מדובר בנוער עברייני אשר מצא את מפלטו באידיאולוגיה ימנית משיחית מסוכנת. אם הם רוצים לסכן את עצמם - סבבה. ויהיה טוב מאוד אם יתחילו לפתוח שם תיקים פלילים לכל בני הנוער. שעתיד שלהם ידפק לחלוטין, ואז נראה מה הרבנים והאידיאלוגיה הזאת שווה.
אבל זה כבר דיעה פוליטית... אני כרגע מדבר על אופי האלימות של השוטרים כלפי כולם ללא הבדל בין אף אחד, אפילו אם הוא סתם ישב שם. באם המשטרה תחליט שכל מי שהיה שם ולא ביצע שום אלימות ראוי לפתיחת תיק פלילי שיבושם להם.. כרגע זאת לא ההחלטה מכיון שהשטח לא היה שטח צבאי סגור והיה מותר להם להיות שם! כרגע מעמידים לדין כל מי שזרק אבנים והתפרע..
להזכיר לך , שהם קבלו על כך התרעה, הם הגישו בג"צ, בג"צ דחה את העתירה שלהם, השטח הוגדר כשטח צבאי סגור. לא היה אמור להיות שם איש. במקום להטפל לשוטרים, למה שלא טפל לחבורת הפרחחים שהפעילה אלימות נגד כוחות הביטחון. ואתה יודע מה, אפילו שיפתחו נגד אותם מיידים תיקים פלילים. שאותם בני נוער יראו איזה מחיר אישי כבד הם עלולים לשלם עם פתיחת תיק פלילי.
היא שהם זרקו אבנים באמת די להתממות שמענו היום בערוץ הראשון את אפי איתם מזהיר את אחד הצעירים שלא יזרוק אבנים עליו ואת הצעיר עונה לו שלא ידאג כי האבנים הם בשביל הפרשים. אז מספיק לבכות רצו אקשן - קיבלו
אני לא מכיר אותך אז אני מניח שאתה לא הייתה שם (תקן אותי אם אני טועה) אף אחד לא יודע מה הלך בתוך המבנים יכול להיות שהכו אותם מכות רצח סתם כי השוטרים היו מוטרפים. יכול להיות שהייתה אלימות קשה מצד המתבצרים בתוך הבתים והשוטרים הגנו על עצמם. ראיתי את אותם הסרטים שגם אתה ראית אבל, אף לא אחד מהם חד משמעי עכשיו תראה אני לא אחד שממש מאמין למשטרה, במיוחד במקרים מסוג זה של פיזור הפגנות. אבל במקרה הזה יש הרבה מאד דיסאינפורמציה משני הצדדים ולבנתיים אני מאמין לצד שלא עבר על החוק.
הרבה מהחברים שלי היו שם... אני מאמין להם מאד! מה גם שכוולם מספרים לי על זה ועל מה שהלך שם ולא מישהו אחד מהם.. היום התפרסמו עדויות של נערות שטוענות שהשוטרים התקיפו אותם מינית בלי קשר לכל המכות קיללו אותם קראו להן 'זונות' ו- 'כלבות יהודיות'! אני לא מבין איך אנשים עוד מסוגלים להגיד שהמשטרה פעלה כמו שצריך..
הם ידעו על הפינוי , העתירה שלהם נדחה. מעצם קיום הבניינים הללו, הוא לא חוקי. לכן, גם השהות שלהם שם -- לא חוקי!!! כן בטח, כמו שלשוטרים לא היה סיכוי לצאת משם בלי אלה בראש. ואגב, תסביר לי , מה תינוקות עשו שם בדיוק?
../images/Emo45.gif למה בכלל היו שם נערים צעירים !
האם לא חלה עלההורים החובה המוסרית לדאוג לילדיהם או נעשה שימוש אכזרי מצד ההורים , ראשי המתנחילם והמנהיגים הפוליטיים והדתיים בתלמידים בני עשרה ואף צעירים יותר ? החוצפה שבלשלוח צעירים לחזית מזכירה לי מקומותאחרים בהם תמיד דיברנו על "הם שולחים ילדים ל.... " מפחיד אותי לחשוב שהייתי שולח את ילדי לבצע פעולהשאני חושש לבצע בעצמי . לו חשבתי שעליי לקחת את החוק לידיים הייתי מבצע את הפעולה בעצמי ולא הייתי מוציא תלמידי תיכון וחטה"ב כמו ילדי יסודי למאבק שהסיכויים שהאלימות בו תתרחש גבוהים ביותר !!!! לשלוח תלמידים צעירים עם דוקרנים , בלוקים וכו'... למאבק אלים שתוצאותיו ידועות מראש מביא אותי למחשבה "שהכל מותר " !!!
וזה לא חוקי ברשות הממשלה שעודדה אותם לבנות שם את הבתים והיישובים מתוך מחשבה אסטרטגית! אריאל שרון לפני כמה שנים שאל אותם למה הם מחכים ומדוע הם לא בונים בתי קבע! ועכשיו את מיתממת, את פשוט לא מבינה מה הלך שם.. היו בנות שרצו לצאת ברגע שהיסמניקים הגיעו והם פשוט לא נתנו להם והיכו אותם שם בטירוף! התינוקות שהיו שם היו ממתגוררי המאחז ולא תינוקות ממקום אחר, משפחותיהם נשארו בבית שלהם וכך גם התינוקות! התינוקות עצמם לא היו חלק מהמאבק!
כל מי שנכח שם הוא עבריין. עבריינים יקבלו את המגיע להם! הפרת צו אלוף פיקוד. כניסה לשטח צבאי סגור. הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. העבירה האחרונה היא עבירה שהעונש עליה הוא עד 3 שנות מאסר!!! אני בכלל לא מבין על מה אנשים מתלוננים. פתאום כולם פה מגינים על הזכויות של עבריינים?
כל אזרח שמפר את החוק הוא עדיין אזרח! זכויותיו עדיין עומדות בשלהם! ושוטר מתוקף תפקידו צריך למנוע ממנו לעשות את העבירה! שוטר צריך להשתמש בכוח המתאים כדי לעצור את אותו עבריין, ברגע שהוא תפס אותו אין שום סיבה להמשיך להרביץ לו! זוכר את פרשת קו 300? כל הלאגן שהיה בגלל שהרגו מחבל לאחר שהיה כפות עם אזיקים? זה בדיוק מאותן סיבות שהיה אסור להרוג אותו אין סיבה להרביץ בחזקה באלות למי שלא ראוי לזה! ועוד דבר.. השטח לא הוכרז כשטח צבאי סגור! היה חוקי להיות שם במקום, רק בשעה 11 בערך לאחר שהתרחשו שם מהומות ממש הכריזו על המקום כשטח צבאי סגור!
לפנות 3000 אנשים, שחלק מהם זורקים עליך אבנים ובלוקים, מן הסתם יהיו ביניהם נפגעים. כי אחרת הפינוי לא היה מצליח, והמשטרה הייתה חייבת לפנות כי זאת ההוראה שהיא קיבלה. בכל מקרה הם בחרו להיות שם, וכל מי שלא עזב אחרי השעה 11 שהה בשטח צבאי סגור. נכון? (אם כי אני לא בטוח שרק מ11 זה היה שטח צבאי סגור, אבל זה לא באמת חשוב). המשטרה דווקא גילתה רחמים אליהם. עובדה שלא היו 3000 עצורים שכל אחד מהם היה נשפט ל3 שנות מאסר.
אבל מה עם כל שאר האנשים שהיו בתוך הבניין וישבו שם שהם תופסים ידיים אחד לשני?! איזה סיבה יש להרביץ להם?! אתה מוזמן להסתכל בסרטון הזה (בעיקר מהאמצע) ולראות איך השוטרים נכנסו לבית שכולם ישבו והתחילו להרביץ בלי רחמים! שהשטח הוכרז צבאי סגור ב11 כבר לא הייתה למי שהיה שם אפשרות לצאת בלי לקבל מכות ואלות לראש (הפינוי עצמו התחיל ב10 בערך)!