על קצר תקשורתי וסביבה מוגנת

dori78

New member
אני אחדד

היה לנו פה שרשור של סלבריטאים שנשארו בתולים עד גיל מבוגר מבחירה אישית, רובם נראים מצוין.
יש פה לא מעט גולשים שנראים טוב ואפילו טוב מאוד (לפחות על פי עדותם).
חלק מהגולשים חסרי נסיון מבחירה ולכן לא משנה איך הם נראים.
חלק מהגולשים חסרי נסיון לא מבחירה, למרות שהם מראים מצוין.
מצד שני, שמענו לא מעט סיפורי "יש לי חבר גמד שמן ושעיר שמתקתק חצי עיר".

ככה שכן, אין קשר בין מראה חיצוני לחוסר ניסיון.
אני כן חושבת, שיש קשר הדוק בין ההערכה העצמית שלנו לבין חוסר נסיון.

Reyn

New member
אבל יש קשר.

אפשר לחשוב ולנסות לשכנע את עצמנו עד מחר שאין, אבל המראה הממוצע בפורום הזה פחות טוב מהמראה הממוצע בחברה. מצער, אבל מה לעשות. כמובן שזו לא הסיבה היחידה לחוסר נסיון, אבל זו אחת הסיבות.

askimosi

New member
ומאיפה הסקת...

שהמראה הממוצע של הגולשים כאן נמוך מהממוצע?קיבלת צילומי פנים וגוף של גולשים?
אני מסכים עם מה שכתבה דורי יש קשר הדוק בין הערכה עצמית נמוכה\חוסר ביטחון לחוסר נסיון מיני\זוגי.אייך שאתה תופס את עצמך ככה תופסים אותך האחרים.

תרגיש טוב,
אסקימוסי

Reyn

New member
האמת שכן, ראיתי כמה מהגולשים..

והרבה אחרים נמצאים כאן בגלל עודף משקל, גובה נמוך וכו'. שוב, לא כולם.

askimosi

New member
יפה...

זה שראית כמה,לא אומר שהמראה הכללי כאן נמוך מהממוצע.

חוץ מזה יש עוד הרבה דברים שלא ציינת,כמו:חששות,חרדות(מאינטמיות),חוסר מודעות עצמית(שזה כולל בעיקר:בעיות בהבנת הזולת,אגו עצמי גבוה,ושאר צרות בקשרים בין אישיים)
אז נא לא להכליל את רוב הגולשים כאן.כול אחד והצרות שלו אייך שאומרים.

בברכה,
אסקימוסי

Reyn

New member
*דופק את הראש בקיר*

מדהים, פשוט מדהים שאתה אומר לי לא להכליל אחרי שכתבתי פעמיים, בשתי הודעות נפרדות אחת אחרי השנייה, שאני מדבר על חלק מהמקרים ולא על כולם.

askimosi

New member
תמשיך לדפוק
רק אל תשכח ללבוש קסדה

הגבתי לך על מה שכתבת ואני מצטט:"אבל המראה הממוצע בפורום הזה פחות טוב מהמראה הממוצע בחברה. מצער, אבל מה לעשות."נקודה סוף פסוק.
ואז אמרת:"האמת שכן שוב לא כולם - נכון או לא?

אז הדגשתי לך את עניין ההכללה,כי במשפט הקודם הכללת וכאן כבר התחלת לשנות כיוון.לא בא להתווכח איתך פשוט לא הסכמתי עם ההכללות שלך זה הכול,מקובל?
מקווה עכשיו הבנת,אם לא מבחינתי הדיון סגור ואין מה להוסיף פה יותר.

בברכה,
אסקימוסי

ויש פה אנשים שנראים טוב+

מבלי להישמע שחצנית (אתם מוזמנים לקטול אותי), אני ביניהם. גברים ונשים לא מפסיקים להחמיא לי ואני לבד(!). המראה החיצוני לא בהכרח קשור לניסיון/ חוסר ניסיון (אלא אם אתם נראים כמו איש הפיל). יש גם 'מכוערים' שמשיגים בחורות יפות ומזיינים בלי סוף. בסופו של דבר זה קשור לביטחון עצמי, דימוי עצמי ולאיך שאנחנו מציגים את עצמנו כמו שאמרו לפני. מה אין בחורות שמנות שיש להם חברים חתיכים? אין בחורים גמדים ולא אטרקטיבים (כמו ציון ברוך ואיתי תורג'מן) שמשיגים בחורות יפות?

askimosi

New member
זה בתגובה אליי?אם כן זה בדיוק מה שאמרתי

אכן מסכים עם מה שכתבת ומה שכתבה דורי.דימוי עצמי וביטחון עצמי הם מפתח דיי מרכזי כאן
בנוסף כמון לשאר צרות כאלה ואחרות כפי שציינתי באחד התגובות שלי

מסכים,
אסקימוסי

askimosi

New member

טוב התעצבנתי על ההכללות שנעשו, אלך להתנחם בתפוחי - אדמה

הלכתי לאכול,
אסקימוסי

למעלה