גם לי..
מצטער, לא קראתי את תגובתך לחמו מפאת אילוצי זמן, בכל אופן, ברור שאינני מחשיב שיטות כNLP, שפת גוף וסוגסטיות כטריקים ומהנחה זו כמובן נגזרת טענתי - נמרוד משתמש ב99% מהמקרים בטריקים של קוסמים. אי אפשר באמצעות השיטות שפורטו דלעיל לשלוט בתגובותיהם של בני אדם במצבים מסויימים, לאתר חפצים, להבדיל בין אמת לשקר וכו'. מנטליסטים אוהבים להשתמש במונחים מעולם המדע ובכלל במונחים מתחומים רציניים אחרים כדי להעניק מימד רציני ואמין לטריקים שהם מבצעים, הם מנצלים את חוסר הידע של חלק מהאנשים שאינם מודעים למגבלותיהם של תיאוריות, תורות, טכניקות ושיטות.לא משנה כמה תלמד ותתאמן בקריאת שרירים ושפת גוף, לעולם לא תצליח לעשות באמצעותם את מה שנמרוד ומנטליסטים אחרים טוענים שאפשר. לגבי הדוגמא על המשטרה, "לא ידוע לי" זה לא אומר שלא קיים, תן לי לחדש לך, יש במשטרה ובגופים אחרים האמונים על אכיפת החוק תפקידים שונים ומגוונים, לא כולם שוטרי תנועה או מפזרי הפגנות לעת מצוא, יש את היס"מ, הימ"ר, יחידות שיטור עילית, הימ"ר, ימ"מ, ימ"ס, ימ"ג, יחידות בילוש מיוחדות, מודיעין וכו' ( ועוד לא התחלנו לדבר על מערכת המשפט...) לא כל אנשי המשטרה טיפשים כפי שאתה חושב ולמען האמת, אני משוכנע שהחריפים והמוכשרים מביניהם, אפילו יודעים שבלתי אפשרי לאתר חפצים ע"י קריאת שרירים...( פרט לאריה עמית אולי..) לגבי "תאמין לי שאיזה קורס של כמה שיעורים ממש לא מספיק".. קורס של כמה שיעורים אולי לא מספיק, אך ניסיון של 40 שנה בתחום, תואר בקרימינולוגיה ומסלול הכשרה מיוחד בהחלט יכולים להספיק, הרבה יותר מה-2 וחצי ספרים שקרא נמרוד על "טכניקות מיוחדות" של מנטליסטים..