ענייני משקל, זוגיות וחיות אחרות

קודם כל בואי נפריד משקל מכיעור

יש בנות שמנות יפות ויש רזות ומכוערות. מה שאני אומר זה שלאלו שנתפשות כמכוערות יהיה יותר קשה, פחות יתחילו איתן, ולכן הן יצטרכו להתאמץ יותר כדי להתגבר על הקשיים.

מה זה אומר להתאמץ ? להתחיל עם גברים, לעבוד על אופי מוחצן שמושך אנשים יותר, להיות חברותית מאוד, ודברים אפשריים אחרים.

ביטחון עצמי לא משנה את המציאות, אלא הוא עוזר להתמודד ולהתגבר על הקשיים שציינתי קודם, כדי להגיע לאותה נקודת הפתיחה שבחורה שנתפשת כיפה, כבר נמצאת בה בלי לעשות דבר.

להרבה נשים זה עדיין טאבו להתחיל עם גבר, ואם היא ביישנית, אז לשנות את זה זו משימה קשה מאוד. ולכן, כן, מראה חיצוני משפיע, כי לא לכל בחורה קל להתמודד עם הקשיים האלו.

אני לא יודע על סטטיסטיקות בנושא שיכולות להצביע לכיוון אחד או אחר, אבל זה שיש משפטי קיץ' בעולם, לא אומר שהם בהכרח נכונים.

Berethor

New member

דברים נכונים. בהחלט יש שמנות יפות אבל אם מרזות קצת היו יותר יפות, יש גם מקרה ההפוך נשים בתת-משקל שבפוטנציאל יפות, נגיד בפנים אבל בשאר הגוף לא ממש, אז אם היו מעלות במשקל היו הרבה יותר יפות. בגלל שמשקל זה דבר שניתן לשנות באופן טבעי יחסית ובלי שום ניתוחים מלאכותיים, שלא כמו חוסר יופי שנובע מסיבות אחרות, אז זה משהו שגם צריך לקחת בחשבון. הדבר הזה תקף גם לגבי נשים וגם לגבי גברים כמובן.

Nurikabe

New member

אני חושבת על האנשים סביבי, ואני פשוט לא רואה שלרזות יש יותר הצלחה מלשמנות בזוגיות.
אני לא יודעת אם זה קשור לביטחון עצמי, הרבה פעמים באמת שאין לי מושג למה לאנשים מסוימיים זה יותר קל מלאחרים.
אם מישהו מרגיש שיש משהו ספציפי שבגללו הוא לא מוצא זוגיות (בין אם זה ביטחון עצמי או משקל) אז שיעבוד על זה.

אני לא רואה סיבה לקבוע שזה קשור למשקל.
חוץ מזה שהרבה אנשים שמנים מרגישים שכל הבעיות שלהם קשורות למשקל, וזה לא נכון. יש גם כאלו שמרזים ואז מתאכזבים כאשר הם מגלים שהבעיות שלהם לא נעלמו ביחד עם עודף המשקל.

Reyn

New member
ובמקרה לגמרי חלק גדול מהאנשים בפורום שמנים...

Reyn

New member
כתבת שלבחורות שמנות לא קשה יותר למצוא זוגיות

מאשר לבחורות רזות. אז איך זה שהרבה מחברות הפורום (יותר מהממוצע בחברה) הן שמנות? מקריות מוחלטת?...

מנומשת27

New member
להסכים לנתון מסוים אין פירושו להסכים

ליחס בין הנתונים או למשמעות היחס הזה (בכל הקשר שלא יהיה). באופן כללי אני נוטה להסכים אתך (בנוגע לריבוי בעלות עודף המשקל/נכים חברתית בפורום) אבל חייבת לסייג ולומר ש-א) אין לי מספיק נתונים כך שיתכן שאני טועה לגמרי, ו-ב) המשמעות שאני ואתה מייחסים לשני הנתונים הספציפיים האלה שונה בתכלית.

Nurikabe

New member
קודם כל, אני לא בטוחה שזה נכון.

יכול להיות שנדמה לך, כי רק אלו ששמנות כותבות על זה כאן. בתור רזה אני לא אפרסם הודעה של "אני רזה ואני לא מצליחה למצוא זוגיות".

מנומשת27

New member
למען האמת ידוע לי על קיומם של מחקרים בנושא

שהוכיחו שאנשים שמנים אכן מתקשים יותר במציאת בני זוג. אני נוטה להניח שעצם ביצוע המחקר מעיד על הטיה קוגניטיבית מסוימת, מה גם שלא קראתי את המחקר ובהחלט יתכן שאיסוף הנתונים לקוי בחסר, אבל סביר מאוד להניח (בהינתן קבוצת בקורת מתאימה וכו'), שהמידע רלוונטי.

לא צריך מחקר בשביל זה..

השאלה האם זה רלוונטי, וזו שאלה אינדוידואלית, יש כאלו מוחצנים חברתיים שכולם אוהבים, שזה שהם שמנים לא ישנה להם כלום, ויש ביישנים מופנמים שיהיה להם קשה וצריכים את תשומת הלב מבחוץ - ואז קל יותר לקבל אותה כשרזים.

שני הסנט שלי

נעדרתי הרבה זמן מהאתר אבל הסיפור של חן עניין אותי.

בתגובה לדבריך, אני לא בטוחה שיש קשר בין משקל לזוגיות.

ב 28 שנות חיי, הייתי שמנה לשעבר ובולמית לשעבר. היום תודה לאל אני במשקל תקין.

חמש קילו יותר ממה שהייתי רוצה, אבל עדיין בגבול הסביר.

בשתי התקופות היה לי קשה למצוא זוגיות. גם היום.

מאידך, אני מכירה נשים מלאות/ שמנות עם קסם אישי אשר היום הן מנהלות זוגיות לתפארת.

אני סבורה שאישה שבטוחה בעצמה יכולה לנהל קשר זוגי ואוהב כמו כל אישה אחרת.

אף אחד לא טען התאמה מלאה בין מי ששמנה

לחוסר הצלחה בזוגיות, וההפך..

אלא נאמר שיש קשר, קשיים שעליהם צריך להתגבר, שמקשים על המטרה.

מסכימה

אני יכולה להגיד בתור שמנה שגם כשעברתי דיאטות, שבאחת מהן נשארתי רזה במשך מעל שנה, נשארתי ביישנית ומופנמת. אז גם בתור רזה שהתלבשה הפה לא פתאום הוקפתי מחזרים.
אולי סטטיסטית יש לשמנות פחיות ביקוש אבל מדובר פה על בני אדם ויחסים לא על נתוני עמלות בבנק. אני חושבת שלמעשה מדובר בחטא על פשע. הרבה אנשים רואים בשומן פסול ואז הם גם גורמים לשמנים לחוסר ביטחון ונותנים להם הרגשה של פחותים. ברור שאדם שמרגיש פחות טוב מאחרים ולא אוהב את עצמו יתקשה למצוא זוגיות.
לכל אחד מגיע להיות מאושר ולהיות בזוגיות אם הוא רק יאמין בזה בעצמו

Berethor

New member
נורא מוכר

אני לא מאלו שמאמינים בקלישאות כמו מראה לא משנה, האמת היא שהוא משנה, מראה זה גוף, וזה חלק מהאדם. בנוסף לדברים כמו משקל יכולה להיות השפעה גם על בריאות ועל כושר ועל גודל, ועל דברים אחרים. בכל אופן יש פה עוד אנשים במצב דומה. עוד נקודה שצריך לציין שבדיוק כמו עודף משקל קיצוני נחשב לדבר לא טוב כך גם תת-משקל. בעיקרון המצב האידאלי הוא משהו באמצע פחות או יותר, או גוף אתלטי. לא ראיתי אותך ואני לא יודע מה המשקל שלך, אבל אם החלטת לרדת המשקל לפחות תזהרי לא הגזים עם זה, אחרת תגיעי לתת-משקל, וזה יהיה יותר גרוע. דבר בעייתי נוסף פה זה אם האישה גדולה יותר מגבר, ומשקל בהחלט יכול לגרום לכך, מבחינה טבעית גבר אמור להיות גדול יותר מאישה ולא להפך, אחרת זה לא גברי, אז אם אישה גדולה מגבר זה פחות גרוע מאשר בגובה, הרבה מזה בהתחשב בעובדה שמשקל אפשרי לשנות בניגוד לגובה, אבל עדיין זה לא נעים אם אישה גדולה ממך.

אני לדוגמה רחוק מלהיות שחיף או נמוך, אז כדי שאישה תהיה גדולה ממני, היא צריכה להיות באמת גדולה, וזה נדיר שאני נתקל באישה גדולה ממני, אבל זה בהחלט היה משהו שמפריע לי אם וכאשר. בקשר "למעבר", אופי טוב זה גם דבר טוב, אני לא יכנס למזה טוב או לא טוב, אבל בו נגיד שאנשים מוסריים ואנשים שיכולים להיות בני זוג טובים זה דוגמה לטוב. כמובן המצב המושלם הוא שאדם אטרקטיבי גם פיזית וגם אישיותית, אבל גם להיות אטרקטיבי רק באחד זה משהו, חוץ מזה יש גם אנשים שלא מפריע להם אם הצד השני בעודף משקל או בתת-משקל. בכל הנוגע "לחוסר הקבלה" בין גוף לאישיות, מכיר את זה קצת, אני למשל נראה דיי קשוח וגברי ועם זאת אני גם אינטליגנטי וחובב מחשבים למשל, אם כי במקרה שלי יש לי גם צדדים קשוחים וגם צדדים עדינים, בנוסף גם רציני שצריך וגם עם חוש הומור, וכו. באשר לעדינות, אני צריך לציין שיש מקרים שעדיף עדינות ויש מקרים שעדיף קשיחות. לכן זה לא מדד לטוב או רע. בכל אופן לרצות זוגיות זה דבר טוב, וכך גם ההחלטה לרדת במשקל, כל עוד לא תגזימי עם זה, ככה שבהצלחה עם שניהם.

dawadi

New member
עניינים של אופי ויופי

זה תמיד עניין אישי.
לפחות אצלי, מעולם לא פסלתי מישהי בגלל הגודל שלה.
במקרה שלך את אומרת שאצלך זה הכל עניין תורשתי, על אחת כמה וכמה שאמרת שבשביל הבריאות את רוצה לשנות את זה.
בסופו של דבר (בלי קשר אולי לשרשור הנוכחי) הדבר שהכי משפיע עלינו הוא הפרומונים, מה שמביא את החשיבות למפגשים בעולם האמיתי על פני המפגשים בעולם האינטרנטי.
כמה שנתאהב במילים של אדם ובאופיו האינטרנטי, אם הפרומונים שלנו יגידו לא - נוכל להתווכח אבל לא יצא מזה שום דבר מעבר לבסדר.
כדי להגיע לקשר טוב, אופי ומראה יחד, אנחנו צריכים את הפרומונים שיהיו בצד שלנו.
את משדרת תמיד את מה שאת ולכן אהבה וקבלה של עצמך זה הכי חשוב.
אישית אני מהרזים בשחבורה, אבל היה לי קשר מדהים עם אישה גדולה ממני והפרומונים כן עבדו שם.
זה בטוח יכול לקרות גם אצלך וגם בקשר ארוך. את לא צריכה לחשוש מזה או לחשוב על זה, רק תני לעצמך להיות את ותאהבי את עצמך.
לבטח את הבחור שלך את תוכלי למצוא וקשר נפלא תוכלי לפתח, עם הפנים והחוץ גם יחד.

לגבי פרומונים הדעות חלוקות

להגיד שזה הכל בידם זה כנראה לא נכון, אבל יש להם השפעה כלשהי.

אחד הדברים שגילו, זה שנשים יותר נמשכות לפורומונים של גברים כאשר הן מבייצות, לדוגמה. כך שזה לא רק כן או לא, זה גם מתי

dawadi

New member
אז ככה :)

כשכתבתי על פרומונים, הכוונה היתה יותר למגוון הביולוגי של האדם. בכל מקרה אין אפילו דבר אחד שאני רואה אותו כחד משמעי ומכריע יחיד.
תמיד מדובר על חלק ממכלול שלם.
המדע מאז ומעולם הוכיח את עצמו ככזה שמפריך את ידיעותיו ומגלה חדשות, אחר כך חוזר לישנות ואז מערבב הכל מחדש ולכן להתבסס על פרומונים או על קיומם אצלנו או אצל חיות אחרות, NICE TO HAVE, לא יותר.

למרות כל אלו: הניסיון האישי (ואני בטוח שגם שלכם) מלמד שריחות ואיתותים שונים משפיעים באופן לא מבוטל על היכולת ליצור קרבה אינטימית כלשהי עם אדם מסויים, אפילו לא במובן הזוגי.
הלא כן?
:)

למעלה