עם ישראל צריך לעשות תשובה

oldfield

New member
הודעה מאחמד: רק להרוג אותנו

אתם רוצים. אז למה שאני לא אגיד כמוך "שהיהודי השונא ערבים הזה ימות כבר"?

תפילה לביאת המשיח

הנוצרים ו-המוסלמים ש-היתעללו ב-יהודים יהיו עבדים של עם ישראל . נקמה על השואה ו-הפיגועים !!!!!!!!!!!!!!!!

blablash

New member
בדיוק, ולכן אם כל החרדים יהיו

ב"ה חילונים, אז כולם יהיו מאוחדים ולא יהיו פיגועים, אךךך החיים הטובים.

ו-אם כל החילונים יבינו ../images/Emo46.gif.....

ש-אין לנו על מי ליסמוך אלא ליסמוך רק על הקדוש ברוך הוא אז הערבים יתחילו לפחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!

פלסטיק

New member
זה עבד על הנאצים../images/Emo35.gif

שם סמכו רק על ה' אבל זה לא ממש עזר להם אותי לימדו שהפתרון האחרון כשקלו כל הקיצין הוא לסמוך על הנס לפני כן אתה אמור לפעול בעצמך

אז על מי כן אתה יכול ליסמוך ?????

על מי כן תיסמוך ????????????????????????????????? על שרון ????????????????????????????????. על פרס ???????????????????????????????????????? על בוש ????????????????????????????????????????????? על קלינטון ????????????????????????????????????????????????? הם יעזרו לך בחיים ?
אתה יודע ש-יש פיתגם ש-אומר : " תגיד לי מי החברים שלך ואני יגיד לך מי אתה " . " אם אין אני לי מי לי ? "

פלסטיק

New member
נתקע לך הכפתור של סימן השאלה?

אני אנסה להסביר בצורה אחרת. אותי לימדו שלא סומכים על אף אחד שיעשה לך את העבודה, אתה צריך לעשות אותה לבד, תסמוך רק על עצמך. ה' עוזר לאלו שעוזרים לעצמם. גם אם תתפלל מאוד חזק לא ירד לך מן מהשמים, לא יעופו לפיך שלווים ממולאים באורז, ואוייבנו לא יטבעו בים כשאנחנו עוברים קודם בחורבה. אני חושב שהיטלר הוכיח את זה יפה מאוד, אם לא רוצים להיות תלויים בחסדיו של עוד היטלר אחד כדאי שנלמד משהו מהעבר.

שהיה היטלר היו גם חילונים

אל תעבוד על עצמך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני אשאל אותך ברשותך . על מי תיסמוך אם אין לך על מי ליסמוך ?

מה הקשר ../images/Emo12.gif ??????????????????????

אם אין אני לי מי לי ????????????????????????? אל תהיה תמים עם בני אדם - תהיה תמים רק עם אלוהים !!!!!!!!!!! .

לא ענית לי על השאלה !!!!!!!!!!

בני אדם צריכים להישען תמיד על משהו . על מה אתה תישען אם חס ו-חלילה אין לך על מי ליסמוך ??????????????????????????????????????????????????????? ואתה מוקף אוייבים מכל הכיוונים
רק על אבא ב-שמיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oldfield

New member
האם יש על מי להישען? שאלה טובה

תראה, גם חרדים גם חילוניים נהרגים בפיגועים. גם חרדים גם חילוניים נהרגים בתאונות. גם חרדים גם חילוניים מתים מסרטן. ובשואה נרצחו יהודים ללא קשר לעוצמת אמונתם הדתית. אז מה הביג דיל של החרדי שנישען על אלוהים? לא ניראה לי שהוא זוכה להצלה מהקטסטרופות. האם יש על מי להישען? אולי כן אולי לא. אבל לפחות התשובה של פלסטיק ("נתקע לך הכפתור...") נותנת איזה כיוון שמוכיח את עצמו בשטח.

אתה בעצמך פלסטיק

כאילו שאין חילונים שנהרגים צעירים ובלי קשר לזה שהם מאמינים או לא מאמינים . בן אדם תמיד נישען על משהו כי בלי להישען הוא פשוט אבוד . אז אם אין לך מישהו שאתה יכול להישען עליו אז לפחות תישען על אלוהים .

oldfield

New member
תגיד, בכלל קראת מה כתבתי?

"כאילו שאין חילונים שנהרגים צעירים ובלי קשר לזה שהם מאמינים או לא מאמינים" נו... זה בדיוק מה שאמרתי!! "אז אם אין לך מישהו שאתה יכול להישען עליו אז לפחות תישען על אלוהים". זאת אפשרות. הנה עוד כמה אפשרויות על מי "להישען": על בודהה, על ישו. אפשר גם: על המשפחה, על החברים, על אהוביך, על הפסיכולוג. וגם: על מדיטציה, על מימוש החיים שלך. וכמובן הכי טוב: על עצמך ועל חוכמת החיים שלך.

תאמין אתה ב-בודהה ו-ישו ו-מוחמד

אני יש לי את האלוהים שלי ו-יש לי גם את : אברהם , יצחק , יעקב , לאה , שרה , רבקה ו-רחל

יש לנו להשען רק אל מלכו של עולם

דבר אחד צריך להבין, שמי שסיים את חייו אפילו שלא ברצונו בלי כוונה כמובן והוא רצה להמשיך לחיות, אבל הוא מת על ידי גוי בגלל היותו יהודי, הוא נקרא `הרוג מלכות`, יש לו חלק לעולם הבא במקום גבוה ביותר אצל רבי עקיבא וחבריו. אז מה שאתה רואה היום שאנשים מתים או לא, כולם מתים, אחד בתאונות דרכים, שני במחלות, שלישי באנטרקס, רביעי בפיגועים, אחד משבץ לב והרביעי החליק על בננה וכן… כולם מתים. למה השם בוחר לכל אחד את הסיום שלו? זה חשבון שמיים על כל בני אדם. איננו יודעים את מכלול מצוות ומעשיו של האדם ומחשבות לבו ויש דברים שהם מסורים ללב שלא רואים אותם בפועל. אתה יכול להיות עם חזות של שומר תורה ומצוות אבל מעשיך הם לא טובים. הקב``ה `חופש כל חדרי בטן`. יתרה מזאת, יש מצוות שהם שייכות ללב כמו `לא תיקום`, `לא תיטור`, `ואהבת לרעך כמוך`, זה דברים שמסורים ללב, `לא תשנא את אחיך בלבבך`, יש דברים שהם בלב, רק השם רואה אם אתה מקיים או לא. לכן כל אחד יש לו את החשבון כי מי שהוא לא מאה אחוז, יש עליו תפיסה. אם אתה מאה אחוז צדיק גמור, אפילו המשחית ניתן לו רשות והוא לא מבחין בין צדיק לרשע, בצדיק גמור לא נאמר. בצדיק שרובו זכויות, יכול להיתפס, בשעה שניתנת רשות למשחית כמו בפגועים אבל אם זה לא, אז גם צדיק ינצל. אבל אם זה בשעה שניתנת רשות למשחית, רק צדיק גמור ינצל. או, כמו שגמילות החסדים במידה כנגד מידה תואיל לו. אז לכן, אין שאלה למה נהרגים כאלה או אחרים, זה חשבון פרטי.

oldfield

New member
אין כל כך קשר בין מה שאני

כתבתי לבין התשובה שלך. תגיד, אתה כתבת את זה בעצמך או העתקת? אם העתקת, אפשר לדעת מהיכן?

K O BB R A

New member
נחזק את הדברים (בספר דברים פרק לב פ

נחזק את הדברים (בספר דברים פרק לב פרשת וילך) כאשר היהודים באשכנז היתבוללו עם הגויים והתחתנו נישואי תערובת כמו שידועה לנו המילה "אמנסיפציה" שאומרת שיהודים יתנהגו כגויים וכגרמנים לכל דבר כדי לקבל את הזכויות של האזרח הגרמני ועזבו אלוקים חיים והלכו לחוקות הגוים כאשר יש איסור מוחלט לא ללכת בדרכם ולא להתערבב איתם שנאמר "לא תיתן זרעך למולך". "מולך" פרושו לא תיתן את זרעך לעובדי אלילים ועוד אני ה’ אלוהיכם אשר הוצאתי אתכם מארץ מצרים לא יהיה אלוהים אחרים וכו’. ובא הפסוק בפרשת כי תבוא ואמר בעידן ובתקופה כזאת ישא אלוהים גוי עז פנים שסימלו ידאה כנשר (והסמל של היטלר ימח שמו ושם זיכרו היה נשר) ולא יחון לא זקן ולא נער וכו’. עיין בפרשת כי תבוא על כל הזוועות שקרו בשואה . נחזק את הדברים (בספר דברים פרק לב פרשת וילך) "ויאמר ה’ אל משה הינך שוכב עם אבותיך וקם העם הזה וזנה אחרי אלוהי נכר הארץ אשר הובא שמה בקירבו ועזבני והפר את בריתי אשר כרתו איתו -וחרה אפי ביום ההוא ועזבתים והסתרתי פני מהם -והיה לאכול ומצאוהו צרות רבות וצרות ואמר ביום ההוא הלא כאין אלוהי בקרבי מצאוני הרעות האלה -ואני הסתר הסתיר פני ביום ההוא" שני דברים ברורים בפרשה א. שזה יהיה לא בתקופת משה שנאמר בעודין שמשה שוכב עם אבותיו. ב. כאשר היהודים היתבוללו עם הגויים שנאמר ..."וזנה אחרי אלוהי נכר הארץ אשר הובא בקירבו"... כלומר בקירבו שכבר נהיה קרוב אליו כמו חוקי אמנספציה שהיו יהודים שהתחתנו עם גויים, והתבוללות היתה בשיעור של שישים אחוז ומי יודע אולי אם לא היתה השואה ההתבוללות היתה נהפכת למאה אחוזים והיתה נמחקת התרבות היהודית באשכנז. לכן אומרת התורה לגבי להיות דתי או חילוני יש שכר ועונש אך זה בעולם הבא אך דבר אחד העם היהודי נותן את הדין בצורה קשה ביותר בעולם הזה לגבי ההתבוללות בין יהודים וגויים ואת זה ה’ אינו מוכן לסבול. למה? אומר איוב "החקר אלוה תימצא. אנחנו כאן אורחים בעולם הזה ואיננו יודעים עוד הרבה קושיות, אפילו על פעולת המח וגוף המדהימים וכשם שהקב"ה ברא את החשמל שנגיעה של (+) עם (–) ללא צרכן או במילים אחרות נגיעה של פזה ואפס יוצרת קצר ופיצוץ חשמלי כנתון ודאי, כך גם, הקב"ה יצר נשמה יהודית טהורה מול נשמה של גויים ששונה מהנשמה של היהודי. וכאשר ישנה התבוללות ומיתעברות נשמות יהודיות עם נשמות של גויים יוצרים שואה. וזה הוזהר בתורה שהיא הוראות יצרן לנשמת היהודי, ולכן היה על היהודים להיזהר מלשכוח חוק חשוב שכזה וכשיהודי נכנס לכיבשן של אש הוא אינו יכול לומר למה נשרפתי הלא מלכתחילה אסור לנגוע באש, וגם אנו אומרים הלא מלכתחילה היה צריך למנוע את ההתבוללות בשואה שהגיע לשישים אחוז וכך היום חוסכים מאתנו את הסבל האכזרי הזה. עם ישראל נמדד בעולם הבא כל אחד לפי מצוותיו באופן פרטי אך בעולם הזה הוא נמדד כגוף אחד כי בני ישראל ערבים זה לזה לכן נהרגו גם דתיים וכשהאצבע כואבת כל הגוף סובל. והצדיקים לעם ישראל ככפרת עוונות כמו יהודי שלוקח משכנתא לקנות דירה ויש לו שני ערבים, ברגע שהיהודי לא משלם, ישלמו הערבים. ומי לנו ערבים יותר טובים מהצדיקים שאין להם עוונו,ת כדי לכפר על עוונות של עם ישראל ולחסות את המינוס הגדול שיש בשמים שנאמר מיתת צדיק מכפרת עוון.

למעלה