עצוב לי וכואב

adishu

New member
השעתיים היו אחרי שקיבלו חודשים

התראה מראש אלא פשוט הם סרבו להאמין. הפינוי נועד לחזק את המדינה. צריך להתרכז בגבולות המוסכמים וכך מדינת ישראל תיהיה חזקה יותר. לכן הפינוי כן מגן על ארצנו. האנשים שרוצים בגלל סיבות אידאולוגיות/דתיות לגרום לנו לחזיק שטחים שיש בהם 4 מליון ערבים רק מחלישים אותנו.אנשים אלה מעלים טחעונים מטיעונים שונים כדי לסמא את ענינו כדי לתמוך באגנדה שלהם. הסדרי עדיפויות שלהם פשוט שונים משל רוב המדינה. לשמחתנו הם מיעוט.

מה חזקה??

למה נראה לך שזה יעשה את המדינה יותר חזקה? מה יותר חזק בזה? שעד עכשיו לא היה מטענים בדרך לבית שלי ופתאום היה השבוע שתי מטענים?? אולי תסביר לי מה זה `יותר חזקה`?!

adishu

New member
החשיבה צריכה להיות קדימה לעתיד

כל עוד אנחנו עסוקים בלרדוף אחרי מתאבדים למניהם אנחנו מידי פעם סופגים אבדות. תן לערבים מדינה והם יהיו עסוקים בבנייתה. אין לנו שום יכולת לשלוט על כל כך הרבה ערבים לטווח ארוך. כיום הם מעל 4 מליון. והם גדלים. ברגע שהם יהיו בתוך מדינה מוגדרת עם גבולות מוסכמים יהיה קל יותר לפקח ולהגן ולמנוע פעולות נגדנו. ושוב, השאיפה שהם יהיו עסוקים בעצמם.

elan4

New member
מממ

גמרני יתר גרע מי חיל גרמני רצה לעזור ליהודי תפסים אותי הרגים אותו! הכניסה המסלמית ועד פחדו לעזור ליהודים למה הגרמנית הכלבים עילה אמרו מי שעזר להיודים מתתתתתתת פעם כחה מתתתת מי שעזר ליוהדים חיל מה קשה תגד אני לא רצה! בצד שני חוק בכנסת! מצד שלישי אחי מפגר שיש וואלה חוק אסור לנשום שלנו נמות

Theherod

New member
כשאתה אומר גרמני, אתה מתכוון לנאצי

נכון? כי זה לא אותו דבר... לא יודע אם שמת לב, אבל כבר "כמה" שנים שגרמניה לא נאצית...

Theherod

New member
לא יודע, את שאר ההודעה לא הבנתי

עם שפה כזאת, אני מתפלא שאתה הבנת

לחיילים הדפוקים האלה

ומה עם ה"חיילים הדפוקים" האלה שהלכו לשמור על ההתנחלויות בגלל שהצבא הוא כולו גוף דיקטטורי ועשו את זה מכל הלב. כי בצבא לא משנה מה אתה מרגיש- אתה חייב לעשות? מה איתם? ומה עם "משלמי המסים הטיפשים" שלחלקם אין אפילו כסף לעצמם אבל שילמו כל השנים את הכסף שבנה שם את הבתים שהיום קיבלתם עליהם פיצויים? מה איתם? ומה עם קורבנות השואה, או גרוע מכך- ניצוליה שדעתם נטרפת בשנית כשהם רואים את התמונות הכל כך קשות שאתם מציגים את ההשוואות הכל כך מטומטמות והודעות כמו שלך? מה איתם? ואם חייל הוא כלב רובוט למה זה לא הפריע לך כשהוא מת בהתנחלות המ***** שלך?

נשמה,

באמת שכשקראתי מה שכתבת בכיתי. אני הייתי"בצד השני",ובכל שניה רציתי באמת לחבק ולנשק כל אחד מהחיילים,אבל מצד שני הערב ראיתי חיילים והאמת אם כל זה שאני אוהב אותם וזה,אני סלדתי מהם,פחדתי מהם. פעם ראשונה בחיים שלי שהבנתי את המשפט:"הגבול בין אהבה לשנאה דק מאד". ובאמת שאני משתגע מזה...אבל הכי חשוב שתדעי שלכולנו כואב עם הכאב שלך.

חבל עזה

New member
../images/Emo24.gif

נראה שאת במצב קשה מאוד. יכול להיות שאת צריכה עזרה מקצועית. יש לך דרך לקבל עזרה כזאת מטעם הצבא?

יש רק דרך אחת לכפר על הפשע שבצעת:

לאתר את האנשים שגירשת מבתיהם, לבקש מהם סליחה, ולעזור להם להשתקם. זה את במקרה?------>

hornyman73

New member
ואתם תסלחו?

באמת? כל הזמן צריך לבקש מכם סליחה? מה, חצי מיליון דולר לא מספיק לשיקום? המדינה נתנה בתים בחינם ועכשיו גם נותנת לכם מעל ומעבר. די מספיק נגמר..

אני? אותי עדיין לא גירשו.

איזה בתים חינם? אני גם התעניינתי לגור בגוש קטיף. לא היה שום דבר חינם. זה שקר על החצי מליון דולר. בלי עזרה מיהודים טובים שמתנדבים באופן פרטי כל המגורשים היו נשארים ברחוב כמו אלה שעדיין לא מצאו פתרונות דיור.----->

hornyman73

New member
אתה בדרך

סוד קטן ודי ידוע: הולכים לפנות את רוב הגדה. ואל תשקר, לא יפה לשקר. כל משפחה מקבלת לפחות 400.000 $. כתוב בתורה לא לשקר.

אההה, "עשית סקר?"

תבדוק בבנק, אל תבדוק בטלוויזיה. שם גם אמרו שיש פתרון לכל מתיישב. אני מחכה שיפנו אותי מהבית. אני חושבת שאני אשמח כשיגיע הרגע! איייי, כמה אושר - לפנות את גוש דן!!! וכשיפנו את גוש דן.. זה יהיה היישר לים, לא נראה לי שישאר מקום. חבר'ה תתחילו ללמוד לשחות טוב!!! או ללמוד להתפלל :) כי זה הדבר היחיד שיעזור לכם אז. לא נשאר לנו הרבה זמן כמו שאתם חושבים.

למעלה