עצה כי נראה לי שאני טועה כל הזמן..

Another Girl

New member
זה נכון בעיקרון, אבל לפעמים

גם איך עושים את זה משפיע. ולטעמי היה לזה אפקט אחר אם זה היה עולה באופן טבעי במהלך שיחה נינוחה שבה שניהם מדברים על זה, ולא כסמס תלוש אחרי הדייט שנזרק לחלל כמו פצצה. באופן שבו זה התבצע לא פלא שזה הרתיע אותו.

littlerunaway

New member
אני לפחות לא רואה בעיה במה שהיא עשתה

חשוב לה שהכיוון יהיה קשר רציני אז היא דאגה להבהיר את הנקודה הזאת, אחרי דייט ראשון שהלך טוב. נראה לי לגיטימי לחלוטין.
לי לפחות, אין עיניין בגבר שאם אני אנשום לידו לא נכון הוא יבהל ויברח.

Another Girl

New member
אז אני כן רואה למה זה יכול ליצור רושם בעייתי אצל

הצד השני. אבל אפשר להסכים שלא להסכים.

מה זאת אומרת איך? ברור שאפשר.

זכותה (ואפילו חובתה) להגיד שמה שהיא מחפשת זה קשר רציני, איתו או עם כל אחד אחר.
תיאום ציפיות בסיסי.
&nbsp
זה היה מלחיץ אותו רק אם זה הדבר האחרון שהוא מחפש. היא לא הציעה נישואין, רק הבהירה כוונות.

Anna Vasserman

New member
לא תמיד צריך להצהיר על כוונות רציניות על הדייט הראשון

דברים זורמים ומשתנים.
תזרמי. זה הכל.
&nbsp
הסיפור עם הגבר שכיום הוא בעלי התחיל כסיפור הכי לא רציני שאפשר. אבל איכשהו החיים לקחו אותנו בסוף למקום הכי רציני שיכול להיות בין בני זוג...

היי

קודם כל, אין מה לעשות ואחר כך להתחרט ולהבהיר כוונות. כבר בשלבי הכרות מוקדמים את יכולה לומר שאת בחורה שמחפשת קשר רציני, ולבדוק שהכוונות הכלליות של הבחור תואמות את שלך. אם כבר המשכתם, דיברתם, נפגשתם אז את צריכה לקחת אחריות על דברים שאת עושה. אם את מתנשקת עם הבחור, זה לא אומר עלייך כלום, זה לא אומר שאת לא רצינית, אבל אם את מתקדמת לצעד הזה, אל תשלחי הודעות של כוונות או חרטה , אין שום פסול בלשלוח הודעה אחרי דייט, זה דווקא נחמד , רק שההודעה צריכה להיות קלילה של ׳היה באמת נחמד, אשמח להפגש שוב׳ .. לא משהו אחר.

לא כזה קריטי. :)

יכול להיות שהוא באמת לא הרגיש כמוך והעדיף לוותר, לא נעשה נזק כלשהו.

Skar FaSe

New member
לדעתי לא עשית טעויות

דוקא ~awesome ~ לשמוע מבחורה אחרי שהתנשקת איתה.
- אולי זה לא היה נכון להגיד על ההתחלה שאת מחפשת קשר רציני זה עושה רושם של בחורה לחוצה ומחליץ קצת את הצד השני - היית יכולה פשוט לזרום, בלי לקבוע יותר מידי הגדרות על הדייט הראשון - גם ככה ה - issue היה עולה.
אולי הוא לא הרגיש את מה שאת הרגשת - כי זה בעצם מה שאת כותבתץ לא נעים אבל קורה לכולם
~ בהצלחה

רואה 6 6

New member
כשמישהו אומר "משהו אחר" זה לא קשר רציני אולי גם עם אף אחת

ולא משנה אם מישהי אחרת היתה מתנהגת לפי הספר.
משהו אחר זה כל דבר חוץ מקשר רציני ואלו דברים שמראש מבינים אותם או לפני הדייט או במהלכו כך שלא עשית שום טעות ממש.

רואה 6 6

New member
כן,תראי,צריך פרופורציות לדברים.

זה לא שהיצעת להתחתן איתו מחר כאילו,שאת תתבאסי מדבר כזה בנאלי וקטן שאמרת? הרי אם היה אומר,"ברור, גם אני רוצה קשר רציני" זה לא היה נתפס כטעות,נכון? סיכוי גדול ששום דבר בהתנהגות שלו לא היה משתנה גם אם לא היית אומרת את זה.
אני די בטוחה שהוא ראה כמה את נרגשת מכך שיצאתם וחשב שתוכלו לסיים את הערב במיטה,אם כבר אז כבר, מה שנקרא אבל הוא לא היה בענין שלך מראש.

spitspot

New member
נראה לי שאת צודקת

את צודקת כנראה שמה שאמרתי היה טיפשי אבל לא שינה כל כך הרבה
בכל מקרה אני אלמד מזה להבא

רואה 6 6

New member
זה לא טיפשי בכלל אבל עם הניסיון

את תראי מה נכון מכלל האפשרויות לאותו רגע.

למעלה