אני חושב שאת מוצאת דברים שאין
אני לא מבין כל כך מה רצית להגיד כאן..
האם את רוצה לקבל חוות דעת על היותך מלאה או שמנה? מה זה אומר?
עבור גברים, מראה מאוד, מאוד משנה - לעומת נשים (שהמראה פחות משנה להן)
יש גברים שנמשכים לשמנות או מלאות, אבל האחוזים קטנים מן האוכלוסייה.. אני לא יודע אחוזים מדויקים. אבל תדעי שיש גברים שיימשכו אלייך.
אני אתן למשל דוגמה - אצל חברים שלי, יש כמה שהיו רוצים לצאת עם מלאות יפות. אבל אף אחד מהם לא היה רוצה לצאת עם שמנה
אני נמשך רק לנשים רזות. אין לי הסבר וודאי למה זה כך. זה בכלל לא קשור לקבלה, לשפיטה, ולמשחקי ערך של אנשים ועומק פנימי.
העניין הוא מאוד פשוט. כנראה כשהייתי קטן ראיתי שמה שנחשב יפה אלו נשים רזות. ראו את זה בעיתונות, במגזינים, בסרטים, ובפרסומות.
עם הזמן למדתי את מבנה הגוף של נשים רזות וזה מה שלמדתי להימשך אליו. כל זה קרה כשהייתי מאוד קטן, עד גיל 11-12..
אני זוכר שעד גיל 11-12 לא באמת נמשכתי לשום דבר - זה לא מאוד עניין אותי - חשבתי שכשאגדל אבין מה זה כל המשיכה המינית הזאת.
ולפתע פתאום יום אחד בגיל 12, הנערה הראשונה שממש הרגשתי משיכה חזקה כלפיה הייתה נערה שראיתי בבית ספר, היא עמדה מולי, הסתכלה עלי, והיא הייתה רזה. הרגשתי את המשיכה בכל גופי, זה היה רגע מטורף..
כיום לא משנה כמה אשכנע את עצמי שנשים שמנות הן יפות, כמה שלא אנסה להסתכל בגוף שלהן, אני לא אמשך לזה. לא יעזור שום דבר, ה"שריטה" למה אני נמשך כבר נקבעה כבר בגיל 12.
אז את מבינה, זה בכלל לא עניין של "להסתכל מעבר לגוף", "להסתכל בעומק הנפש", "להימשך למשהו שהוא מעבר".. כל המשפטים האלו הם רלוונטים יותר לנשים מאשר לגברים.
תביני שרוב הגברים מסתכלים על הגוף של האישה, ורק אז על האם היא חכמה, סנובית, טיפשה, וכו'.. אנחנו צריכים את המשיכה המינית הזאת.
זה שאת מלאה או שמנה זה לא מוריד מהערך שלך, לא מוריד מהנפש שלך, לא עושה אותך טיפשה יותר, לא מוריד מכמות הרגשות שיש לך, לא מוריד מכמה את יכולה להיות אמא טובה. אבל זה כן מוריד מהאטרקטיביות שלך כלפי גברים.
ולכן אם את רוצה להיות אטרקטיבית יותר, את תצטרכי לעשות מאמצים. תפני למאמן אישי, תפני לתזונאית, תפני לבית חולים וקחי כדורי הרזייה, תלכי לחדר כושר, תעשי ניתוח לקיצור קיבה, תעשי שאיבת שומן, אם להיות אטרקטיבית חשוב לך, אז את תהיי מוכנה להשקיע במראה שלך בשביל שיותר גברים יימשכו אלייך. מעבר לזה, יש בונוס חשוב שאנשים בBMI תקין הם בריאים יותר.
אני אוהב להיות ישיר, מקווה שלא פגעתי.