עמונה, נקודה למחשבה

eli3320

New member
אני לא מיתמם בגרוש!

הבעיה זה שהתקשורת גרמה לכל העם לחשוב שכל המתנחלים מתכוננים למלחמה! ועכשיו שוב אתה יכול להגיד שאני מיתמם, אבל מי אתה שתגיד לי מה הציבור שבתוכו אני חיי שנים חושב ועושה? הייתי רוצה להזכיר לך שגם לפני פינוי גוש קטיף הכותרות זעקו על בלאגן שיהיה שם! על כמות נשק עצומה שיש שם! על זה שזה יגמר עם מלא פצועים! וזה למרות שכל הזמן המתנחלים אמרו שלא תיהיה אלימות. אתה מוזמן לקרוא על זה כתבה פה - התקשורת אוהבת להקצין שלמרות מה שקרה בגוש קטיף זה ממשיך! גם שם כל אלפי החיילים היו בגלל חשש למאבק ממושך וגדול ולהזכירך הכל נגמר בחיבוקים, בסופו של דבר המתנחלים רק נדפקו מזה כי עד היום המדינה לא דואגת להם- הם בעצמם אומרים שהם מצטערים שככה וויתרו על הבית שלהם בלי מאבק כי אולי עם מאבק היו מתייחסים אליהם וזוכרים אותם! ושוב אני יודע שהפעם זה היה יותר רציני בגלל זה וברור לי שהיה שם מיעוט (ואני מדבר ברצינות שזה היה מיעוט!!! מלא מחברים שלי היו שם ואף אחד לא חשב להרביץ על שוטר או לזרוק עליו בלוק!) שתיכנן לעשות בלאגן, אבל עדיין רוב האנשים התכוננו לפינוי פסיבי! הם לא עלו על דעתם ששוטרים יכנסו לשם ויתחילו שם פשוט מכות רצח המוניות! אני מציג את השוטרים שם בצורה פוגעת ומעליבה מסיבה הגיונית! אני שמעתי עדויות של חברים שלי שהיו שם! והשוטרים שהיו שם הם לא שוטרים וחיילים שמגינים על היישובים (ולהם אני מצדיע, ובלי קשר אל תשכח שרבים מהמתנחלים הם אלה ששומרים שם כחלק משירות הצבא שלהם) הם אנשים שתפקידם לפנות, ובמקרה הזה באלימות חריגה ולא הגיונית! הם פשוט היו חיות!! ואני מקווה שהם לא מי ששומרים עלינו! להרביץ לאזרחים צעירים שיושבים שם בלי רחמים זה בושה ויותר מעליב ופוגע במתנחלים מאשר בשאר העם! הארוע התחיל עם אלות! מה גרם לו להתלקח? שנכנסים לבתים ומתחילים לקלל ולהרביץ לכולם?! ברור שמשם הדרך למלחמת אזרחים היא קצרה!

אשרת

New member
כאשר

אתה עובר עבירה, אל תתפלא שבאים ואוכפים עליך את החוק. קבלתם לא פעם ולא פעמים הרתאה לעוף משם. החלטתם לשחק אותה 'מצדה' ולא התפנתם. מה חשבתם שיקרה? שאנשי כוחות הבטיחון האמיצים ילכו משם?! מה חשבת שיקרה כאשר אתם זורקים לבנות על אנשי הבטחון? שיתנו לכם פרחים. בנתיים, מי שעבר פה שטיפת מוח, זה אתה, מהחברים שלך ומהמנהיגים שלך. אתה מתעלם בצורה מוחלטת מכל מה שהיה , מכל ההתנהגות שקדמה, הן של המנתחלים והן של ההנהגה. תמשיך להיות בת יענה ולחשוב שכולם אשמים. סוף סוף באו שני ראש ממשלה עם ביצים ומראים לכם מאיפה משתין הדג.

אני חי ביניהם , מלמד אותם

חלק נכבד מהמתיישבים לומדים אצלי , איני מרגיש סלידה מכל אותם אלה שמתגוררים מעבר לקו הירוק (ביו"ש ) אני עצמי גר בישוב שכזה מזה כ - 17 שנה . אתה יודע , מפחיד אותי שתמיד מדברים על קומץ , קומץ פה וקומץ שם , תמיד קומץ !!!! שום קומץ , כאשר יש קומץ תפקידם של האחראיים לדאוג לרסן את ה"קומץ" הזה !!! מי שמביא נערים/ילדים צעירים/ונערות כאלה שנמצאים בתקופת גיל ההתבגרות ועושה להם שטיפת מוח שלא יתפלא אם הם "פורקים כל עול" התמונות האלה שראינו , ההכנות לקראת "הלחימה" הם לא מעשה ידיהם של נערים/ילדים/ או נערות צעירות הוא תוכנן בקפידה ע"י מבוגרים פחדנים ע"פ תפיסתי ששלחו את הנעירם במקומם !!!!!! הפוליטיקאים, מנהיגי הציבור , ראשי הישיבות שתלמידהם הגיעו למקום אלה אשמים מבחינתי לא פחות ואולי יותר אם לא רק ולא הנעירם / ילדים האלה !!! לא יתכן שיהיו שם ילדים במקום בישיבה התיכונית / אולפנה/בתי ספר יסודיים ולא ידעו שהם שם . מדובר בכמה ? 3000 - 4000 נערים ואף אחד לא ידע שהם לא היו בבתי ספר ??????????? או שהם נשלחו ע"י המבוגרים ? אתה יודע ידידי הצעיר , אולי אתה באמת לא מיתמם , אבל אתה מבקש למנוע מלחמת אחים , מלחמת אחים לא מונעים רק מתוך חשיבה של : " אם אל תעשו כך וכך אז... " מניעה של מלחמת אחים תגיע מתוך חשיבה של " מה אני עושה כדי למנוע ... " . המשך יום מהנה בבית הספר אלי

אשרת

New member
מסכנים המתנחלים בעמונה.

שופטי בג"צ ואנשי כוחות הבטחון היו צריכים לבוא ולרדת על ברכייהם על מנת שהפרחחים הללו יעופו מהמאחז הבלתי חוקי!!!! תסלח לי, אם אני לא מאמינה לך, בסדר? התמונות מדברות בעד עצמן. הראיון עם אותו איש בטחון אשר נמצא עכשיו בגבס, אומר את הכל. הנוער שאתה כל כך אוהב ומעריץ החליט לנתק את עצמו מהמדינה, וההנהגה , שכאשר כבר אין לה שליטה על העבריינים הללו, בדרכם. המתנלים הם האשמים במה שהם חטפו. ואני עדין מחכה לכך שמעוצה לשלום הילד תתערב במשפחות שבהם האמהות חשפו את הילדים שלהן לסכנות מהותיות ויכניסו את העובודת הסוציאליות לפעולה, ואולי אף לקחת מהם את הילדים. אולי לשם שינוי, ילמדו כך מהי אחריות.

שלום אלי , צהריים טובים

הייתי שמח לו ענית לי על מספר שאלות אבל אשמח אם תחשוב טוב טוב לפני שתענה עליהם . 1. האם הנערים שהגיעו "קיבלו הוראות" לפני שהגיעו , האם הוכנו מראש לפעילות ? 2. האם ההכנות כללו "הכנות צבאיות" לכל דבר ? 3. האם הכנות בהם מכינים מראש אמל"ח מאולתר אינם בגדר "יציאה ללחימה " מראש ? 4. האם הכנתם של דוקרנים מאולתרים כאלה שדרשו עבודה של "רתך מומחה" לשם הכנתם (הם נראו מקצועיים מאוד !!!) לא הביאה אותך ואחרים למחשבה כי בדוקרנים הללו יעשה שימוש אל מול השוטרים/חיילים שהיו במקום ? 5. האם הכנת גדרות ומחסומי אש , אינם בגדר הכנה למאבק אלים ומזויין ? 6. האם הכנתם של בלוקים , מוטות ברזל , גידור גגות וכו'... אינו בגדר "יציאה למלחמה" כנגד השוטרים והחיילים ? 7. לא הגיע הזמן להפסיק להיתמם ?

guynils

New member
תגובה...

מה שאתה אומר זה בדיוק מה אני מציין. אתה מסומם תקשורתי עד כדי כך שאתה נותן אמון באותו ממשלה שמרוצצת גולגולות לנוער וצעירים שעתידם לקדן את עתיד החברה בישראל. קרא את זה יהודי נכבד, אולי זה יעזור לך: מנגנון האימפריאליזם הוא להגיע לנקודה של סימום כלל אזרחי העולם שמטרתו הסופית זה שליטה. בישראל השליטה מגיע למימדי ענק, הציבור לא מודע לחומרת השקר הלאומי הממשלתי ושל התקשורת המסממת והעיתונות כאחד. שלטון הדמוקרטיה הוא יפה, נותן לכל אחד את ההזדמנות להרגיש ולהאמין שהוא חופשי, אך בפועל זה כלל לא נכון ושקר מוחלט. מרבית הציבור כלל לא מודע להחלטות מעבר לנושאים מדיניים כגון המחדל הענק, שכמובן זה למען בחירות, מקרה עמונה. רוב הציבור חושב שמגיע לו מידע אודות מצב המדיני, ביטחוני וכלכלי כאחד. אך למרבה הפלא הרבה יותר קל לשקר לאזרחי ישראל, השאלה שיש לשאול זה האם הציבור רואה דרך פרגמנטים תקשורתיים והמדיה את המצב המדיני כלכלי בכלל ?. רוב הציבור הישראלי כלל לא מתייחס ברצינות לפוליטיקאים בישראל, מרביתם מציינים שהם לא מאמינים לאף אחד, מציגים את משמעות המילה "אדישות" בטבעיות ההרסנית של המילה. אך, כמובן יש לציין ולהדגיש שהדרך היחידה של הציבור להגיע במגע עם נציג ציבור פוליטי זה רק דרך צפייה במסך המרמה התקשורתי הטלוויזיוני ועיתונות כאחד, אין אימות נתונים, עשרות פעמים מתגלים מחדלים תקשורתיים אשר מציגים מידע כוזב ומסמם את אוזן הבחור בדרכו לבחור בקלפי. ניתן לראות בתגובות הקוראים לכתבות שונות באתר של מערכת ידיעות אחרונות ומעריב שהמידע עובר סינון ומקוטלג כך שהציבור יחשוב וירגיש שי חופש ודמוקרטיה, אך ההפך הוא הנכון, אין חופש ביטוי, אין חרות אמיתית ושלא נעז לדבר על משמעות המילה דמוקרטיה כי לזה ישר בג"צ יגיש עתירה כנגד ובפסק דין יאמר ש "אין להשתמש במילה דמוקרטיה לשם הקמת מהפכות לא אלימות"", אך אנו למדנו התנהגות זו לא מעצמנו. זרועות התמנון הממשלתי האמריקאי הוא דוגמא מעולה לשליטה אימפריאליסטית גלובלית, הם ציינו כבר בעבר ומאות פעמים בדלתות סגורות בוועדה מסוימת שחובה לשלטון האמריקאי לכרסם את כל אויביי העולם ולנקות אותם מגורמים אשר מסכנים את העצמות העולם על-ידי דרך כרסום אלמנטים טרוריסטים לאלתר. מה שהם אומרים בעצם, זה שאם אתם לא בדרכים שלנו אז את נגדנו, לדוגמא עירק ואפגניסטן, ראוי לציין שישראל היא דוגמא שונה במידה מסוימת משאר מדינות העולם, המיקום האסטרטגי של מדינתנו הוא המפתח להבנת המחדל של שלטון ממשלת ישראל, במציאות אימפריאליסטית יש עליון אחד, מי שהמציא את רעיון השותפות בחזון שלטון אימפריאליסטית קפיטליסטי דורסני זה התמנון הגדול ששמו בישראל הוא כקוריוז " ישראל@אמריקה" . מיטב האינטלקטואלים של זמננו והאנרכיסטים האמיתיים המלומדים, להבדיל מהתדמית השקרית והמזויפת שהתקשורת מציגה בבורות מוחלטת, התקשורת יודעת שרוב הציבור כבר מסומם ולא יחפוץ ללמוד מי הוא האנרכיסט האמיתית ומה הם המקורות. דוגמא נוספת זה ההכרזה של ממשל בוש שיתמכו בכל מדינה, אך, כמובן במדינות מתפתחות שיעמדו לצד התוקפת ולטובתו, בפועל מאחורי הקלעים קיים מנגנון לשם השתלטות על שני הצדדים על-ידי מנגנוני כפיה בשלטון של מוסד האמריקאי והוא הפחדת מועצת הביטחון. דוגמא נוספת ומצוינת היא של כל אותם הנבואות והניתוחים הפוליטיים של הסופר והכתב הנודע אשר ראוי במחלוקת כבר במשך שנים רבות, הינו "נועם חומסקי". כהרגלי אני קורא את הכתבים שלו והם מרשימים ביותר, לא מומלץ לנסות כלל להבין את חומסקי מבלי להבין את יסודות השלטון, היסטוריה והפאן הפוליטי תקשורתי מלחמתית כאחד. העם הישראלי, למען הכנות והסרת הספק הוא קודם כל עם היהודים, והוא שאני מציין הממשלה שותפה מלאה למרמה הגלובלית האימפריאליסטית בחזון שותפות התמנון וניצול הבוחרים על-ידי סימום מערכות ההבנה התקשורתית של אזרחים מדינת ישראל לשם הגעה לקלפי והצבעה סתמית. העם מקבל מידע אודות כתביו של נועם חומסיק ומציג אותו באופן גס ובוטה לא מרוסן ומהבחן את המלל ומציגו לציבור הרחב באופן מוטעה מיסודו. אזרחים לא מודעים לאמת אודות שליטה אימפריאליסטית עולמית וכלל לא מודעים לתמנון בעל הזרועות של מעצמת העל, אמריקה. מערכות העיתונות והתקשורת המרכזיות בישראל מראות אחדות והחלטיות באופן מגמתי כלפי אנשי החרות, כל מי שמנסה להציג את עמדת מדיניות ה "אדונים" באור שלילי וימני מיידי מידית נוקיע אותו בתקשורת הדורסנית, וכמובן לא נשכח לשבור אותו רוחנית בתקשורת ובעיתונות המתנשאת וכמובן ממזמן כבר משרתת את הצהובונים בלבד. מערכת התקשורת והעיתונות בישראל נשלטת על-ידי מנגנוני האימפריאליזם וקשת העשירון העליון הנאור וכמובן שמיצג את השמאל הפרו הקיצוני אשר מטרתם העיקרית לספק את מפת הדרכים האישית שלהם על-פי סגנון בלתי מתפשרת וסימום לאומי אודות הכיבוש של העם היהודי נגד הערבים. מחשבתי הסובייקטיבית היא שאנו העם היהודים באדמת ישראל כלל לא מוגדר כעם כובש, רק לאחר שחוקרים ומציגים נתונים ומידע עדכני פוליטי שעבר בדיקת אימות מעמיקה בשטח אז מגלים שאנו לא רק שלא כובשים, אלה נכבשים. יש לומר שמדיניות הממשלה שלנו פועלת בצורה מסודרת ובעלת אופי שמציג אותנו ככובשים, אך זה לא הנכון, כמובן שזה דעתי הסובייקטיבית בלבד. הכובש האמיתי הוא אמריקה, מעניין שעד 67 כלל לא נכנסו למפה הפוליטית אמריקה לתחום ישראל, אך כמובן יש להניח שמאחורי הקלעים פעלו תמיד בחשאי ופרסו והכינו את השטח לאחיזתם דרך מתן שוחד וקבלת כספים לידי ממשלת ישראל בחוק ובגיבויי מלאה דרך מוסדות החוק והמשפט בישראל. אפשר לראות שמאחורי מסכת השקרים הפוליטיים שאמריקה מנסה להציג את עצמה כדמוקרטית, כלל לא מצליחה, והיא זאת שכופה את מפת הדרכים המפורסמת כלפי העם, ערבים ואת הסכמת המדינות השכנות. הממשל היהודי נלחץ ומגיב, אך כמובן לא בתגובה בעלת אופי של עוצמה ונחישות מדיניות זקופת קומה והחלטות אשר נשענות על-פי פירוק נשק של ארגוני טרור לאלתר, ישראל תמיד פועלת בזווית של ברכה ומנסה להגשים חזון שלום אמיתי ולקיחת אחריות קולקטיבית כפויה כלפי העם היהודי בארץ ישראל. יש להבין שזו החלטה לא שקולה כלפי אותם האויבים הטרוריסטים אשר מוצגים ברוב העולם כעם בעל זכות להקמת מדינה עצמית. העוצמה ושליטתה של אמריקה במועצת האו"ם כלפי שאר מדינות העולם וחברים בפועל מבצעת כפייה על שאר המדינות באו"ם ומציגה ללא פשרות את ה "סדר החדש" והסכמתם של שאר מנהיגי העולם לגנות את המעשים ואת חוסר המעשים כלפי הגעה להסדר מפת הדרכים המסועפת שמטרתה הסופית היא בפועל הרחבת הקשת השליטה האימפריאליסטית של הממשל האמריקאי בלבד. מערכת המשפט בישראל מגבה את החלטות מערכת הביטחון אך רק כל עוד הם משקפות את רצונם של הממשל האמריקאי, בעלי ההון, עשירון עליון ובעלי התאגידים, על-ידי כפייה פוליטית והסכמה בתפיסת העלום של ממשלת האימפריאליזם שהיא, אמריקה. האדונים מספקים מידע לגורמים שונים בישראל ומידע זה עובר לשלטון החוק ונותנים להם מידע אודות כיצד להתמודד בלחצים דיפלומטים, מרכז השליטה של הממשל הוא קודם כל בידי בית המשפט העליון, משם מחלחלת האחריות למעמדות חברי כנסת שרים וכו', גורמים רבים מגיעים לעמדה ומסקנה שיכולת ישראל להגיב בחומרה כבר לא ניתנת לביצוע. כיצד זה קורה? מה המנגנונים שיוצרים זאת? ננסה לענות לכמה מהשאלות הללו לעמקם בכתבה הבאה. בקווה שעזרתי, תלמד לקרוא בין השורות ידידי, ביי

שָׂרָה

New member
זה לא היה הפגנה. זה היה מאבק

על הרכוש שלהם, על החיים שלהם, על הפת לחם שלהם

מ10

New member
אולמרט מממן את טרור הרש"פ !

בהעבירו כסף לרש"פ - הוא שותף לטרור של החמאס !

guynils

New member
תגובה...

אולמרט כלל לא האיש להאשים, את האשמים אתם כלל לא רואים, הם אותם ממני המפלגות ובעלי ההון בשרות האימפריאליזם של התמנון שהוא אמריקה.

שָׂרָה

New member
מה שקרה בעמונה

תתביישו לכם, חיילים!!! ככה מרביצים מכות רצח? ככה?! אתם לא קולטים שהאנשים פה לא רצו להזיק לאף אחד. הם לא כמו הערבים שיורים פצצות ולא שולחים מחבלים מתאבדים, ולא מנסים להרוג אותכם. הם בסך הכל רוצים לגור בבית שלהם, בשקט, להתפרנס, ואתם זורקים אותם לרחוב, אז שלא תתבכיינו שהם זורקים אבנים.

eli3320

New member
מזעזע!

ראיתי את זה גם אתמול בהפגנה אבל היה קצת צפוף שם ועכשיו ממש ראיתי מקרוב ובבירור מה שמא מזעזע פה זה שיסמניק בא להרביץ למתנחל שכבר מחוץ לבית ואז בא אליו יסמניק אחר ואומר לו "יש לנו כבר מספיק פצועים! תפסיק!"- כאילו לפני זה זה היה בסדר.. אחרי שניהיה 200 פצועים זה כבר מוגזם אז הוא אומר לו שיפסיק להרביץ! גועל נפש!

bhnadav

New member
נו באמת!

"הם בסך הכל רוצים לגור בבית שלהם, בשקט, להתפרנס" או " אז שלא תתבכיינו שהם זורקים אבנים" זה זה או זה זה
דיי כבר עם ההיתממות הזאת
דיי לצביעות

eli3320

New member
שאלה לי אליך..

בתור אדם שקול אתה חושב שהאלימות שהפגינו השוטרים הייתה נורמלית והגיונית?? ברור לי שהיו מתנחלים שהתפרעו, אבל בוא נדבר על הרוב שהיה בתוך הבתים וישב שם שגם אותו היכו באופן מוגזם ללא סיבה! במהומות הערבים באינתיפאדה הראשונה הייתה הוראה לשוטרים להכות באלה רק ביידים וברגליים אלא אם המקרה ממש חמור! ואז הם זרקו עליהם מלא אבנים, והיכו בהם ובכל זאת לא קיבלו אלות בראש! האם זה הגיוני שלמתנחלים שעושים זאת וגם כאלה שרק יושבים ולא עושים כלום יקבלו אלות בראש בלי רחמים??

bhnadav

New member
אין לי מה לחדש לך,

הדברים הם אותם דברים שנאמרו כאן אינספור פעמים בפורום וגם בכלי התקשורת. ההיתממות הזאת היא לא לרוחי, מנסים להציג את מה שהיה שם כרצון לשבת בנחת ובשקט ולהתפרנס, אבל כולנו יודעים שזה לא היה המצב. לא הייתי מתחלף עם השוטרים שהיו שם, ואני לא יודע אם לא הייתי נוהג כמוהם.

eli3320

New member
לא העיקרון של להיות שם!

סביר להניח שלצערנו יהיו עוד מאבקים כאלה.. וסביר להניח ששוב יהיו שם צעירים רבים, האם אתה חושב שזה הדרך שבה המשטרה צריכה לנקוט?! דרך של אלימות אכזרית?! שלפי הדמוקרטיה אסורה כי צריך להפעיל כוח כמידת הנדרש, מה שממש לא קרה שם ברוב המוחלט של המקרים! האם הגיוני ששוטרים יטרידו מינית מתנחלות? יקראו להם 'כלבה יהודייה', 'זונה' וכו'? ככה המשטרה צריכה להתנהג?

bhnadav

New member
רגע רגע רגע

אינני יודע אם הסיפורים על השוטרים שהטרידו מינית מתנחלות, כביכול, הם נכונים! גם אתה אינך יודע אם זה נכון! אתה מפרש, כפרשנות אישית שלך, שהשוטרים השתמשו בכוח שהוא מעבר למידת הנדרש. אני דווקא כלל לא בטוח!

eli3320

New member
אתה באמת חושב ככה?

או שאתה סתם רוצה לחשוב ככה? אתה מוזמן לראות את הסרטון מעלינו.. יש שם עדויות ברורות לאלימות מופרזת ולא הגיונית, יש גם את סרטון שבו רואים את השוטרים נכנסים לחדר שבו כולם יושבים וישר מתחילים להרביץ! התקיפות המיניות זה אמנם לא הוכח עדיין אבל הקטע של הקללות בהחלט היה שם! את זה גם כל החברים שלי סיפרו... ולהם אני מאמין לגמרי.. גם משמאל וגם מימין תקפו את המשטרה ודרשו להקים ועדת חקירה! רק קדימה טוענת שהכל היה בסדר כי חוששים שזה יגרום רק רע לאולמרט..! עם כל הכבוד מה שעה שם רק הגדיל את הקרע בעם ואני חושב שרק ועדת חקירה תוכל להרגיע את הרוחות! אם לא בפעם הבאה זה רק יהפוך להיות גרוע יותר.. השנאה שכרגע יש ליסמניקים מצד המתנחלים שהיו שם היא (בצדק) עזה ואם הם ירגישו שלא עושים עם זה כלום ונותנים לה להמשיך כרגיל אחרי שהיכו אותם נמרצות ללא סיבה בפינוי הבא יוכל להיות אסון! חייבים להרגיע פה את הרוחות ומהר ורק ועדת חקירה תוכל לעשות את זה!

bhnadav

New member
הנהגת המתיישבים

צריכה לעשות חשבון נפש עמוק לאן היא מובילה את העניינים. הבחירה באלימות הייתה של המתיישבים, אבל חוק זה חוק. זה שיש במדינה חבורה של עבריינים שלא מכירים בסמכויות המדינה - לא אמור להפוך אותה למדינת שיתוק, שלא תוכל לאכוך את החוק ושתצטרך לעמוד בגילויי אלימות כמו אלה שנראו שם.

eli3320

New member
אתה מתייחס למיעוט!

רוב האנשים שם לא נהגו באלימות! ההנהגה שם גם הייתה נגד אלימות, בכרוז שם כל הזמן הדגישו לא להתנהג באלימות ולא להרים יד על שוטר או חייל- עד עמונה זה היה הקו האדום שאותו לא חוצים בשום פנים ואופן מצד כולם (למעט מיעוט זניח שאני באמת לא מחשבי)! עצם העובדה שהשוטרים הגיעו וישר התחילו להרביץ בחזקה ללא מחשבה היא מה שמשנה עכשיו את דעת המנחלים שרואים שבכל מקרה ירביצו להם בלי מחשבה ובלי קשר למה שהם עשו. המשטרה יכלה והייתה צריכה לאכוף את החוק כפי הניתן ולא כמו שקרה שם. אם לא תיהיה ועדת חקירה יהיה אסון! ושוב אם אזרח עושה עבירה הוא עדיין אזרח, כל הזכויות שלו הן אותן זכויות ומשטרה שפועלת מסמכות החוק במדינה דמוקרטית צריכה לאכוף אותו בכוח התאים! לא הגיוני שאנשים שכבר היו מחוץ לבתים קיבלו מכות! לא הגיוני שמי שבתוך הבתים ויושב שם מקבל מכות ואלות בראש! המדינה עשתה מין צעד נגד המתנחלים וזה יכול להיות הגפרור שיצית את השדה בפעם הבאה אם לא תהיה ועדת חקירה וימוצא הדין עם העבריינים במשטרה!

למעלה