עצה כי נראה לי שאני טועה כל הזמן..

pov2

New member
אם את רוצה קשר רציני- זו לא טעות להכריז על כך!

אם הכרזה כזו תגרום לבן זוג לעזוב- סימן שלא רוצה קשר רציני וכך חסכת לעצמך בזבוז זמן.
גבר שבאמת רוצה קשר רציני- לא מפחד לשמוע שגם האשה רוצה קשר רציני אלא מקווה שהיא רוצה בכך.
&nbsp

spitspot

New member
נכון

אבל אולי לא צריך להכריז על זה מהר כל כך...
בכל מקרה נקווה שבפעם הבאה יהיה יותר טוב....

Anna Vasserman

New member
גבר שלא רוצה קשר רציני כרגע יכול לרצות קשר רציני לאחר היכרות

מעמיקה יותר.
הדברים הם מאד דינאמיים וזורמים.
היום אנחנו מרגישים ככה - מחרתיים אחרת.
&nbsp
יכול להיות שכרגע הוא לא מחפש קשר רציני, אבל לאחר כמה פגישות הוא יגלה שהבחורה - חלום חייו, ופתאום כן ירגיש שהוא רוצה אותה לקשר רציני.
&nbsp
צריך לתת לדברים זמן להתפתח.

יש גם כאלה שמודים בכנות

שהם לא בטוחים מה הם מחפשים ושומרים על ראש פתוח לכאן או לכאן, ואז כבר צריך לחשוב ולהחליט אם קשר כזה מתאים לנו.
אבל מי שמראש רק מחפש יזיזות (ובמילים אחרות - מת לזיין) - באמת שאין טעם להיפגש איתו בכלל אם מה שרוצים זאת מערכת יחסים רצינית.

ommerl

New member
נראה לי ברור למה הוא התקפל

נפגשתם רק פעם אחת. סבבה שאת מחפשת קשר רציני באופן כללי אבל אף אחד לא יודע לאן זה יתגלגל אחרי פגישה אחת. העלית את זה וגרמת לו לבחון בינו לבין עצמו האם הוא מרגיש את הקרבה שהוא היה רוצה בקשר רציני ומין הסתם שהוא לא מרגיש את זה כי נפגשתם רק פעם אחת!
&nbsp
לא להעלות את הנושא זה לא נקרא לשחק משחקים. זה נקרא טאקט. כמו שלא תספרי בפגישה ראשונה משהו אישי מידיי.
&nbsp

רואה 6 6

New member
הכירה אותו באתר הכרויות

אם לא סימנה רובריקה שמתארת קשר לא רציני הרי שלהגיד שזה מה שהיא מחפשת זה לא סוד ולא חוסר טאקט.
להגיד שמעונינים בקשר רציני זה לא להציג איזו חטוטרת ונבהל רק מי שלא מעכל את הסיפור עד הסוף.

oneofus

New member
ייתכן שאני הייחיד שחושב אחרת?

בת 30 , לא ילדה
הקשרלא יכול להיבנות ביום אחד
"התנשקנו " לא לעניין - נשיקה קטה וחמה , והשאר לפעם הבאה.
וזה ממרומי 60 שנותי, לאט לאט ,

spitspot

New member
יצא גרוע

למרות שהיו מעט תגובות בהם לא היה נראה שעשיתי מעשה טיפשי כשחושבים על זה חכם זה לא היה...
אז אני אנסה לא לחשוב על זה עכשיו יותר בשביל לא להרגיש רע ואקווה שבפעם הבאה יהיה יותר טוב

במקומך-

עוד בשלבי ההתכתבות הראשוניים הייתי מנסה לגשש מה בעצם הבחור מחפש, מה הכיוון שלו.
זה מאוד עוזר להתמקד ולדעת למה לצפות, ואז לא הוא נבהל ולא את מתבאסת - ולהיפך.
בהחלט קרה לי שאמרו לי בכנות "אני לא יודע מה בדיוק אני מחפש אבל את מוצאת חן בעיניי ואני שומר על ראש פתוח", והחלטתי להיפגש ולבדוק לאן זה הולך.
ויש כאלה שציינו בפירוש שגם הם מחפשים אך ורק מערכת יחסים, או כאלה שאמרו בגלוי "אני לא מחפש זוגיות כרגע, רק מיניות ומגע".
מה עשיתי עם כל אחת מהתשובות - זאת כבר בחירה שלי. הכל לגיטימי, אבל צריך לדעת. מבחינתי "מה אתה מחפש" זאת שאלת פתיחה בסיסית ביותר- למענם של שני הצדדים.

ommerl

New member
ממרום כלום שנותיי

היו לי שניי קשרים רציניים בשנים האחרונות (מגיל 20 וצפונה) ובשניהם ביום שהכרנו התנשקנו. לא נשיקה קטנה וחמה. התנשקנו. הראשון היה קשר אחד של כמה שנים והקשר השני הוא עד היום והוא רציני מאוד.
&nbsp
לא חייבים לאט לאט. לכל אחד יש את הקצב שלו.

אני מכירה זוג

שהדייט הראשון שלהם היה סופ"ש במלון (!), בו הם התמזמזו והתנשקו כהוגן.
אני מתפלאת שלא יותר

והם נשואים באושר ויותר מעשור יחד...

לגמרי

אין לי מושג איך זה קרה בדיוק - חברים הזמינו אותם, זכו בפרס, לא יודעת בדיוק...
אבל החליטו להיות אמיצים וזרמו עם זה. מזל!

&nbsp

פתאום עלתה בדעתי שאלה אחרת לגמרי:

למה את חושבת שכל ההתנשקויות שבסוף לא היו במקום כי את מחפשת קשר רציני?
זה רק אומר שיש משיכה, וזאת התחלה מצויינת לקשר.
אם זה מרגיש נכון - למה לא?
יש אנשים שעושים הרבה יותר מזה בדייט שני ואפילו ראשון - וזה נגמר באהבה גדולה.
אל תתני לכללי משחק להכתיב לך ולהגביל אותך. תרגישי נוח

spitspot

New member
תודה

תודה רבה על כל התשובות והתגובות שכתבת לי! אני צריכה קצת לחשוב על מה שכתבת :)

תכלס

הדקויות האלה והמחשבות המתישות האלה אף פעם לא מועילות.
בחורה ששלמה עם עצמה ואומרת שמחפשת קשר רציני יכולה לעניין ולמשוך בדיוק כמו מי שלא אומרת את זה בכלל.
הכי חשוב מה את משדרת יותר ממה שאת אומרת.

למעלה