט.

ונוטה להיות הראשון להתנגד לשיטות הטיפול של האוס (לא להנחות שלו כמו קמרון, אלא לטיפול עצמו). הוא הראשון ב-Honeymoon שחוסם את האוס לפני שיזריק פרוטאין לבעלה של סטייסי (מה שמו), הוא זה שרץ אחרי האוס למנוע ממנו להעיר את הנער הפגוע מכוויות ב-Distractions ולא חסרות דוגמאות אחרות לכך.

Benjamin Turner

New member
הוא פוחד הכי פחות מהאוס, ומעריך

אותו הכי פחות, זה כן. זה מאפשר לו להיות יותר אקטיבי ולעמוד יותר על שלו מולו. ושמו מארק.

פורמן

שמתי לב שאני במיעוט פה, אבל אני שבה ומזכירה שצ'ייס לא מושך רק ילדות בנות 12-14, גם ילדות בנות 17
פורמן קוץ בתחת ומתנגח באופן מעצבן בכל אחד, הייתי מוותרת עליו.. צ'ייס אומנם רכיכה אבל הוא אחלה eye candy בעייני..

ToryMaster

New member
בהחלט

בעיני גם הדמות שלו מעניינת, רק חבל שלא נותנים לה מספיק זמן מסך.

אה אגב אם כבר העלנו את זה..

לא הבנתי בדיוק איך הקטע הזה נגמר.. ז"א אני זוכרת שהאוס רצה לפטר את צ'ייס ואז השמן לא נתן לו, אבל אני לא זוכרת מה נסגר בסוף ואיך השמן עף מהסידרה.. אם מישו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד:)

Hieros Gamos

New member
קמרון התפטרה ואז העברנו פרק וחצי

שקט בלעדיה. בפרק 18 (שזה הפרק הראשון בלעדיה) ווגלר מחליט לכנס את הבורד של ביה"ח ולגרום לכך שיצביעו להעפת האוס. הוא צריך הצבעה פה אחד אבל ווילסון מתנגד ואז הוא מחליט להעיף את ווילסון, הם מעיפים את ווילסון ועומדים להתכנס שוב כדי להעיף את האוס אבל קאדי נזכרת למה היא שכרה אותו מלכתחילה (עם התינוקת שכביכול ההורים שלה הרעיבו אותה אבל היה לה איזה...משהו
והאוס אומר שהיא תעשה ככה וככה ושכשהיא שואלת למה שאתה לא תעשה הוא אומר אני לא אהיה פה כשהתוצאות יחזרו) ומביאה להעפה של ווגלר ^^' בBAB יש את אחת הסצינות האוס/ווילסון היותר טובות

סלוניק

New member
ואולי גם הפרק עם הפסקול הטוב ביותר

הלא הוא שיר הסיום Happiness, של Grant Lee Buffalo.

Hieros Gamos

New member
אני מעדיפה את ג'ף באקלי שהיה ב2X01

באופן אישי...ואת the who שהיו ב1X14 אבל אם אתה אומר

סלוניק

New member
אם אני זוכר נכון

מדובר בפתיחה של Teenage Wasteland. ובכן, אני בספק אם מישהו היה זוכר את הביצוע הזה לולא ההקשר לתסריט (למי שלא זוכר, האוס מנגן על קלידים ותופים דמיוניים במקביל למוסיקה רגע לפני שווגלר נכנס), ואני לא בטוח שאני פסקול בביצוע של באקלי. יכול להיות שזה היה קאבר שלו ל-Halleluja?

Hieros Gamos

New member
אכן הקאבר שלו להללויה(של ג'ף באקלי)

זה השיר Baba O Reilly ואנשים זוכרים אותו כי זה שיר גאוני, עם סצינה גאונית וכמובן שישר אחריו יש את הבה נגילה
-D
בלי שומקשר, אני גם מעדיפה את הרולינג סטונס
וגם לדמיאן רייס יש שם אחלה שיר נדמה לי שבהאמפטי דמפטי אבל אני לא בטוחה

סלוניק

New member
זה אותו שיר

Baba O'Reilly ו-Teenage Wasteland הם שמות זהים לאותה יצירה. איזה ביצועים היו לרולינג סטונס ולדמיאן רייס?

lovely max

New member
יש לסדרה הזאת טעם מוזיקלי טוב :)

"You Can't Always Get What You Want" by the Rolling Stones פתח וסגר את העונה הראשונה. damien rice - delicate בסוף פרק 3 בעונה השניה.

למעלה