קודם כל-תודה על המחמאה! שנית כל
זה לא אומר שאם אני יפה אני חייבת שיהיה לי נסיון מיני, זה לא אומר שאם אני בת 21 אני לא יכולה להיות חסרת נסיון מיני,
למה ההכללות הללו? מזה משנה מה הגיל או איך הבנאדם נראה? משנה שתכל'ס, הוא חסר נסיון וכן מעל גיל 18(שזה בערך גיל שמימנו זה מתחיל להיות מאוחר) אנחנו כאן בשביל לגבש את האנשים שדומים לנו ואולי להכיר ואולי לעזור ואולי לתמוך,
אנחנו לא באנו לכאן בשביל לקטלג מי מתאים ומי לא, באנו במטרה אחת וזה השיתוף שמימנו באה הפתיחות ומימנו באים העזרה והיכולת להבין את השונה, ובאופן כללי שיהיה בית חם ותומך גם לאנשים שלא התמזל מזלם להתנסות מינית וזוגית בגיל צעיר יחסית(כמו הרוב)
לגבי אנשי מקצוע-אני אישית לא חושבת שהמצב כאן דורש אנשי מקצוע(יכולים להתקיים "אירוחים" של אנשי מקצוע, זה כבר משהו אחר) כי להיות חסר נסיון מיני וזוגי לא מעיד על מצב לא תקין, חלקנו כאן אולי יהיו עקב חסמים נפשיים וכד' במצב הזה אבל חלקנו פשוט לא התמזל מזלנו או שלא ידענו ולא הבנו כי חלקנו גם טיפוסים ביישנים(אל תשכח) זה לא קל לבנאדם ביישן וסגור ומופנם לפתח קשרים ובטח שלשכב עם אחרים בצורה ספונטנית,
לגבי מפגשים-נחיה ונראה
הפורום רק בתחילת דרכו וצריך לגבש גרעין מסויים של חברי פורום קבועים ואז לקיים מפגש. הבעיה לדעת לגייס את הבנאדם המתאים לארגון המפגש ולדעת לעשות זאת בצורה טובה שבסוף המפגש כולם יצאו עם חיוך ולא עם תחושת אכזבה/מרמור,