על עריכה ואינטואיציה

Seventh Element

New member
NLP זה דיי פיתוח של פסיכולוגיה....

כמובן לא פיתוח ישיר, כי אכן אין בינהם קשר, אבל יותר כמו הדרך המתוכחמת יותר לנסות לפתור בעיות של אנשים. לא הבנת את מהשפט שלי נכון, מה שכתבתי זה שאם לומדים NLP, זה עוזר למנטליסט כמו שאם הוא ילמד ויקרא על פסיכולוגיה. זה יעזור לו במופעים שלו.

michaeler

New member
זה כבר תלוי בנקודת המבט לדעתי.

בכל אופן, לא סתרתי אותך או משהו, פשוט ציינתי נקודה.

רן המלך2

New member
הנחת היסוד שלך שגויה.

נמרוד לא מסוגל לדעת על סמך 2, 3 מילים ( גם לא על סמך 100 מילים..) מי דובר אמת ומי משקר, מדובר בטריק די חביב.

../images/Emo45.gif בדיוק ככה! אינטואיצה = מיתוס

"האינטואיציה" אליה טוענים אנשי המנטליזם היא טריק חביב (ולא אינטואיציה "אמיתית") שיוצר הרבה צרות, שלא באשמתו. צרות כי הציבור ואחרים מאמינים שניתן לקבוע האם אדם משקר בקלות יחסית - קביעה שממש לא עומדת במבחן המציאות!. חמור מכך, חוקרים ו"אנשי מקצוע" למינהם חושבים שהם יודעים לזהות שקרנים (נחקרים, מרואיינים וכדומה) וגורמים ליותר נזק מאשר תועלת, מתוך אמונה נאיבית במיתוס "האינטואיציה".

נ ע ם1

New member
אני הייתי בהופעה שלו ו

הוא עשה את זה לידיד שלי, והוא רק אמר לו להגיד היי, והוא ידע איך קוראים למי שהוא חשב עליו

adm1947sm

New member
איך מגדירים שקר?

יש אנשים שחים עם שקר כמו אורי גלר ויושנים בלילה טוב יש אנשים שזה דרך חים לשקר אז לא אינטואיציה ולא כלום יעזור בדרך כלל שקר זה דבר שלא נכון רק אצל אנשים זה דרך חים וזה לא רק אורי גלר זה ארבה אנשים אולי קודם כול נגדיר שקר ואז נגלה מי משקר או דובר אמת

realface

New member
לא צריך טריקים לדעת אם אדם משקר

כשאדם משקר הדופק מתחיל להאיץ, האדם שמשקר מתחיל לגעת בעצמו יותר מהרגיל, להביט למטה על מנת להיזכר בשקר, לא מעיז להביט אל אדם ששיקר מולו בגובה העיניים כשהוא מדבר ועוד ... אצל נמרוד, השפת גוף מתבטאת בזה שהוא גורם לאנשים להאמין שזה באמת אפשרי לקרוא מחשבות של אנשים, כל האינטואיציה וכל החרטה זה קישקושים. הכל שקר, אין דבר כזה. אני לומדת מד"ח וסוף סוף הבנתי את הפואנטה, אני חייבת להודות שגם אני נפלתי בפח, אך לא עוד. אם יש מישהו שחושב שהוא קצת יותר מבין ממני שיתקן אותי.

נ ע ם1

New member
יש בזה משהו, אבל רואים שאורי גלר

משקר.... אבל מזתומרת להגדיר שקר?

למעלה