עם ישראל צריך לעשות תשובה

זה פשוט מאוד ! ../images/Emo13.gif

כנס ל-אתר האינטרנט של ICQ ב-כתובת WWW.ICQ.COM . יש שמה כמה גירסאות ואתה צריך לבחור את הגירסה העברית . אחרי שאתה תיתחבר אל הגירסה העברית אתה תקבל מספר אישי שבו אפשר יהיה להיתחבר אלייך

The monitor

New member
לא נראה שאחזור בתשובה. אני מציע

להתאחד סביב רעיון החזרה בשאלה. אם הערבים יראו כמה אנו מאוחדים - ימלא לבם מורך, ויפסקו הפגועים...

Baby Boo

New member
שניה אם נחזור בתשובה לא יהיה הרג?

זה בעצם מה שאתה אומר? כי כל הטענה הזאת מופרחת מתחילת!!! רק בזמן האחרון העם היהודי הוא חילוני בחלקו פעם כל היהודים היו דתיים! ותמיד אבל תמיד רדפו אותם. או גם כשהתחילו להתבולל בשביל להישתלב עדיין היתה זיקה לדת ומה לא היה הרג? היה!! תעשו לי טובה טוב..

התולעת 1

New member
הכל תלוי באחדות עם ישראל

השר רובינשטייןמצהיר, שיכניס לבתי הספר הממלכתיים את תורת הרפורמים והקונסרבטיבים, פרושו של דבר שהוא רוצה התבוללות בעמ``י, אבל ברוך ה` בעז``ה יתברך התורה הקדושה לימדה אותנו חמור עצבים אפרים הנח לו, אפי` אם ישראל חלילה יתחברו לע``ז והם נמצאים באחדות גמורה הקב``ה אומר הנח לו כי האחדות שומרת על עמ``י. בדורו של אחאב שהיו עובדי ע``ז היו יורדים למלחמה ונוצחים למה כי לא היו מספרי לשון הרע, בדורו של שאול המלך שהיו צדיקים יורדים למלחמה ומפסידים מדוע? משום שהיו מספרי לשון הרע ולא היו באחדות, האחדות שומרת על עמ``י, בדור הפלגה כת` ויהי כל הארץ שפה אחת ודברים אחדים, כולם התחברו למרוד במלכו של עולם במגדל בבל והקב``ה אומר נרדה ונבלה שפתם, אם לא נרד ונפריד אותם ונבלבל אותם אז יעלה בידם, אפי` אם מתחברים לרעה מצליחים להשמר בגלל האחדות, ואם כך לרעה,,, על אחת כמה וכמה חיבור של תורה כזה למצוה יכול לשמור בנו מכל רעה. אנחנו צריכים להתבונן בכל מקום ומקום איפה שהם רק שומעים שיש יהדות כמו שכתוב בפס` מהרסיך ומחריביך ממך יצאו, ראשי תיבות מהרסיך מערך ומחריביך רץ ממך יצאו, כל מקום שהם מגיעים הם שמים את היד שלהם.

הרוצה בשלום יתכונן ל- מילחמה ../images/Emo70.gif

המצב לא ניראה שהולך להיות יותר טוב . השמאל הקיצוני מסית ו-שונא דתיים ו-חושב ש-רק הוא הכי חכם והכל מגיע לו !

Baby Boo

New member
מה הימני לא חושב שהוא חכם?

אני אישית לא שמאלנית בדעותי אבל לא ימנית קיצונית אבל נגיד יש דברים רבים שאני מסכימה עם לפיד בקשר לכפיה ויש דברים רבים שאני רואה בהם היגיון אצל הציבור הדתי. המילחמה היא לא בתוכינו לפחות לא זאת המילחמה המדוברת המילחמה היא עם שכנינו ומה לעשות זה לא יגמר לא בגלל השמאל אלא בגלל שאנחנו שונאי דם וככה זה העם הערבי לא רוצה בנו ואני לא רוצים בהם ואנחנו נילחמים על אותה המדינה, על אותה האדמה. ועד שלא יהיו פה שתי מדינות כמה שאני לא רוצה את זה שפיכות הדמים לא יפסקו!

שלום בתוך עם ישראל יביא ל-שלום

רק עם נעשה שלום בתוכנו אז יבוא שלום עם הערבים ויבוא משיח צידקנו . בינתיים יש כאן שינאת אחים וגם קצת " ערב רב " ( סליחה על הביטוי ) ש-שולט ו-ששונא דתיים רק בגלל שהם ניראים דתיים .

Baby Boo

New member
אני אולי טיפשה אבל לא הבנתי כלום

הבנתי שאחדות עם ישראל תגרום לאלוהים לשמור עלינ? אבל מי אמר שהאחדות נובעת משמירת הדם? למה אחדות עם, שהוא מורכב מבני אדם, נובעת משמירת שבת ואכילת כשרות. למה האחדות לא מובעת מאמונה בעם שלך, באנשים שלך, בני מינך. בשמירה על כבוד הדדי ואהבת רעים? למה הכל קשור לחוקים שנכתבו על ידי בני אדם אחרים?

תיסתכלו על הפיגועים../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo88.gif../images/Emo16.gif

תיסתכלו כולכם מה קורה אחרי פיגוע חס וחלילה רחמנא לצלן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בוא ניראה !!!!!!!!!!! כולם אבל כולם מיתאחדים להציל חיים . אין דתיים או חילונים או אשכנזים או ספרדים . כולנו יהודים דואגים אחד לשני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סימן שהפיגועים באים לסמל לנו שאנחנו לא בסדר ו-המבין יבין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby Boo

New member
סימן שמימן

איזה שטויות. סורי על הביטול הזה אבל אפשר לנתח הכל לצורה הזאת. פשוט אנחנו עם אחד כי יש לנו מחנה משוטף, יהודים!!!!, לא דתיים אלא יהודים ואנחנו אחים ועוזרים אחד לשני בגלל זה אבל סליחה אני לא חושבת שאם כולם יחזרו בתשובה יבוא איזה משהו גדול ומדהים. חוץ מזה שמה הסיכוי שכולם יחזרו בתשובה? מופרח לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תיפתחי עיתון ידיעות אחרונות .......

בבקשה תיפתחי עיתון של אתמול . כי היה כתוב שמה דבר מעניין מאוד ! . היתה כתבה שלמה על 2 שחקנים ש-פגע בהם ברק ו-הרג אותם כי הם הישתתפו ב-סרט אנטישמי של השחקן האמריקני " מל גיבסון " אני ממש לא משקר וגם לא ממציא את זה . זה היה כתוב אתמול בעיתון ידיעות אחרונות במוסף 24 שעות . רק אני מבקש שתסיקי מסקנות מזה סתם לדגומא בבקשה .

Baby Boo

New member
זה שדברים חוזרים אליך זה אני מסכימה

ודרך אגב אנטישמיות לא קשורה לדת. כי הרי הרבה אנשים אומרים שהשואה היתה כי רבים החליטו להתבולל. והרי למה התבוללו? בשביל להפחוט את האנטישמיות. והינה אלוהים כאילו העניש אותם. אז אל תסחף. ואם ככה כל השטויות האלה אז אני אמורה לקבל מכת חשבת ביג טיים: אני אוכלת חזיר וחלב ובשר. לא צמתי ביום כיפור וגרוע מזה עשיתי את כל ההפוך שאפשר מיום כיפורץ בחיים לא שמרתי שבת ואפילו חצי שבת ושום חג אלי לא נעשה כמו שצריך.. עכשיו אני אמורה לפחד כשאני יוצאת החוצה?

oldfield

New member
ומה הוכחנו פה?

אלוהים עזר לנו בזמנו של אחאב? נו, שיהיה. אחאב הוא זה שהתחתן עם נסיכה צידונית בשם איזבל שהביאה איתה את פולחן הבעל. אחאב רדף את אליהו הנביא שהטיף נגד עבודת הבעל (אליהו גם חיסל 400 נביאי בעל). אחאב הוא זה שנאמר עליו 'הרצחת וגם ירשת' לאחר הרצח והגזל של נבות היזרעאלי וכרמו. אז מה אתה רוצה, שנלך בדרכו של אחאב? וכרגיל, התולעת מתמיד בדרכו לעשות העתק הדבק ולא לספר לנו מהיכן הוא מצטט.

saar7650

New member
חבר'ה להירגע!

הוויכוח הזה הוא וויכוח סרק. אי אפשר להוכיח חד משמעית שאלוקים איתנו ואי אפשר להוכיח שהוא לא איתנו. הכל נובע מהשקפה, ותלוי באיזה משקפיים אנו מביטים. אם במשקפי מאמין אז לכל דבר יש השגחה פרטית והכל מאלוקים. אם במשקפי אתאיסט- העולם הוא אקראי לחלוטין ואינו דטרמיניסטי ולכן אין השגחה פרטית על הפרט כפרט ועל הכלל. להוכיח באופן מוחלט אם יש או אין השגחה על עם ישראל לא ניתן לדעתי. בכל מקרה אני מאמין שישנה השגחה על עם ישראל. דבר נוסף- לגבי אחאב: הגמרא עונה על כך כי בתקופת אחאב שכאמור היה עובד ע"ז הייתה אחדות, למרות כל זה אחאב הצליח במלחמותיו ועל כך מסיקה הגמרא שגדול כח השלום והאחדות בעולם.

oldfield

New member
../images/Emo45.gif אכן כן

וכבר אמר הצדיק saar: "אי אפשר להוכיח חד משמעית וגו'" וחכמינו שבבית שלי קיבלו דעתו ואף אמרו אמן ואמן. ועכשיו נעבור לאחאב הב הב הב. "הגמרא עונה על כך כי בתקופת אחאב שכאמור היה עובד ע"ז הייתה אחדות, למרות כל זה אחאב הצליח במלחמותיו ועל כך מסיקה הגמרא שגדול כח השלום והאחדות בעולם." מצויין אז בואו נתאחד סביב משהו, מה זה חשוב מה? לפי הגמרא העיקר שנתאחד סביב משהו ואז נצליח במלחמתינו בסייעתא דשמעיה. יש לי כמה הצעות סביב מה להתאחד, אני מקווה שאחת תתקבל. ע"ז (לאחאב זה הצליח!!! וכידוע לא מחליפים סוס מנצח!!) גראס (אם כבר להתאחד אז לפחות שיהיה בכיף) מסטיק בזוקה (כי אני שונא עשן. וגם אפשר לעשות בלונים.) הארי פוטר (צריך כמה קסמים כדי להתיר את הסבך שנקלענו אליו) כוכב נולד (כי נינט שולטת...) עמבה (העירקים הביאו לנו את הגמרא, מגיע להם משהו בתמורה...) אפשר לעבור להצבעה?

oldfield

New member
רוחות חדשות מנשבות בבני עקיבא? ../images/Emo8.gif

שתפי אותנו... אנחנו פה מחכים לדברייך בשקיקה ובפה פעור...

oldfield

New member
אופס... נפלתי חזק ../images/Emo12.gif

משום מה חשבתי שיש לך קשרים הדוקים בבני עקיבא. אז באיזה תנועת נוער את? (ורק שלא תבואי לי עכשיו ביציאה: תנועת נוער?? אני??? מה פתאום? אני כבר יש לי שלושה נכדים...)

למעלה