כבר כמה ימים שאני קורא את
ההתנגחויות האלה שלכם אחד בשני, ולפחות שלוש פעמים עמדתי לכתוב "די כבר, ילדים קטנים. לא בשביל זה קיים הפורום הזה". בכל פעם החלטתי לוותר בסופו של דבר, בתקווה שאו שתגיעו להסכמה, או שאחד מכם יחליט לסיים את זה כמו בן אדם בוגר. ובכן, michaeler הראה שהוא הבוגר מבין שניכם. ואם נוסיף את Flagg1 , אז שלושתכם. לו לפחות הייתה החוכמה לסיים עם זה. ואתם כמו ילדים בגן ממשיכים עם ה"אתה יותר הומו, אתה יותר הומו" שלכם. אני מודה, לא מבין הרבה במנטליזם, ולכן לא אתערב. אבל בהתנהגות בוגרת אני מבין, ושניכם ממש לא מתנהגים כמו אנשים בוגרים. וגם הבדיחות האלה, אגב, ממש לא בוגרות. הומור של ילדים קטנים. כמובן שאני גם לא מצדיק את ההערה של michaeler לגבי חוש ההומור, גם אם הוא גרוע, לכתוב את זה לא הופך אותך לטוב יותר, וזה היה ממש לא לעניין. המסקנות שלי: 1. רן, אכן הייתה לך טעות. ואין שום דיעות חצויות בפורום לשון. בן אדם אחד, שטוען שהוא לא בטוח, חושב אחרת, ולבסוף הפסיק להתווכח. מנהל ביחד עם גולשים ותיקים הסכימו שהייתה לך טעות. 2. הויכוח התחיל על כלום. רן- אין לך שום דרך בדוקה ומדעית להגיע למספר 99%, מכך נובע שזו הנחה שלך, ולא נתון מדוייק בביטחון מלא. 3. michaele לא בהכרח הוכיח שחוש ההומור שלו טוב יותר, ולזלזל ולפגוע ככה באנשים זה התנהגות ילדותית ולא לעניין. michaeler, לא ראיתי יותר מידי בדיחות טובות שלך, אז איך אתה יכול לומר שחוש הומור של מישהו אחר הוא גרוע? וזה לא משנה אם זה נכון או לא(מה שזה גם סובייקטיבי לחלוטין). 4. בדיחות על הומואים - לא לעניין. גם להתחיל עם זה וגם להמשיך עם זה גרוע באותה מידה. כמו תינוקות. ויודע מה, רן, אם תשים לב, אז כמו שmichaeler כתב שהוא חושב שתענה(תענו), אז בדיוק ככה עניתם. נקודות למחשבה, מקווה שתקבלו בהבנה את דעתו של אדם בוגר. ותתבגרו, שלושתכם.