עצה כי נראה לי שאני טועה כל הזמן..

spitspot

New member
עצה כי נראה לי שאני טועה כל הזמן..

היי אני חושבת שאני צריכה עצה כי נראה לי שאני טועה וכל פעם גם עושה אותה טעות...
אני מאד רוצה להכיר ואני מרגישה מוכנה לקשר אבל בזמן האחרון ממש לא הולך לי.
אתמול יצאתי עם מישהו שהכרתי באינטרנט יצאנו אחרי שדיברנו פעמיים בטלפון ובמשך יומיים שלחנו הודעות במשך כמה שעות. בכל מקרה אתמול הייתה פגישה והיה מאד נחמד ובסוף התנשקנו די הרבה...כשחזרתי הביתה חשבתי שאולי זה לא היה במקום כי אני מחפשת קשר רציני.
הבוקר שלחתי לו הודעה שהיה לי כיף אבל חשוב לי להגיד שאני מחפשת קשר רציני ואני אשמח להמשיך לדבר איתי ולהיפגש כדי להכיר אם זה מתאים לו
הוא החזיר לי טלפון ואמר שהוא לא רוצה להיפגש יותר בכלל שהוא לא מרגיש את הקירבה ומחפש משהו אחר ואני התפלאתי ודי התאכזבתי אבל מה אפשר לעשות...
האם זה ששלחתי לו הודעה הייתה טעות אולי זה הלחיץ אותו? אני מרגישה שאני עושה את הטעות הזאת כל הזמן קשה לי לא לדעת לאיזה כיוון העיניינים הולכים והרבה פעמים אני מנסה לברר וכשאני מבררת הכל מתפוצץ. אני דואגת שבגלל שאני עושה את הטעות הזאת אני לא אצליח להכיר....
המון תודה מראש למי שקרא

בפעם הבאה אחרי פגישה מוצלחת תסתפקי ב"היה לי כייף אתמול בערב"

כל השאר זה ללא ספק turn off.

Anna Vasserman

New member

אז בפעם הבאה שתשחק משחקים?

גבר שבורח ברגע שהבחורה הזכירה קשר רציני - שיברח ולא ישכח לסגור את הדלת אחריו...

מצד שני, גם אין צורך סתם להלחיץ

אפשר לחכות עם הצהרות בומבסטיות עוד דייט או שניים ובכל מקרה עדיף פנים אל פנים ולא בהודעה
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/770e3d99ade16110-3dcd8020c3457110/8be30e0f779a4310?subChannelId=9437f2cfc6356310VgnVCM2000002a0c10acRCRD&vcmid=116fb031484e5310VgnVCM2000002a0c10acRCRD

איך בכלל אפשר לדבר על קשר רציני

עם גבר שיצאת איתו לדייט אחד??
היא בכלל עוד לא מכירה אותו- ובטח שלא יודעת אם היא תרצה קשר רציני איתו.
&nbsp
כששולחים הודעה כזו לגבר אחרי פגישה ראשונה בעצם אומרים: "אני לא אכנס איתך למיטה עד שלא אקבל ממך הצהרה שאנחנו בני זוג כדת וכדין" ולדעתי זו הודעה מאוד מכבידה אחרי דייט ראשון.
נכון שזו זכותה לחשוב ככה- אבל היא קצת שמה את העגלה לפני הסוסים..

littlerunaway

New member
היא לא אמרה לו שהיא קבעה תור למעצבת שמלות כלה למחר,

היא אמרה שהיא מחפשת קשר רציני באופן כללי. גבר ששומע את זה ובורח כנראה מחפש משהו אחר.

ויקה1222

New member
לא הכל שחור ולבן

אולי דווקא גבר ששומע על ההתחלה שבחורה מחפשת קשר רציני ובורח ,מחפש גם הוא קשר רציני או לפחות לא מתנגד לו ועדיין משפט כזה מבריח אותו כי הוא מצביע על בחורה לחוצה ברמות כה קשות שהיא חייבת להפיל עליו מיד את כל החבילה.
מצד שני, יש גברים שהיו אומרים שגם הם מחפשים קשר רציני ובפועל מתנהגים אחרת. ממש אי אפשר לקבוע כלום מכך שהוא בורח למשמע משפט כזה.
ודרך אגב, אני יצאתי פעם עם בחור שאמר שהוא מחפש קשר רציני וגם אני פרשתי כי למרות שגם אני חיפשתי קשר רציני, ההצהרה שלו הרסה את הקסם והרומנטיקה והוא הצטייר בעיני כבד ואפור.
אפשר להשאיר חלק מהדברים לאחר כך ובהתחלה להנות, שיחת תיאום ציפיות בהחלט יכולה להדחות ואפילו בכמה חודשים. בעלי שנשוי לי הרבה שנים מעולם לא הצהיר בפני שהוא מחפש קשר רציני וגם אני לא אמרתי לו את זה, בטח לא בפגישות הראשונות.

littlerunaway

New member
אני מצטערת, אבל אם משפט כזה מבריח מישהו

זה כבר עיניין שלו. זה שמישהי אומרת שהיא רוצה קשר רציני, לא אומר שמרגע זה הם בקשר כזה והוא כבול אליה. זו סך הכל הצהרת כוונות ואם מישהי לא מחפשת קשרים מזדמנים אני לא רואה בעיה בלהגיד את זה על ההתחלה. גברים (ונשים) לא עשויים מקריסטל. מי שמפחד ממשפט כזה, והוא באמת רוצה קשר רציני,שיתמודד. לא צריך ללכת סביבו על קליפות ביצים שחס וחלילה לא יבהל ויברח.

לגמרי.

אם אני מחפשת מערכת יחסים, והצד השני מחפש יזיזות (או הפוך) - זה משהו שחובה לדעת מראש.
הכל לגיטימי - אבל מה יש לשניים כאלה לחפש יחד מלכתחילה?
ברצינות, לדעת מה מחפש מי שאת נפגשת איתו זה הכי הכי בסיסי שיש.

למה בחורה לחוצה?

איך להגיד מראש שמה שמחפשים זה קשר רציני זה לחוץ?
כדאי לתאם ציפיות מראש.
יזיזות לא מתאימה לכל אחד ואחת, ולגיטימי לומר את זה.
מה לגיטימי? אפילו רצוי.
שיחת תיאום ציפיות צריכה להידחות בכמה חודשים? את רצינית? שיחת תיאום ציפיות צריכה להתקיים על ההתחלה!

אם מישהו מחפש יזיזה ותו לא - רוב ה(א)נשים ירצו לדעת את זה מראש - ולהיפך.
&nbsp
אני לא מדברת על שיחת "יחסינו לאן" אלא על תיאום ציפיות בסיסי ביותר.
&nbsp
&nbsp

ויקה1222

New member
כן אני רצינית

מותר לי. אני חושבת אחרת ממך. יש פה התייחסות של שחור ולבן. אם אני לא מבהירה את כוונותיי בפגישה הראשונה, אני מסמנת שאני בעניין של יזיזות. לדעתי זה לא כך.
אפשר בהחלט להעביר כמה פגישות בכיף ולתת הזדמנות לפרפרים בבטן לצמוח ולא חייבים להצהיר על ההתחלה כי כמו שאמרתי זה יכול להבריח את הצד השני, לא משנה מאיזה מין הוא.
מי שמחפש יחסים רציניים, מבטא את זה בהתנהגות שלו ובדיבורים שלו ולא חייב להנחית את זה במילים על ההתחלה.
היום יש נטיה להסביר ולהבהיר הכל במילים ממש על הפגישה הראשונה או השניה, בעיני זה חבל כי ככה אפשר לפספס בני זוג פוטנציאלים.
לדעתי זה גם לא אפקטיבי כי בחור יכול להגיד כל דבר ובסופו של דבר התנהגות היא שקובעת. לא צריך למשוך יותר מדי זמן, אבל כשלי אמרו את זה בפגישה השניה, נרתעתי למרות שגם אני חיפשתי את אותו הדבר.

לא הבנת אותי נכון-

אני לא חושבת שמי שלא מבהירה שהיא בקטע רציני מסמנת שהיא בעניין של יזיזות, אבל היא כן מסמנת "הכל פתוח" (וזה נכון לא רק לגבי מישהי - אלא גם מישהו).
וזה ממש לא מתאים לכל אחד ואחת.
אני כן חושבת שצריך לדעת מה הכיוון של שני הצדדים עוד לפני שנפגשים בכלל, גם אם הכיוון הוא "אני לא יודע, הכל פתוח". אבל שזה יהיה גלוי על השולחן.

כמה חודשים? ואז לגלות שבעודי חושבת שאנחנו במערכת יחסים הוא נפגש עם עוד 2-3 בנות כי בשבילו הייתי סתם סקס? או שבכלל - בעוד חודשיים הוא עוזב את הארץ לחמש שנים ללימודים, והוא רק העביר איתי את הזמן?
או להיפך - אני סתם השתעשעתי לי ונהניתי בלי להתחייב, והוא היה בטוח שהוא מצא את האחת, כי לשם הוא התכוונן מלכתחילה?
ממש לא, לא תודה. לא לדעת את הכוונות (הכלליות!) מההתחלה - זה אחד הדברים הכי מוזרים ששמעתי, ולדעתי - לדעתי האישית - גם לגמרי לגמרי שגוי (בעיקר אם מכירים דרך האינטרנט, ועוד באתר הכרויות, שלרוב מכוון מלכתחילה לקשרים רציניים, אלא אם מצויין אחרת).

littlerunaway

New member
נתחיל מזה שלכל אחד מותר לחשוב מה שבא לו,

גם אם את חושבת הפוך ממני, אני לא חושבת שעל זה המחלוקת.
את צודקת כשאת אומרת שזה לא שחור ולבן. אם אני לא מציינת במפורש שאני מחפשת קשר רציני, זה בוודאי לא אומר שאני בהכרח מחפשת יזיזים, מצד שני אם אני כן מציינת את זה, זה לא בהכרח אומר שאני לחוצה ומחפשת להתחתן עד סוף השנה.
לא כולם כמוך, לא כולם מוכנים "לזרום" ולראות לאן הקשר יתפתח. יש כאלה שמחפשים רק קשרים ש"זורמים" בכיוון מאוד מסויים. וזה לגמרי לגיטימי.
ודבר שני, יש צורה להגיד כל דבר. אם הם יפגשו לדייט באיזה בית קפה וישר אחרי שהם יתישבו היא תגיש לו דף עם הצהרת כוונות (קשר רציני וכו') אז כן, זה קצת מלחיץ (אני בכוונה מגזימה). אבל אין בעיה לשלב את זה בשיחה על הדרך, זה לא שפתאום יש שתיקה דרמטית ואז מתחילים לעשות תיאום ציפיות.
אפילו בדייט ראשון אפשר לדבר על דברים רציניים, כמו ילדים למשל
"אז כמה אחים יש לך?"
"5 אחים"
"וואו! משפחה גדולה"
"כן, מאוד אהבתי את זה, גם אני רוצה משפחה גדולה..."
&nbsp
אפשר לדבר כמעט על הכל, אם זה זורם וחלק מהשיחה אז אין סיבה שמישהו ילחץ מזה. ואם מישהו נלחץ, אז אולי הגיע הזמן להתבגר קצת .

לכל מילה.

אגב, כיום אני אישית לגמרי מאסכולת ה" "לזרום" ולראות לאן הקשר יתפתח", אבל כמו שכתבת - לא כולם ככה, וזה לגמרי לגיטימי. זה גם משתנה בתקופות שונות בחיים או סתם עם הגיל/הנסיבות/הצורך.
&nbsp
גם מי שטיפה נלחץ, יכול פשוט לענות בכנות על השאלה ולהבהיר מה הוא מחפש.
עצם השאלה הכללית על כוונות לא אמורה להבריח, לא אם מי שפגשת באמת מוצא חן בעיניך.
אם זה הדבר היחיד שמבריח מישהו - באמת ייתכן שזה הזמן להתבגר קצת

למעלה