ענייני משקל, זוגיות וחיות אחרות

Berethor

New member
אם כי

אני באופן אישי מעדיף מלאות, אבל רק כל עוד הן לא יותר גדולות ממני.

אבל כנראה שהיא כבר יודעת את זה על בשרה.
לכן רוב התגובות כאן יהיו בסגנון של "X שמנה ויש לה חבר, אז ברור שגם את תתחתני", או "תיהי עצמך ובטוח מישהו ירצה אותך", או "אל תשתני בשביל אף אחד, את מושלמת כמו שאת".

C l u e

New member
ו... זה לא נכון?

בעוד שברור שלנשים מלאות יש "ערך שוק" (בתוך מיליון מרכאות, כן?) נמוך יותר, אם משקל היה גורם מכריע בצורה זו או אחרת במערכות יחסים (לדעתי הוא ממש לא, אבל גם אם כן- הוא לא גורם בלעדי), לנשים שמנות או לרובן פשוט לא היו מערכות יחסים. האם זה נכון? לא שבדקתי את זה מבחינה אמפירית אבל כנראה שלא, לכן גם צצים פה סיפורים כמו "X שמנה ויש לה חבר, אז ברור שגם את תתחתני".
העובדה הפשוטה היא שלא חסרות נשים מלאות שנמצאות בזוגיות נפלאה, ולא חסרות נשים רזות שלא. אם כן, משקל לא יכול להיות פקטור עד כדי כך משמעותי במציאת זוגיות.
לטעמי (בתור בחורה רזה עם בעיות זוגיות) זאת יותר שאלה של ביטחון עצמי ושל איזשהו אושר פנימי, שאם קיימים אז סוגיית המשקל מתנטרלת לחלוטין.
ברור שיש גברים שלא נמשכים לשמנות. נו, אז מה? יש גברים שלא נמשכים גם לנשים עם ציצי קטן. זה אומר שלנשים מתחת לקאפ D אין סיכוי למצוא זוגיות? לא. זה עד כדי כך פשוט.

Reyn

New member
צריך להפריד בין שלוש סוגיות

1. האם דרושה משיכה פיזית בין בני זוג - עבור הרוב הגדול של האנשים, לפחות בשנות העשרה עד השלושים, התשובה היא כן.

2. האם שמנים הם פחות אטרקטיביים? בעיני רוב האנשים התשובה היא כן. מה לעשות.

3. האם שמנים מסוגלים למצוא זוגיות - זו לא שאלה. כולנו מכירים נשים שמנים שנמצאים בזוגיות. השאלה הרלוונטית כאן היא: האם לשמנים קשה יותר למצוא זוגיות בגלל המשקל?
לאור שתי הסוגיות הקודמות (רוב האנשים מחפשים בן/ת זוג אטרקטיבי בעיניהם, ורוב האנשים לא חושבים ששומן הוא אטרקטיבי), אני חושב שאפשר לומר בבטחה שגם בסוגיה הזו התשובה היא כן. זה פשוט: יש פחות אנשים שנמשכים לשמנים, ולכן יש לשמנים סיכוי לקשר עם קבוצה קטנה יותר של אנשים (שמתוכם צריך למצוא אחד שמתאים גם באופי ושיש איתו כימיה).

Berethor

New member
אתה יודע לעשות סדר בדברים ולהסביר בצורה טובה

הסבר מצוין.

C l u e

New member
אז מה אם לאנשים שמנים קשה יותר למצוא זוגיות?

גם לאנשים חכמים במיוחד, או טיפשים במיוחד, לבנות עם ציצי קטן, לבנים נמוכים........
get my point?

Reyn

New member
אבל כיוון שאינטיליגנטים לא יעשו לובוטומי,

וטפשים לא יעשו השתלת מוח, ונמוכים לא ישתילו לעצמם רגליים...
נותרנו רק עם בנות עם ציצי קטן שצריכות לעשות סיליקון! (לא, סתם, אני לא מחבב השתלות סיליקון)

אבל ברצינות: לחכמים, טפשים ונמוכים אין מה לעשות בנידון. לשמנים יש.

מנומשת27

New member
כן, אבל אינטליגנטיים יכולים להתפשר

על אנשים פחות אינטליגנטיים מהם. פנים יפים יכולים לכפר על משקל עודף, או גזרה מהממת לכפר על כיעור משווע.

הראייה שלך לא רק שיפוטית, אלא צבועה בנוסף לכל. לא תתפשר בתחומים בהם ברור לך שאתה חזק - אלה תחומים שלא מאפשרים פשרה או תיקון. על החברה לקבל אותך בדיוק כפי שאתה. תחומים אחרים לעומת זאת, המקשים על אנשים אחרים, הם בהכרח תחומים שדורשים התגייסות, מאמץ ועימות עם קור הכלבים שבחוץ.

Reyn

New member
רצף הטיעונים שלך לא קוהרנטי.

קודם כל, הפכת את ההקבלה. השאלה היא לא את מי פוסלים האנשים שקשה להם למצוא קשר (שמנים, אינטיליגנטיים, נמוכים..), אלא מי פוסל אותם.
חוץ מזה, אנחנו לא מדברים על פסילה מודעת ויזומה, אלא על היעדר משיכה. אני לא יוצא עם שמנות כי אני לא נמשך לגוף שלהן. זה בכלל לא קשור לאיך שאני נראה, למנת המשכל שלי או שלהן, זה אפילו לא קשור לפנים שלהן. אני מצפה להימשך גם לפנים, גם לגוף, גם לשכל וגם לאישיות של בת זוגי.

מנומשת27

New member
אם היית מפגר, לא הייתי טורחת לענות לך.

אז או שתעשה לבד את ההיקשים הלוגיים ותחסוך ממני את הצורך לתמלל אותם בדיעבד (coz it's not gonna happen), או - בהנחה שיש כזו - תדלג ישר לנקודה.

Berethor

New member
לא כל הכל אפשר לכפר ולא על הכל אפשר להתפשר

הייתי אומר ככה, כל אדם יש פלוסים ומינוסים, פיזיים ואישיותיים, חלקם נחשבים למינוסים אוניברסליים וחלקם למינוסים רק עבור האדם שזה לא מתאים לו. יש גם יתרונות או חסרונות יותר משמעותיים ויש פחות משמעותיים. אני תמיד מייחס יותר חשיבות למינוסים או הפלוסים שקשה או לא ניתן לשנות. בנוסף גם לאלו שפוגעים בהתאמה הזוגית וביכולת להיות הורים טובים(תלוי במטרות הקשר). לפעמיים אם יש לאדם פלוסים זוגיים מסוימים הוא יכול לכפר על מינוסים אחרים, אבל לא תמיד, חוץ מזה אי אפשר לכפות על אדם מי לאהוב או למי למשך ועם מי להיות.

אני באופן אישי לדוגמה לא חושב ששום גזרה מהממת יכולה לכפר על פנים לא יפות, כי חשיבות היופי של הפנים גבוהה הרבה יותר לדעתי. יש אנשים שיש להם גוף לא יפה ופנים יפות או להפך, ויש אנשים עם אופי טוב ומראה לא טוב או להפך, מישהי שמאהבת טובה אבל ידידה לא טובה או להפך, אבל שוב זה שני נושאים נפרדים. כמו שאפשר להיות טוב בהרבה דברים, כך אפשר להיות גם רע בהרבה דברים. לרוב זה לא קשור אחד לשני. כמו שאומר המשפט "גם יפה וגם אופה", מה שכן לא תמיד אפשר למצוא מושלם, אז לפעמיים אנשים "מתפשרים" מחוסר בררה, אבל מי שמתפשר על הרבה דברים שחשובים לו בסוף יכול להצטער על זה.

Berethor

New member
בנוסף

אם אדם שטוב מבחינת הרבה תכונות ומאפיינים יתפשר על מישהי שהרבה פחות טובה ממנו מהרבה בחינות ומאפיינים, ולא מתאימה לו, מה שגם נקרא הרבה מתחת לליגה שלו, הוא יכול גם לצאת פראייר. נכון לגבי שני המינים כמובן.

Berethor

New member
וגם אם הם היו יכולים לשנות

יופי וגוף טבעי ולא מלאכותי שווה יותר, אפילו במקרים שזה פחות מרשים. זאת עוד סיבה שאני לא תומך גדול בהגדלות חזה לדוגמה או ניתוחים פלסטיים. חזה קטן אבל טבעי יכול להיות שווה יותר מאשר חזה גדול אבל לא טבעי. למרות שגדול וטבעי זה הכי טוב לטעמי. אבל כמובן שיש גם כמה דרכים טבעיות לשינויים פיזיים, כמו העלה או ירידה במשקל, אפשר לעשות את זה בלי ניתוחים ובלי סיליקון. דרך אגב מי שבעלת משקל גבוה יותר ברוב המקרים גם בעלת חזה גדול. ככה שגם למשקל גבוה יש גם יתרונות מסוימים. אבל הכל עד גבול מסוים, עדיף עודף משקל קיצוני זה מאוד לא בריא ולא גם לא מושך עבור מרבית האנשים(כלל אותי), אומנם הנ"ל נכון גם לגבי תת-משקל קיצוני.

Reyn

New member
שנות השלושים נמשכות עד גיל 39, יקירתי.

ואני מאמין שבגיל 40 ומעלה, חלק גבוה יותר מהאנשים יהיו מוכנים לקשר גם עם בן זוג שהם לא מאוד נמשכים אליו פיזית. יכול להיות שאני טועה בסוגיה הזו, מי יודע.

למעלה