ענקים וגמדים- הודעות לכאן!

צהריים טובים אלה|../images/Emo140.gif

והנה כמה בדיחות שינעימו לך את היום
ילד אחד חזר מבית הספר ואמר לאימו: "אמא, אמא! היום ראיתי את אבא נוסע ולידו ישבה דודה אסתר. רציתי להגיד להם שלום, אז רצתי אחרי המכונית שבה הם נסעו. אפתום אבא נכנס לאיזו חורשה ואז הוא הוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר הורידה לו את המכנסיים!" האם אומרת לילד שלה: "חכה שאבא יגיע הביתה בערב וספר לו את הסיפור." בערב מגיע האב, הילד מתיישב לידו ואומר: " אבא, היום ראיתי אותך ואת דודה אסתר נוסעים ביחד במכונית. רצתי אחריכם כדי להגיד לכם שלום, אבל נסעתם לתוך החורשה ושם ראיתי אותך מוריד לדודה אסתר את החולצה ואת דודה אסתר מורידה לך את המכנסיים, בדיוק כמו שדוד יעקב ואמא עשו ביחד כשהיית במילואים."
נרקומן ומצורע חולקים את אותו תא בבית כלא. לפתע נופל האף של המצורע. הוא תופס את האף וזורק אותו אל מחוץ לתא. זמן קצר לאחר מכן, נופלת כף רגלו, וגם זו זוכה להיזרק בידי המצורע החוצה. הנרקומן מביט במצורע, מגרד בראשו כמהסס ואז אומר לפתע: "עכשיו אני קולט אותך! את בורח ,הא?!"
דבר יושב בתרדמת בבי"ח, כשכל הזמן הזה אישתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. לאחר כחודשיים הוא לפתע מתעורר, מסמן לה להתקרב ומתחיל לדבר :"את יודעת, כשאני חושב על זה, אני מבין שהיית לצדי במשך כל חיי. כשפיטרו אותי היית שם למעני,לתמוך בי. כשירו בי את ישבת על יד מיטתי כל לילה ולילה. אפילו כאשר הפסדנו את הבית נשארת נאמנה והמשך להאמין בי. את יודעת מה אני חושב כעת?" "מה, יקירי?" שואלת האישה בקול מתמוגג. משיב בעלה:"אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס."
בדיחה עדתית.. אנשים, נא לא לקחת אישית חח לא אני כתבתי
בואש וקיפוד נפגשים והם אינם יודעים את זהות עצמם. שואל הקיפוד את הבואש: "מה אני?" משיב הבואש: "אתה קטן, אתה קוצני-הרי שאתה קיפוד". הבואש שואל את הקיפוד: "מה אני?" משיב הקיפוד: "אתה שחור, אתה מסריח-אתה מרוקאי." (
)
גבר נשוי אומר לאישתו:"עבורי את כמו קוקה קולה." האישה מופתעת: "כלומרף טעם החיים?" הבעל מסביר:"לא, שחורה עם גזים."
ואחרון.. עם מוסר השכל חח
גוזל קטן נופל מהקן. מגיעה פרה ומחרבנת עליו. הגוזל שמרגיש חם ונעים, פוצח בשיר. חתולה שעוברת במקום, מנקה אותו ואוכלת אותו. מוסר ההשכל של הסיפור: 1. לא כל מי שמחרבן עליך הוא אויב שלך. 2. לא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא חבר שלך. 3. אם חם לך ונעים לך אז עדיף שתשתוק. בדיחות חצי מפגרות חצי חביבות אבל העיקר שיעשה לך הרגשה טובה חח
אם תרצי עוד זה מתוך האתר הבא

iironic

New member
תודה

גמדונת חמודה
בדיחות מצחיקות... אהבתי ממש את השניה

למעלה