ענקים וגמדים- הודעות לכאן!

לא... זה ככה גם במשחק המקורי

יש לך גמד וגם אתה גמד של מישהו (ענק, שאין לך מושג מי הוא... ולכן עליך לברר).

ToryMaster

New member
המ

בעיקרון אתה גם גמד וגם ענק. הגמד מביא לענק משהו, והענק שהוא גם גמד מביא משהו לענק אחר שהוא גם גמד.

gaMadaaaa

New member
חן.. בואי הנה !

היי ! אז אני הגמדה שלך לזמן הקרוב, אני מקווה שאני אעשה לך רק טוב (אני אשתדל- תהי בטוחה
). אז שיהיה לך לילה טוב וחלומות מתוקים

אני תוהה אם הכוונה אליי..

אני מניחה שכן כי יש הגמדית של קלמנטיין אלא אם יש עוד חן.. לכל מקריייייי תודה רבהההה אני באמת צריכה כמה כבשים..;)

ליל מנוחה!!!

אז לא הולכים לישון בלי 'משהו קטן וטוב'. גבר אומר לאישתו: עבורי את כמו קוקה קולה שואלת האישה בפליאה: מה? טעם החיים??? עונה לה הבעל: לא! שחורה עם גזים. עורב אומר לעורבת: אני אקרע אותך! העורבת עונה: קרע קרע!!! לפני הרבה שנים היה לאבא ערפד שלושה ילדים ערפדים. האב שהיה זקן אמר שמי שילך ויחזור עם הכי הרבה דם יירש את תירתו. הלך הבן הראשון חזר עם 3 ליטר דם. שואל האב מאיפה כ"כ הרבה דם! הבן עונה "רואה את העץ ששם? מצד ימין יש כפר שלם שהרגתי". חוזר הבן השני עם 6 ליטר דם. שואל האב מהיכן והבן עונה "רואה את העץ ששם? מצד שמאל אליו יש עיר שאת כולה הרגתי!" חוזר הבן השלישי עם 9 ליטר דם. שואל האב בפליאה מהיכן! עונה לו הבן "רואה את העץ ההוא ששם? אני לא ראיתי". אבא בא לביתו הפולנייה ואומר לה: "ילדתי, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה גם מכוער וגם עני". אומר לו ביתו "העיקר האהבה אבא! לא אכפת לי שהוא מכוער או עני או נכה" אומר לה האב: "לא לזה התכוונתי, את לא חושבת שהוא סבל כבר מספיק?" בקיצור שלומצה... שיהיה לך לילה מקסים מלא בחלומות פז נעימים ושבסופו של דבר תקומי והחלומות יהיו אמיתיים:) אני נדושה^^ לילה טוב.

ועוד משו../images/Emo13.gif

לענקית שלי... הממ 'איזנט אי איירוניק..?'
וכייון שהבנתי שאת אוהבת פיות, שדונים וכל מיני.. הנה כמה דברים נחמדים...

iironic

New member
ייייאוווו../images/Emo99.gif

איזה מדהים
תודה רבה... איזה השקעה וואו
חזרתי עכשיו מביה"ס ואני לא מרגישה משהו אבל אתה גמדון עשית לי את היום

למעלה