עצה כי נראה לי שאני טועה כל הזמן..

spitspot

New member
ואוו

לא חשבתי שכל כך הרבה אנשים יראו את ההודעה שלי ושהיא תגרום לכל כך הרבה תגובות.
תודה לכל מי שכתב בין אם זה עודד אותי או ביאס אותי תודה על ההתייחסות :)
ברור לי שההתנהלות שלי לא הייתה בסדר בכל המצב הזה אבל לחשוב על זה לא יעזור כי אין מה לעשות עכשיו
אז אני עוזבת את זה ופעם הבאה יהיה יותר טוב!

שלום

צריך לפתח קשרים לפי מה שמרגישים. אם יש על מה לדבר ולמשל רוצים להגיד כמה מלים טובות, כדאי ליצור קשר. חשוב לתת דאגה ואהבה, במלים טובות ובמעשים טובים ואז הקשר יותר מצליח. אדם צריך כל הזמן לבדוק איך יוכל להשתפר. לפעמים אין התאמה והקשר נכשל. צריך להשתדל להיות טוב, נעים ונחמד ולבדוק ברגישות את מצבו של האחר, את רצונותיו ואת רגשותיו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

superorti

New member
תגובה אמיתית בשבילך,יקרתי

גבר שבורח שאת מציינת שאת רוצה קשר רציני זה גבר פחדן. גבר שירצה רק סטוצים וטוב שהוא הלך,חסך ממך עוגמת נפש גדולה בעוד כמה דייטים שהיית מגלה שהוא סתם אחד...צודקת. אולי עשית טעות שכתבת את זה בהודעה.אני כן הייתי מחכה לפגישה הבאה כדי להבהיר את העניין.גם לי היה מקרה שסיפרתי פה שהייתי בקשר עם מישהו וכאשר ציינתי שאני לא מוכנה לסטוצים ומחפשת משהו רציני הוא פשוט התנדף מעל פני האדמה.זו פשוט התנהגות פחדנית שעדיף שזה נגמר עכשיו מאשר מאוחר מדיי.קחי את זה בקלות.אל תאשימי את עצמך. אין דבר כזה להלחיץ גבר מבחינתי..זה לא שאמרת לו להתחתן איתך. כולה בחורה שמסבירה את הכוונות שלה.גברים פחדנים תמיד ימצאו תירוץ!!!!

spitspot

New member
תודה

תודה על התגובה להבא באמת אני לא אכתוב דבר כזה בהודעה ואולי זה גם משהו שלא צריך להכריז עליו כי אפשר לדעת לפי ההתנהגות מי רוצה באמת ומי לא, זה משהו שהבנתי בימים האחרונים...
בכל מקרה תודה על התגובה :)

superorti

New member
אולי לא צריך להכריז על כך...

אבל אנחנו הנשים, שרוצות מערכת יחסים רצינית אוהבות להשען על קרקע יציבה ולדעת היכן אנו עומדות.מניחה שכך גם כל בנאדם רציני,ירצה לדעת היכן הוא עומד וכיצד מתייחסים אליו ורואים אותו, לא תמיד הכל ברור מאליו.

למעלה