על קרקס ולוליינית על חבל דק

noa128

New member
תודה לך מלכתי ../images/Emo47.gif

וכן - דיברתי איתה על כך. כל הצעת ייעול שלי להשיב את הריגוש הביתה - נתקלה בהסבר למה זה לא יעבוד - תסעו לסופ"ש - אני נכבית מחוץ למיטה שלי - תסעו לחו"ל - אני מבלה את החופשות שלי במנוחה ושינה - תבלו זמן יחד - אין לנו זמן - שנינו עסוקים מאד בשלל עיסוקינו מחוץ לבית. בהתחלה לא הבנתי - אחר כך כשהיא סיפרה על הרומן ונדלקו לה העיניים - הבנתי למה כל כיוון של החזרת הריגוש הביתה בכלל לא מגיע אליה.. היא לא בעניין עכשיו וזהו - חבל ובעיקר חבל"ז. ותודה לך על ההערה - מסכימה איתך.

nikolKim

New member
לתת לחברה שלך לקרוא בפורום?

האם יש סיכוי שתתני לחברתך לקרוא את מה שכתוב כאן. אני מבינה אותך ואת חברתך מאוד, גם אני שם אבל אחרי קריאה של כל התגובות אני הולכת לסיים את הבלאגן שלי. תודה!

noa128

New member
העיקר שאת שלמה עם העניין

ואם הארנו את עינייך - לכבוד ולעונג
וברוכות המצטרפות

לאחר קריאת כל העץ המרשים

אני חייב לציין ש (א) אני שמח לקרוא דיון רציני בנושא כל כך רגיש ו- (ב) שאני מסכים עם כולכם, כמו הרבי... :) האמת היא שהייתי שם, בשני הצדדים, וראיתי גם חברים וחברות שהיו שם או שנמצאים שם. לעניות דעתי אין אמת אחת ויחידה, אין אמת מידה מוסרית אוניברסלית ואסור לשפוט אנשים גם אחרי שהיינו במקומם, כי בנעליים שלהם זה מרגיש אחרת גם אם עושים את אותה דרך. איני מכיר את משתתפי הפורום אבל אני חושב שיש גם הבדל בדיעות שהושמעו הנובע מנסיון חיים. כשהייתי בן 20 לא חשבתי כמו שאני חושב היום, וזה לא דבר טוב או רע - זה פשוט מה שקורה. ולגבי הגדרת הבגידה - הרי זה כל כך מותנה ומשתנה. אשתי בדיעה קיצונית - היא טוענת שאם אני משוחח עם מישהי שפגשתי באינטרנט שיחה אינטימית (לא ארוטית) זו כבר בגידה, אבל מקבלת ששיחה דומה עם חברת ילדות אינה בגידה. שאלתי אותה מתי תהפוך השיחה עם החברה מהאינטרנט ללגיטימית? האם זו שאלה של זמן? או שאחרי גיל 18 סוגרים את רשימת החברים ה"לגיטימיים"? ואם זה כך, האם מותר לי לקיים רומן עם חברה מהגן אבל לא עם ידידה שפגשתי לראשונה בשבוע שעבר? בקיצור חבר'ה - הנושא מעניין תמיד ולעולם לא נמצא פתרון המקובל על כולם. ואגב - אני חושב שגם אי אפשר להכליל לגבי דיעות "של גברים" לעומת דעות "של נשים", ואפילו העץ הזה מוכיח את דברי. שיהיה יום טוב ובבנין ירושלים תותבב"א ננוחם.. :))

noa128

New member
פרפטום יקר ../images/Emo13.gif

תודה על דבריך - אכן נושא גדול ואפשר להמשיך להתפלפל בו בלי סוף - אני בטח בעד..
לא יודעת אם זו הייתה הכוונה - אבל אני מקבלת את דבריך כמחמאה... אנא ראה עצמך מוזמן להמשיך ולכתוב כאן אצלנו - ברוך הבא

מרסל14

New member
בגידה

בגידה פוגעת בילדים ולא תדעי מאיפה זה בא לך..................

למעלה