עם ישראל צריך לעשות תשובה

לא ניראה לי !!!!!../images/Emo10.gif

בגלל זה יש פיגועים !!!!!!!!!!!!!!!!! כי הערבים רואים כמה שאנחנו שונאים אחד את השני .

dean4

New member
ואיך זה מוביל אותך

למסקנה שכדי לגרום לערבים להפסיק לשנוא אותנו צריך לחזור בתשובה?

תחשוב רק רגע ! ../images/Emo12.gif

אם הערבים ייראו שאנחנו כולנו מאוחדים ו-ייראו ש-אנחנו לא מוותרים על היהדות שלנו אז הם בעצמם יתחילו לפחד . הריי כל הפיגועים עכשיו זה בגלל ש-הם מנצלים את החולשה ש-אנחנו אוכלים את עצמנו .

oldfield

New member
הודעה מאחמד: תחשוב רק רגע

האומה המוסלמית צריכה לעשות תשובה ולדבוק באללה. אחרת תהיה כאן מילחמת אחים מוסלמי במוסלמי חס וחלילה. אם היהודים ייראו שאנחנו כולנו מאוחדים ו-ייראו ש-אנחנו לא מוותרים על האיסלאם שלנו אז הם בעצמם יתחילו לפחד. הרי כל ההפצצות עלינו עכשיו זה בגלל ש-הם מנצלים את החולשה ש-אנחנו אוכלים את עצמנו. (הערה חשובה: אני רק מדגים את ההיגיון המוזר שבדברי הדחליל. אני לא מנסה לקבוע פה דיעה פוליטית בעד או נגד מדיניות הממשלה)

טוב אחמד !

אוליי תמות כבר מ-עכשיו לפניי ש-יבוא משיח ויהרוג את כולכם ?????????????????????????????????????????????????????????

ודרך אגב .......................

הרב עובדיה יוסף צדק ב-קשר ל-ערבים : ............... הם כולם נחשים ו- עקרבים
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oldfield

New member
הודעה מאחמד: מה, המשיח שלכם רוצח?

ואללה, חשבתי אתם עם הספר. עכשיף אני מפין אתם עם הרצח, ומחכים למשיח רוצח. סבאח אל אסל אחמד

sarav55

New member
אנחנו מחכים למשיח

שיעשה נקמה בגויים שעד היום הזה שפכו דמינו כמים והוא יעשה זאת בצורה הכי טובה אמן

oldfield

New member
כאן אחמד: מבקש הבהרה

אז המשיח שלכם כשיבוא ישפוך את דמם של הגויים כמים? כל הגויים? כולל תינוקות? אם את יודעת מתי הוא מגיע בבקשה תודיעי לי, שאני אתכונן. רועד מפחד אחמד

oldfield

New member
שלום לך יהודי יקר

לרוב האנשים אין פה את הזמן והסבלנות לקרוא לינקים כמו זה. גם לי לו. גם לא לקרוא תשובות ארוכות ומייגעות, המועתקות מאתרים למיניהם. אם יש לך מה לומר, מה דעתך לומר זאת במילים שלך? עדיין מחכה לתשובות מדחליל ושרה בקשר למשיח.

sarav55

New member
מצטערת שרק עכשיו אני כותבת

פשוט לא עקבתי אחרי השרשור בימות המשיח יהיה מצב כזה שיראו אור גדול ובגל זה כל הגויים ירצו להתגייר אבל תהיה בעיה גויים ששפכו דם יהודי המשיח יעשה בהם נקמה ושפטים כי מי שמעז לשפוך את הדם של היהודים הוא מקבל באבי אביו זהו בקשר להבהרה התינוקות שנולדו לא יקרה להם כלום נראה לך שהמשיח יהיה עד כדי כך אכזרי

oldfield

New member
אחמד: טוב אז עכשיו קצת נרגעתי

אז אני שלא הרגתי יהודים אז אין לי מה לדאוג. נכון? (כי קודם הדחליל אמר לי: "אוליי תמות כבר מ-עכשיו לפניי ש-יבוא משיח ויהרוג את כולכם") ואני לא חושב שאני ארצה להתגייר גם כשיבוא המשיח... זה בסדר? את יודעת מה? קודם שיבוא המשיח שלכם ואז ניראה. כי אותנו לימדו משהו אחר לגמרי על יום הדין, ולפי מה שאני למדתי דווקא לכם כדאי להתאסלם. שלך אחמד

sarav55

New member
אני צריכה להיות האור שלך ולא להיפך

זאת אומרת שאם אתה תראה את הניסים והנפלאות בבוא המשיח אתה לבד תגיד ה' אחד ושמו אחד וישר תרצה להתגייר ללא כל תנאי מוקדם.

oldfield

New member
אחמד: את יודעת מה?

קודם שיבוא המשיח הזה שלכם ויעשה פה נפלאות ואז נדבר שוב. בסדר? מתי הוא מגיע? אני מקווה שזה יהיה לפני שאני אהיה מת כי אז אני לא אוכל לראות את הנפלאות. אולי רק מלמעלה, איפה שאני אשב בגן עדן עם 70 בתולות (לא מבין למה אני צריך כל כך הרבה, אבל ככה זה אצלנו. בטח שאני אגיע לשם יסבירו לי.)

טוב מאוד !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ש-הערבי השונא ישראל הזה ימות כבר .

למעלה