והנה התמונה
O One Falling Star New member 19/9/05 #41 *מתעוררת* יאא איזו חמודההה בוקרטוב ואני כבר לא בבצפר סיימתי
ה הגמדית של נומי New member 19/9/05 #45 אוי, לא ידעתי. ../images/Emo122.gif אני מקווה שהיה לך יום נפלא. :]
O One Falling Star New member 19/9/05 #46 לא נורא ../images/Emo24.gif ויום נפלא גם לך../images/Emo140.gif
ה הגמדית של אביב New member 19/9/05 #23 אביב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני הגמדון שלך, מצטער על האיחור... קבלי תמונה חמדמדה ביותר אוהב אותך , הגמדון
אביב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני הגמדון שלך, מצטער על האיחור... קבלי תמונה חמדמדה ביותר אוהב אותך , הגמדון
ה הגמדית של אביב New member 19/9/05 #29 תפוז עושה לי בעיות ואני משום מה לא מצליחה לעלות את האתר עם ברכה ולא את התמונה מקווה שהפעם אצליח...
ה הגמדית של רונלי New member 19/9/05 #24 רונלי! מצטערת על האיחור, אבל זה לקח קצת זמן להמיר את התמונה... בקובץ המצורף יש את התמונה המקורית וההמרה שלה בתווי אסקי
רונלי! מצטערת על האיחור, אבל זה לקח קצת זמן להמיר את התמונה... בקובץ המצורף יש את התמונה המקורית וההמרה שלה בתווי אסקי
B Blade Of Fire New member 19/9/05 #30 אגדב-את מודעת לזה שזה אמור להיות הפוך? הענקים צריכים לחלק מתנות ולא הגמדים... ככה שכל כינוי אמור להיות "הענק של עידן" למשל....
אגדב-את מודעת לזה שזה אמור להיות הפוך? הענקים צריכים לחלק מתנות ולא הגמדים... ככה שכל כינוי אמור להיות "הענק של עידן" למשל....