עץ כבוד לסאגה - פרק ראשון!

עץ כבוד לסאגה - פרק ראשון!../images/Emo45.gif

חבר´ה, לראשונה בישראל - משחק 100% מאושר וחוקי (על כל הפאן הלוגיסטי המשתמע מכך), משחק מושקע שנכתב על עולם יעודי, משחק המופק על ידי גרעין המחוייב למשחק, לעולמו ולהמשכיות שבו. יש כבוד, חברה. יש כבוד. תודה לכ למי שהתאמץ, תודה לכל מי שתרם, תודה לכל מי שפעל, תדוה לכל מי שהיגיע. כן ירבו!

Sern

New member
היה מצויין

אני לא אסתיר את העובדה שהיו כמה וכמה דברים שלא אהבתי במשחק, אבלב סה"כ היה ממש מצויין. לפני המשחק, היתה לי שיחה עם אחד מהשחקנים האחרים, שטען שאי-אפשר להגיע לרול-פליי עמוק בארים. אני כמובן לא הסכמתי, וטענתי שאפשר - זה היה ממש נחמד כשהאנשים איתם עשיתי רול-פליי חיזקו את טענותי בכל זמן נתון (כמעט) במשחק. סתם כדי לתת קרדיט, מאוד נהנתי לשחק עם: כל אנשי גווארין (פבל, נורית, chen (אני לא זוכר את שם השחקן), ג´יין, הלל, יונתן, תום, טלש, וכו´), הסגל הדיפלומטי של רא-הרקת´ (ששמות דמויותיהם היו מסובכים מידי בשביל שאני אזכור
), השליחים מטוראל, אלעד (שאת דמותו אני עדיין מנסה להבין), ים, וכו´. בטוח שכחתי המון אנשים, איתכם הסליחה. באמת, כל-הכבוד למארגנים ולשחקנים. אני מחכה לפרק הבא. ארם.

Gills

New member
היה אחלה

אנשי גווארין (איך, לעזאזל, אמורים לבטא את זה?), אתם כלי עולם. חבל שהתחיל טיפה מאוחר, ושהירח שקע מוקדם כ"כ, אבל אי אפשר להאשים אף אחד בעניניי ירח. המיקום היה נהדר, העלילה היתה עלילתית, ו-שימו לב- לא. ירד. גשם. אני רוצה לציין בהתלהבות את העובדה שכל מי שפגשתי במהלך המשחק (כמעט, לפחות) היה באין-פליי כל הזמן, והאינטראקציה היתה מרתקת. מחכה כבר למשחק הבא. מתי הוא, ד"א?

אוקטובר?

למה אוקטובר? זה עוד המון זמן!!! מזה עוד שלושה חודשים! אני לא יכול לחכות!

Talash

New member
smrrrfl

בוקר טוב, היה ממש מצוין אבל מה לעזזל הלך שם??? [החוויה שלי בסאגה תבוא בהודעה הבאה]

Damian

New member
תודות וסליחה על האורך.

תודה לכולם על משחק מצויין. תודה לכל מי שעסק בלוגיסטיקה. הארגון בשטח ובדרך אליו, למרות כמה עיכובים היה ראוי לציון ונתן הרגשה של משהו מאוד רציני. תודה לכל מי שעסק בכתיבת העלילה, על כל צדדיה. היא לא נפלה מכל ספר פנטזיה קלאסי. וההרגשה חלק גדול מהזמן היתה של פשוט לקחת חלק במן סיפור שכזה וכמו בכל ספר טוב, לא רציתי שיגמר. תודה לכל מי שהגיעו לסדנאות. תודה תודה תודה האביזרים היו אבני יסוד שתרמו למשחק לאין ערוך. המטבעות היו משגעים. ערכי מטבעות היה רעיון שהוסיף נופך של אמינות. המגילות. קבלתי פידבקים מדהימים על החומרים. כל מי שעזר להכין אותן- צל"ש. תודה לכל הנאפסים שמרביתם לפחות עזרו בדיוק במידה ולא כפו את עצמם על העלילה וגרוע מכך על השחקנים. ותודה לכל השחקנים והשחקניות שהשקיעו בבניית דמויות מורכבות, עמוקות ואמינות. על התלבושות, הנשקים ושאר האביזרים שהוסיפו ובקיצור תודה לכולם נהניתי מאוד ואני מקווה להפגש עם כולכם ועוד במשחקים הבאים.

קטעים נבחרים מהמשחק - ע"י משתתפים

שחקנים, דמויות מפתח, NPC שמעוניינים לכתוב על קטע מדהים שהיה להם במשחק - נודה אם תעשו את זה כאן.

הקטע שלי ../images/Emo13.gif

שיחקתי את אנריון. כהן ממלכתי כבן 50 שנשלח לדורגון על מנת לבדוק אם עבודת הדת והאדמה בדורגון מתבצעים כייאות, ולדווח היכן ליבות אנשי העיר. לאחר שלא מצא אנריון אנשים בדורגון, פרט לברון ולראש המשמר שלו, ובעודו מחפש אזרחים לדבר איתם, ניגשו אליו שליחים מטוראל, וסיפרו לו כי כהנת גאיה היחידה בטוראל מודאגת, כי יש חשש שהר הגעש הסמוך לעיר יתפרץ על העיר, וכי יש לטקס טקס ופולחן להרגעת האדמה. בעודו מגיע מלווה אל העיר, מגלה אנאריון שבפחת מקדשה של גאיה מוצאים להם אירועים מפוקפקים ביותר מקום להתרחש... השליט המקומי בטוראל נרצח מול מקדשה של גאיה, גופתו מוכנסת למקדש, ובלב המקדש נמצאה בובת וודו - סמל איום לנוכחותו של קופרו, גנב הנשמות המרושע. מכשהתגבר אנריון על ההלם, ומכשהחלו הקהל נעים סביבו לפעולה, ניסו להחיות אותו, אך ללא הצלחה. היה זה סימן איום. היה צורך לטהר את המקדש, ולפני זה להוציא את גופת המושל מחוץ למקדש ואף מחוץ לעיר. אנריון תוסכל מהקושי למצוא ידיים עוזרות בעיר שכמעט כולה מאמינים של טיר אל המלחמה, אך מכשנמצאה העזרה, הוצאה גופתו של המושל, ונערך לו טקס אשכבה תחת כיפת השמיים. בשירה פולחנית חגו המאמינים סביב גופתו של המושל שהונחה בחוץ להתייחד עם האדמה. "מכשקצר האיכר את עמלו מכשבגר הפרח והיה לפרי מכשנקטף הפרי מעולמו מכשמילא את יעודו שב הוא אל האדמה" ואז, כשתם השיר החל האיש לזוז, להתרומם, ואף לדבר. אנריון קיווה בכל מאודו שהפולחן הביא לשחרור נשמתו של המושל, וידה של גאיה משיבה לאויביה כגמולה, אך במקום זאת, מילותיו של האיש היו בורות, חדות ובוטאו בקול לעגני. "אני הוא המחזיק בנשמת האיש הזה, וגאיה לא תקבל אותו". "מי אתה?" שאל אנריון כשהוא שולח ידו לאבקה הלבנה המקודשת להגנה, והאיש ענה. "קופרו!!!" והתמוטט תוך כדי צחקוק מתועב. האיש הושאר כשהוא מחבק גוש עפר מאדמתה של גאיה, ופניו לשמיים, אך אנריון נותר עם חרדות גדולות לגבי גורל חבל-ארץ זה אותו נשלח לבקר.

5נדב

New member
הממ... ../images/Emo6.gif

תגיד אושר, אתה היית זה שתפס לחנן שיינפוקס את התחת (כמתואר פה )?

פספוס אדיר... + מילה על הגינות.

אוי, חנן, כבר מהיום הראשון שראיתי אותך היו לי תכניות מזדמנות על העכוז המוצק והגברי שלך, אך במסגרת תפקידי ככהן בן 50 שמדדה לו ממשקל עצמו, דאגתי שיסחבו אותך שחקנים אחרים (הרי הרעיון הוא להפעיל שחקנים, לא?) כך שבקנאה עצומה נאלצתי להשלים עם העובדה שבתור כהן זקן אני אצלע לי סביב החבורה הסוחבת.(במילה אחת:לא). מילה על הגינות בעיני, הגינות זו הדרך בה אני נוהג בשחקנים אחרים. זה אמנם כולל את הנושא הרגיש של היושר בקרב ובקסם, אך לא רק. ניצול לרעה של סיטואציות כאלה הוא חוסר הגינות בעיני. והשלמה עם סיטואציות כאלה - הוא חוסר הגינות של אדם עם עצמו. המסקנה שלי מהאופן בו תפקדת, הוא שזה לא היה מספיק חשוב לך על מנת להעיר על כך, ומהכרתי איתך, אני יודע שאם זה היה מספיק חשוב - היית מעיר על כך. כך על אף השנינות שבהודעתך, אין מקום להודעה כזו, ואני מקווה שלא עומד מאוריה כלום.

Talash

New member
החוויה שלי במשחק

אני עדיין מנסה להבין מה הלך במשחק שיחקתי את האיש הזה שמוצה את עצמו בגווארין בעוד שהוא לא זוכר שום דבר. מי-מה-מו, אמרו לי ללכת לאקדמיה ואז מצאתי את עצמי מצטרף למשלחת לדורגון עם שר הכלכלה של גווררין. המשלחת הלכה לאיבוד ועברה בערך בכל הערים בדרך (רה-הרקאת´, טירול) עד שהגיעה לדרוגון. באמצע דרך מתרחש רצח בטירול ויש משהו על הר געש מתפרץ (???). המשלחת שלנו חוזרת לגווארין (הנדודים שלנו לקחו יותר מדי זמן) ואז מחוץ לגווארין יש קרב אדיר. אני מוצא את עצמי הולך עם לותלין (אני מקווה שאני זוכר את השם נכון) הסיירת לקרוא לעזרה, אז מגיע לטירול. ישבתי שם קצת בפונדק, אז הלכתי לכיוון גווארין, איבדתי את הדרך, הלכתי 3 קילומטר בדרך הלא נכונה לאיפהשהו שלא היה משחק בכלל, אז הבנתי שאני הולך בדרך לא נכונה, עשיתי backtracking, התחלתי ללכת לכיוון הנכון (או שחשבתי שהוא הנכון), שמעתי רחש מצד הדרך מקדימה, התחלתי להקשיב לו ולהתבונן לשם ואז מישהו שיסע לי את הגרון מאחורה (אני לא יודע מי זה היה) ואפילו לא עשה עליי חיפוש. טוב, הלכתי להיכל האמת ואז אמרו לי ללכת שוב לגווארין. הפעם השתדלתי שלא ישסעו לי את הגרון וכשחזרתי ראיתי את כל גווארין יוצאת לטירול. יצאתי איתם. מה שהלך בטירול היה מוזר מאד-- שוב משהו על רצח והר געש... משהו מוזר מאד סה"כ היו הרבה דברים שהתרחשו בכמה מקומות בו-זמנית וזה היה מאד מבלבל. אבל די נהניתי. שמעתי כמה שמועות על כל-מינה דברים, אבל האם מישהו יכול לספר על: 1. מה היה הקטע עם הרצח? 2. מה היה הקטע עם "אף אחד לא ייכנס לעיר"? 3. כל שאר הירקות כמו הברית בין רה-הרקאת´ לגווארין ועוד. תודה, טלאש.

Sern

New member
הסברים

בקשר לרצח אני לא ממש בטוח, כי לא הייתי שם. אז מישהו אחר יאלץ להסביר לך.
בקשר ל "איש לא יכנס לעיר". טוראל החלה להתקיף את רא-הרקאת´, וכמה מהחיילים גם התחילו לתקוף את גווארין בדרך. אז כפתרון זמני, החלה אנאבל (נורית) לגייס את קוסמיה ולהקים חומה קסומה מסביב לגווארין כדי שאף אחד לא יוכל להיכנס. חומה זו לקחה את כל כוחותיהם של הקוסמים, ועייפה אותם מאוד. דבר שהתבטא במשחק כשלושה קוסמים לפחות שמסתובבים מסביב למשולש הקסם וממלמלים בקול "איש לא ייכנס לעיר... איש לא ייכנס לעיר...". הברית בין גווארין לרא-הרקאת´: לאחר המקרה שתואר למעלה, הגיעה אנאבל בפניה למועצת גווארין, באומרה שהקוסמים עייפים מאוד, וחייבים למצוא פתרון אחר. המועצה היתה עובדת עיצות - ובדיוק באותו זמן, המשלחת הדיפלומטית של רא-הרקאת´ הזכירה למועצה את הצעתה משכבר השנים של הגנה הדדית של שתי הערים אחת על השניה. למועצה לא היתה ברירה, והיא החליטה לקבל את הצעת רא-הרקאת´. כתוצאה מכך, נכנסו חיילים חמושים לגווארין, דבר שלא קרה כבר 150 שנה. ועקב כך, נאמר לי, הגיעו לסילין שמועות שגווארין נכבשה ע"י רא-הרקאת´. אבל כמו שאמרתי, לא נכון הוא הדבר. ארם.

Talash

New member
שמועות על כיבוש

זהו, שגם אליי הגיעו שמועות שגווארין נכבשה על ידי רא-הרקאת´ ואז כשסוף סוף הגעתי לגווארין ראיתי רא-הארקאתים מסתובבים שם, מכאן נסיון השיסוע.

קוקוי

New member
לא כלכך מדיוק בקשר לטוראל

כוח ההתקפה שהלך לרא הרקאת לא היה בדיוק מטוראל. הכוח הזה לא היה צבא או משמר, זה היה חבורה של אזרחים זועמים וכועסים שראש העיר שלהם נרצח על ידי מאמיני קופרו. כשעברנו ליד גווארין, ונתקלנו בפטרול של רא הרקאת נוצר סיכסוך עימכם.

אלף אפל

New member
iso rakotep הקדוש

ואז מפקד המשמר שלכם תקף את איסו ראקוטפ ונענש קשות ע"י אינספור מכות מחרבות והעלאה באוב. אח"כ עוד העזתם -חצופים לסגור על איסו מאחורה ולהתקדם ואז ביצעתם בו לינץ!!

למעלה